Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

racja zapomniałam napisać, Rufol waży teraz 29kg i 70 dag a ja tylko 51kg i 20 dag :oops:

a skąd wiecie,że to panienka będzie :razz: (chociaż taka mam nadzieję :evil_lol: )
dokładnie nie wiadomo, ale gdzieś po 20 września....muszę jakoś dotrwać do 24 to by była Waga a tak to będzie Panna :shake:

zaraz podrzucę jakieś foty, choć mam lenia giganta :evil_lol:

aaaaaaaaaaa to nie było "łapanie" ;) samo wyszło :cool3:

Posted

Dziewczyno to musi być dziewczynka, zdecydowanie lepsze są dziewczynki/:evil_lol:ja jestem wyjątkiem/,są spokojniejsze , nie dają w kość, a poza tym bedziesz miała przewagę domową i mąż spokojniejszy- tzn. nie będzie sie denerwował, mam wprawę, sam w końcu mam jedno i drugie i dziewczynka lepiej wpływa na spokój w domu.:cool3:

Posted

ja mam 164 cm tylko :oops:

nooooooooooo cieszymy się,że możemy poprawiać cioteczkom i wujkom humorki :multi:

a tak, moja mama też zamówiła wnuczkę :evil_lol: też bym wolała babę bo co ja z chłopem zrobię :razz: a docelowo parka :evil_lol:

Posted

to jak sie zienila waga Rufiego? bo nie pamietam wczesniej.. tez kolo 30kg wazyl... hmm

kwiatuchy sliczne :)

ja tez chcialam dziecwzynke, zawsze chcialam miec 2 dziewczynki, a skonczylam na 1 chlopcu :) no i z 18.09, czyli zodiakalna panna. uparty i obrazalski, ze hejjj

51kg i 164 i mowi,ze mala jest i gruba, heheeh. mi po ciazy z 54kg zostalo 60kg i sie ruszyc nie chce. i 161cm.

stokrocia, wlasnie bazarkuje ciuszkami po moim malym, moze cos uszczkniesz? :)

Posted

ja jeszcze w ogóle nie mam zajawki na ciuszki ani te inne duperele :evil_lol:

a tu dzisiejszy Rufol :loveu: (na przyjęciu ważył koło 26 kg)

zimowy leśny spacerek i harce :evil_lol:

a tutaj na żywca :crazyeye:

[video]http://youtu.be/JZHnq8xvOtM[/video]