Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on jak szczeka na dworzu to takim basem prawie :evil_lol: zupełnie inaczej niż Borecki :razz:
no a jak Rufol pięknie aportuje i przynosi do rączki piłeczkę :multi: tyle,że w domu :evil_lol:
teraz leży i zarzyna świniaka :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stokrotka.af napisał(a):
on jak szczeka na dworzu to takim basem prawie :evil_lol: zupełnie inaczej niż Borecki :razz:
no a jak Rufol pięknie aportuje i przynosi do rączki piłeczkę :multi: tyle,że w domu :evil_lol:
teraz leży i zarzyna świniaka :evil_lol:

Takiego piszczącego świniaka....? to masz cuuudnie;)

własnie obejrzałam filmik, już wiem co to za świnka:evil_lol:

Rufi jest:loveu::loveu::loveu: i naprawdę do pikardyjczyka bardzo podobny!!!

Drapanki przesyłamy:multi:

Posted

[video]http://youtu.be/0Hya28ODHgk[/video]

tutaj z Zuzulką :razz:

[video=youtube;vVw4htIIeDA]http://www.youtube.com/watch?v=vVw4htIIeDA[/video]

z prosiakiem vel dzikiem :evil_lol:

[video]http://youtu.be/fRD1_J1L3PY[/video]

a tu z Gorillą :evil_lol:

nie wiem czemu raz mam linki same a raz obrazek?????????

Posted

Karelski jest świetnyy....... hihihih ...dopiero po Twoim poscie w galeri Boreckiego sie kapnęłam że masz nową hihihihih...bystra jak to blondynka hihih jestem..
Pozdrawiamy i miziamy nowęgo Kudłaczka!!!!

Posted

no Inuś lepiej późno niż wcale, witamy :multi:

Rufi ma teraz taki rytuał, jak wracam do domu, to on mnie wita i natychmiast przynosi mi jakąś swoja zabawkę :evil_lol: i z tą zabawką w pyszczku mnie obtańcowuje :evil_lol:
a potem mamy "domowy aport", Rufol łapie takie zabawki w locie , jest niesamowicie zwinny i ma szybki refleks skubaniec :evil_lol:

Rufola nie oddam ! :) trza było brać jak był wolny ;)

Posted

fajne filmiki, rufi jak zywy mi stanal przed oczami :) alez jemu sie poszczescilo stokrota! warto bylo tyle czekac, na ten dom u Ciebie :)))))))))

zabawka piszczaca bawil sie juz w schronie, niedlugo jednak, bo gdy byl na izolatce, jak mial ropnia na plecach, ale widac, ze lubil je od dawna, jeszcze pewnie ze swojej przeszlosci schroniskowej.

Posted

no cioteczki kochane mój TZ zawsze powtarza,że u mnie zwierzaki są zawsze na pierwszym miejscu :evil_lol:
wiecie jak się poczuje to "coś" co ja na widok Rufiego :razz: to warto pokonać parę trudności żeby zrealizować pragnienie :lol:
przecież zwierzaki czują,że się je kocha...
bardzo się cieszę,że Rufol "zaakceptował" Zuzę i się dogadują :multi: wczoraj Rufi leżał na dywaniku (mam 2 takie same, 1 dla Rufiego i 1 dla Zuzy :evil_lol: ), Zuzka podkicała do niego i wsadziła mu pyszczek w sierść i zaczęła "niuchać" a Rufol zerkał to na nią to na mnie i leżał bez ruchu :crazyeye: Zuza jest bardzo ciekawska i już się oswoiła z Rufim :lol: