Shilomaniak Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 stokrotka.af napisał(a):no wychodzi na to,że Rufol to prawdziwy anioł :crazyeye: :evil_lol: Aureola to zjadła się sama;) Quote
kora78 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 drugi domek po rufim wzial innego kudlacza :) rufi poza tym, ze aniol to jaki hojny jeszcze domki rozdaje :) Quote
stokrotka.af Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 o tak w oczkach szczególnie :evil_lol: aureola jest na swoim miejscu :razz: a co Rufol przynosi szczęście (mnie przyniósł :cool3: ) Quote
Shilomaniak Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Cholibka, a ja myślalam, że takie szczęście to bociany przynoszą albo można znaleźć w kapuście (czasami patrząc na rozwój umysłowy moich pociech - potwierdzam ostatnią opcję) :evil_lol::megagrin::eviltong: Quote
Shilomaniak Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Co ciekawego dziewczyny i chłopaki? Pogoda spacerowa,jakieś wieści ze spacerku? Quote
JOAPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Shilomaniak napisał(a):Co ciekawego dziewczyny i chłopaki? Pogoda spacerowa,jakieś wieści ze spacerku? no właśnie, dawno się nie odzywałam, bo najpierw przeziębienia i inne zarazy mnie dręczyły, potem zarobiona byłam , a dzień krótki, a teraz chętnie umówiłabym się z Ruficzkiem na spacer po lesie białołęckim, bo pogoda sprzyja i wiosnę czuć więc chęc do życia wraca. Quote
holmina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 taka piekna pogoda,na pewno Rufik wybrykany ! Quote
stokrotka.af Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Już jesteśmy :razz: Rufol wybrykany na maxa, poznaje w lesie co rusz nowych kolegów i koleżanki :multi: JOAPG- o tym samym ostatnio myślałam, odezwę sie do Ciebie. a to fotki z dzisiejszego dzionka :cool3: nowy koleżka (już myślałam,że będę mieć 2 psy bo nie odstępował Rufola na krok i ganiał z nim po całym lesie :multi: ) a to mój kochany pieszczoch i ja :cool3: no starczy Wam :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 przy pętli autobusowej na Nowodworach :) Quote
Joann Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 stokrotka.af napisał(a):przy pętli autobusowej na Nowodworach :) aa tak własnie myślałam;] i jakis czas temu wydaje mi sie że widziałam Was na spacerze jak jechałam rowerem i to własnie w tamtym lasku ;] Quote
stokrotka.af Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Witanko cioteczki :razz: oooooooo widziałaś i czemu nie zaczepiłaś :cool3: ciekawe co robiliśmy :oops: Quote
JOAPG Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 strasznie mi przykro, ale chyba z piątkowego spacerku znowu nic nie wyjdzie, moja mama wychodzi w piątek ze szpitala i ja ją odbieram. Quote
holmina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 śliczne fotki !pluszak przytulaśny!!!!a gdzie Zuzol? Quote
stokrotka.af Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 ano Zuza nie chciała tak ładnie pozować do zdjęć jak Rufolek :evil_lol: ja witam wieczornie, cały dzien busy :shake: Quote
Kirinna Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 fajnie masz możesz przytulić się do Rufola:) mój jest za mały Quote
stokrotka.af Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 no cioteczki muszę Wam opowiedzieć co Rufol ostatnio odwalił :razz: poszedł na wieczorny spacer z TZ, wracali, za furtką TZ odpiął go ze smyczy a Rufol zamiast czekać na TZ pobiegł prosto do naszej klatki, akurat wchodził jakiś sąsiad i Rufi wszedł z nim do klatki a potem do windy :mad: no i pojechał ... nie chciał za bardzo wysiąść, ale w końcu sąsiadowi udało się go namówić na wysiadkę na 1 piętrze :multi: Quote
Recommended Posts