Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i w nagrodę Rufol dostał nową świnkę i krokodyla :evil_lol:

oczywiście zaraz zabrał się za katowanie prosiaka :evil_lol: on go uwielbia :razz:

a tu wszystkie gadżety Rufola (ma już sporą kolekcję ) :cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

porządny pies!!!!moje diabły jak dostaną zabawkę to bardzo ciężko pracują,,,,ok godzinki,,,,i z zabawki zostają kruszynki ,wszystko zepsują nawet te zabawki ,które niby sa nie do zniszczenia!takie diabły!!!!

Posted

haha, mam pytanie mailowe, o adopcje Rufiego. hahaha :)
ostatnio tez ktos mnie pytal o Czacziego, ktory juz dobry rok w ds jest.... nie rozumiem, tyle psow na swiezo sie oglasza, a ludzie szukaja p ostarych ogloszeniach...

Posted

witamy nową cioteczkę, Rufol wyczochrany :multi:

Kora, Rufol mój, nie oddam :mad:

a to fotki z dzisiejszego leśnego spacerku, spotkaliśmy 2 sunie, ta duża czarna to wielka miłość Boreckiego była :razz:

Rufol i Pep

i jeszcze jedna sunia

Rufol-kosmita :cool3:

Posted

no Rufol ma różnie, dziś na przykład spotkaliśmy 3 samców (bernardyn, lablador i jakiś mały) no i z małym chciał się bawić, z bernardynem był ostrożny i nie zadzierał a na labladora skoczył z warkiem bo chciał go zdominować :shake:
na szczęście znów spotkaliśmy ta rudą sunię i reszta spacerku przebiegła spokojnie ;)
także Rufi ma swoje humory, ale generalnie chyba zaczyna się oswajać z innymi psiakami...

Posted

[quote name='stokrotka.af']no i w nagrodę Rufol dostał nową świnkę i krokodyla :evil_lol:

oczywiście zaraz zabrał się za katowanie prosiaka :evil_lol: on go uwielbia :razz:

a tu wszystkie gadżety Rufola (ma już sporą kolekcję ) :cool3:

Jak on to robi, że te zabawki sa jak nowiutkie? jak Czoko dostanie zabawkę to od razu nie ma noska, oczek itp :D

Posted

inteligentny cwaniaczek dziś biegał z małą sunią York :crazyeye:, a potem spotkał 2 panny: nasza stara znajomą Pep i goldenkę :multi:
moje zwolnienie przynajmniej Rufolowi się "opłaca" :cool3:

Posted

ja juz przestałam moim diabłom kupowac zabawki,mam takiego dziadka pudla mini /znaleziony/
on jak dostanie zabawke nawet z lateksu niby niezniszczalne tak długo pracuje aż z zabawki zostają strzepki ,