M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 stokrotka.af napisał(a):cześć chudzinki :evil_lol: wzajemnie :multi: hahaha, dobrze by było;) Quote
kora78 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 kto chudzinka, ten chudzinka! ale czekaj ty, czekaj!! :evil_lol: Quote
kora78 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 stokrotka, to wazne. co z czipem rufiego? wlasne sie zbieram do zmiany tych wszystkkich danych, u wszystkich psow hurtem, ktore bralam na swoj dowod. pani w schroni mi mowila ostatnio, ze ona jest administratorem tych czipow i u weta ds sobie nie da rady zmienic. czy Tobie sie udalo? Quote
holmina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) chciaałam fajny link wkleic i mi sie nie udało http://ekstrabladet.dk/vrangen/article1700340.ece ha udało sie dzielny królik...z pozdrowieniami dla Zuzy Edited February 15, 2012 by holmina Quote
stokrotka.af Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 jak byliśmy na pierwszej wizycie to chip był pusty, ale sądziłam,że jak dostałam ten różowy papierek to teraz będzie na mnie :oops: a teraz to nie przyszło mi do głowy sprawdzić :oops: link dobry, niezły zaganiacz owiec :evil_lol: Quote
kora78 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 aha, bo to rozowe to wyplenialam na Twoje dane, po adopcj juz? jak byl w hotelu to bylo puste? matko, za duzo tego i sie gubie... wyglada, jakbym w ogole zapominala nawet, jak pies ma na imie i w jakim miescie mieszka... ale tyle ich poszlo przez caly ten czas, ze sie gubie czasami, przepraszam. wlasnie probuje to uporzadkowac. Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 witanko ;) ja to różowe to sama wypełniałam przecież....to gdzie to trzeba sprawdzić, zgłosić? Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 zebrało mi się na wspominki, to "młoda" Zuzolka :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 no fajniusia była za młodu ;) Quote
holmina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no teraz też przecież jest super!śliczna w jakim ona jest wieku? Quote
kora78 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 to rozowe wypelnilas i co dalej? masz sobie w domu i koniec? czy bylas z tym u weta? Quote
stokrotka.af Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Zuza ma teraz 3 latka :razz: różowy papierek mam w domu nie wiedziałam,że mam z nim do weta iść :shake: Quote
stokrotka.af Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 no witamy, ale dzionek paskudny ;( Quote
Shilomaniak Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Witojcie, witojcie. Nic się nie dzieje, czyżbyś była zajęta jedzeniem ogórków, rybek i innych takich super smacznych rzeczy, a Rufkowi nic nie dajesz? Szynka z królika przepiękna,dziewczyna fotogeniczna. Jak Rufi znosi odwilż, nasza łazi po tej breji, ale ona bez futra, a Rufol kudłacz, łapska okrutnie mokre, wycierasz mu czy czekasz aż same obeschną. Mieliśmy sznaucerkę olbrzymkę, tę to musieliśmy docierać do suchości, bo ślady były takie,że wygodniej było łapska wytrzeć niż ze ścierą po chałupie biegać i podłogę szorować Quote
stokrotka.af Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 ano mam lenia i pogoda nie sprzyja fotkowym spacerkom :razz: Rufol tak jak Borecki, myte ma łapki, bo inaczej w chałupie była by masakra :evil_lol: obecnie jestem na etapie sałatki warzywnej i pasztetu :evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No to wcinaj na zdrowie małej/małego / i swoje. Pogoda rzeczywiście do 4 liter, czekamy , od niedzieli ma być lepiej, drapanko dla futrzastej 2. Quote
holmina Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 no to się leńcie na zdrowie!!!mizianko dla futrzaków Quote
Recommended Posts