Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stokrotka, to wazne.
co z czipem rufiego? wlasne sie zbieram do zmiany tych wszystkkich danych, u wszystkich psow hurtem, ktore bralam na swoj dowod.
pani w schroni mi mowila ostatnio, ze ona jest administratorem tych czipow i u weta ds sobie nie da rady zmienic.
czy Tobie sie udalo?

Posted

jak byliśmy na pierwszej wizycie to chip był pusty, ale sądziłam,że jak dostałam ten różowy papierek to teraz będzie na mnie :oops: a teraz to nie przyszło mi do głowy sprawdzić :oops:

link dobry, niezły zaganiacz owiec :evil_lol:

Posted

aha, bo to rozowe to wyplenialam na Twoje dane, po adopcj juz? jak byl w hotelu to bylo puste?

matko, za duzo tego i sie gubie... wyglada, jakbym w ogole zapominala nawet, jak pies ma na imie i w jakim miescie mieszka... ale tyle ich poszlo przez caly ten czas, ze sie gubie czasami, przepraszam.
wlasnie probuje to uporzadkowac.

Posted

Witojcie, witojcie. Nic się nie dzieje, czyżbyś była zajęta jedzeniem ogórków, rybek i innych takich super smacznych rzeczy, a Rufkowi nic nie dajesz?
Szynka z królika przepiękna,dziewczyna fotogeniczna.
Jak Rufi znosi odwilż, nasza łazi po tej breji, ale ona bez futra, a Rufol kudłacz, łapska okrutnie mokre, wycierasz mu czy czekasz aż same obeschną. Mieliśmy sznaucerkę olbrzymkę, tę to musieliśmy docierać do suchości, bo ślady były takie,że wygodniej było łapska wytrzeć niż ze ścierą po chałupie biegać i podłogę szorować

Posted

ano mam lenia i pogoda nie sprzyja fotkowym spacerkom :razz:
Rufol tak jak Borecki, myte ma łapki, bo inaczej w chałupie była by masakra :evil_lol:
obecnie jestem na etapie sałatki warzywnej i pasztetu :evil_lol: