Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stokrotka.af napisał(a):
troszkę nas nas nie było i nawet nikt się o nas nie pomartwił :(
no,ale nie jesteśmy pamiętliwi :)

O Was,tak szybko nie będziemy sie martwić!!!!wiemy ,że jest SUPER!!!
zapracowaliście sobie na opinie,że o Was możemy byc spokojni.....
a Rufolek na filmie jak zawsze raadosny!i ładnie aportuje....

Posted

Nie ma sie co zasłaniać pamiętliwością, prawda jest taka że Rufi dostał ciałka/ nie zasłaniaj sie zimowym futrem/, chłopak puchnie w oczach, i dobrze niech się naje za poprzednie chude lata. A film z gatunku " Piękny i Bestia", mam nadzieję że, bestia, goryl strraszliwy nie zrobi krzywdy Rufkowi, bo Zuza musiałaby się zemścić.

Głaskanko dla futerek.

Posted

za późno włączyłam aparat w kwestii aportu :evil_lol: Rufol już się "zmęczył", ale następnym razem się poprawię ;)
no nie Rufolek nie jest gruby :mad:, 11 idziemy na szczepienie to się zważymy :razz:

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Nikt tu nie pisał,jakoby Rufi był gruby, to są pomówienia, i właściwie zareagujemy w odpowiednim czasie.

:evil_lol: ciekawe jak skoro siedzę na zwolnieniu i nic mi nie zrobisz :multi:

spoko Rufol jest baaaaaaaaaaaardzo puchaty :evil_lol:

Posted

nie ma to, jak nasikac se na zabawke... hahaha

"a sama se pancia bierz taka obsikana, ja ją wezme, jak najpierw ja wytrzesz w swoje rekawiczke"
:)

nie martwimy sie, bo wiemy, ze nie ma o co. co, jak co, ale o Was to ja sie nie martwie w ogole :)

Posted

kora78 napisał(a):
nie ma to, jak nasikac se na zabawke... hahaha

"a sama se pancia bierz taka obsikana, ja ją wezme, jak najpierw ja wytrzesz w swoje rekawiczke"
:)

nie martwimy sie, bo wiemy, ze nie ma o co. co, jak co, ale o Was to ja sie nie martwie w ogole :)

no to miło słyszeć ;) Rufol nie obsikał Godzilli ;)

Posted

no Rufi mam przerwe w kibicowaniu Twojego super funkcjonowania w dobrym wątku,wyjezdzam na tydzien /może gdzies tam dorwe kompa/
a ty puchaciej i osikuj zabawke w dobrym humorku
a co
mizianko

Posted

stokrotka.af napisał(a):
a wiecie cioteczki,że Rufol często ma bardzo sugestywne sny ;) szczeka, popiskuje i macha łapami ;)

Aiko, też tak śni.....a i Zuzia ostatnio coś konsumuje przez sen i mlaszcze;)

Doberek!!!

Posted

dziś oglądaliśmy razem z Rufolem tv-program Uwaga akurat było o hyclu....Rufi oglądał z zainteresowaniem i nasłuchiwał wszelkich odgłosów i tak się patrzył i przekrzywiał pyszczek raz w jedna raz w drugą stronę :razz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jaki on jest ładny :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

dziś oglądaliśmy razem z Rufolem tv-program Uwaga akurat było o hyclu....Rufi oglądał z zainteresowaniem i nasłuchiwał wszelkich odgłosów i tak się patrzył i przekrzywiał pyszczek raz w jedna raz w drugą stronę :razz:

[FONT=Comic Sans MS]A cóz to za programy puszczasz dziecku? :crazyeye:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie ma się co dziwić, że potem[/FONT]
a wiecie cioteczki,że Rufol często ma bardzo sugestywne sny ;-) szczeka, popiskuje i macha łapami ;-)

:diabloti::evil_lol:
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

cześć cioteczki :multi: chciałam zakomunikować,że ja już niewyrabiam w te mrozy :shake: a Rufol nic sobie z tego nie robi i szleje w najlepsze :evil_lol:

Rufi zawsze jak słyszy w tv odgłosy psów to jest "zainteresowany" :cool3:
specjalnie go nie dręczę :evil_lol: