stokrotka.af Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 no i w nagrodę Rufol dostał nową świnkę i krokodyla :evil_lol: oczywiście zaraz zabrał się za katowanie prosiaka :evil_lol: on go uwielbia :razz: a tu wszystkie gadżety Rufola (ma już sporą kolekcję ) :cool3: Quote
Joann Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 oooo potężna kolekcja http://images46.fotosik.pl/1370/6874bf749e0d1423med.jpg ;] gdyby u mnie takie zabawki przezywały dłużej niż 10 min... hehehehe Quote
stokrotka.af Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 na całe szczęście Rufi nie niszczy zabawek :) szanuje chłopak swoje gadżety :) Quote
holmina Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 porządny pies!!!!moje diabły jak dostaną zabawkę to bardzo ciężko pracują,,,,ok godzinki,,,,i z zabawki zostają kruszynki ,wszystko zepsują nawet te zabawki ,które niby sa nie do zniszczenia!takie diabły!!!! Quote
patusiove Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Rufi jest fantastyczny! ;* Wy czochraj go ode mnie. ♥ Quote
kora78 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 haha, mam pytanie mailowe, o adopcje Rufiego. hahaha :) ostatnio tez ktos mnie pytal o Czacziego, ktory juz dobry rok w ds jest.... nie rozumiem, tyle psow na swiezo sie oglasza, a ludzie szukaja p ostarych ogloszeniach... Quote
stokrotka.af Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 witamy nową cioteczkę, Rufol wyczochrany :multi: Kora, Rufol mój, nie oddam :mad: a to fotki z dzisiejszego leśnego spacerku, spotkaliśmy 2 sunie, ta duża czarna to wielka miłość Boreckiego była :razz: Rufol i Pep i jeszcze jedna sunia Rufol-kosmita :cool3: Quote
stokrotka.af Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 no ostatnio mamy farta do psiaków, dziś też Rufol śmigał z jedną panienką :multi: no to tyle na dziś spadam na X-Factor :razz: Quote
Ty$ka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 No i super. :D Dalej Rufold nie lubi innych samców? Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 no Rufol ma różnie, dziś na przykład spotkaliśmy 3 samców (bernardyn, lablador i jakiś mały) no i z małym chciał się bawić, z bernardynem był ostrożny i nie zadzierał a na labladora skoczył z warkiem bo chciał go zdominować :shake: na szczęście znów spotkaliśmy ta rudą sunię i reszta spacerku przebiegła spokojnie ;) także Rufi ma swoje humory, ale generalnie chyba zaczyna się oswajać z innymi psiakami... Quote
roadtonowhere Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='stokrotka.af']no i w nagrodę Rufol dostał nową świnkę i krokodyla :evil_lol: oczywiście zaraz zabrał się za katowanie prosiaka :evil_lol: on go uwielbia :razz: a tu wszystkie gadżety Rufola (ma już sporą kolekcję ) :cool3: Jak on to robi, że te zabawki sa jak nowiutkie? jak Czoko dostanie zabawkę to od razu nie ma noska, oczek itp :D Quote
holmina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 widocznie Rufolek jest delikatnym pieskiem i dba o swoje zabaweczki! Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 ja nie wiem jakim cudem te zabawki wytrzymują :shake: Rufol naprawdę porządnie je obraca :evil_lol: może to jednak kwestia wieku? Quote
holmina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 nie on po prostu wie co robi!taki inteligentny facet!!!! Quote
stokrotka.af Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 inteligentny cwaniaczek dziś biegał z małą sunią York :crazyeye:, a potem spotkał 2 panny: nasza stara znajomą Pep i goldenkę :multi: moje zwolnienie przynajmniej Rufolowi się "opłaca" :cool3: Quote
roadtonowhere Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 u mnie każda zabawka po 5 minutach przeważnie nie ma już nosa czy uszka :D Quote
holmina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ja juz przestałam moim diabłom kupowac zabawki,mam takiego dziadka pudla mini /znaleziony/ on jak dostanie zabawke nawet z lateksu niby niezniszczalne tak długo pracuje aż z zabawki zostają strzepki , Quote
stokrotka.af Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 no wychodzi na to,że Rufol to prawdziwy anioł :crazyeye: :evil_lol: Quote
holmina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 no jasne!!!po oczkach to widać doskonale!!!! Quote
Recommended Posts