stokrotka.af Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 on jak szczeka na dworzu to takim basem prawie :evil_lol: zupełnie inaczej niż Borecki :razz: no a jak Rufol pięknie aportuje i przynosi do rączki piłeczkę :multi: tyle,że w domu :evil_lol: teraz leży i zarzyna świniaka :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [video]http://youtu.be/heH6H2jw3zc[/video] nie wiem czy zadziała ten link, dajcie cynk :evil_lol: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 stokrotka.af napisał(a):on jak szczeka na dworzu to takim basem prawie :evil_lol: zupełnie inaczej niż Borecki :razz: no a jak Rufol pięknie aportuje i przynosi do rączki piłeczkę :multi: tyle,że w domu :evil_lol: teraz leży i zarzyna świniaka :evil_lol: Takiego piszczącego świniaka....? to masz cuuudnie;) własnie obejrzałam filmik, już wiem co to za świnka:evil_lol: Rufi jest:loveu::loveu::loveu: i naprawdę do pikardyjczyka bardzo podobny!!! Drapanki przesyłamy:multi: Quote
stokrotka.af Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [video]http://youtu.be/0Hya28ODHgk[/video] tutaj z Zuzulką :razz: [video=youtube;vVw4htIIeDA]http://www.youtube.com/watch?v=vVw4htIIeDA[/video] z prosiakiem vel dzikiem :evil_lol: [video]http://youtu.be/fRD1_J1L3PY[/video] a tu z Gorillą :evil_lol: nie wiem czemu raz mam linki same a raz obrazek????????? Quote
holmina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja sie chyba przejade do Warszawy ,przyczaje i ukradne tego super misiaka!!!! Rufi jest po prostu niesamowicie super psem! słodziak jeden! Quote
zuzolandia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Karelski jest świetnyy....... hihihih ...dopiero po Twoim poscie w galeri Boreckiego sie kapnęłam że masz nową hihihihih...bystra jak to blondynka hihih jestem.. Pozdrawiamy i miziamy nowęgo Kudłaczka!!!! Quote
stokrotka.af Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 no Inuś lepiej późno niż wcale, witamy :multi: Rufi ma teraz taki rytuał, jak wracam do domu, to on mnie wita i natychmiast przynosi mi jakąś swoja zabawkę :evil_lol: i z tą zabawką w pyszczku mnie obtańcowuje :evil_lol: a potem mamy "domowy aport", Rufol łapie takie zabawki w locie , jest niesamowicie zwinny i ma szybki refleks skubaniec :evil_lol: Rufola nie oddam ! :) trza było brać jak był wolny ;) Quote
holmina Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Też bymmmmmmmmmm nie oddała ! fajnie,że tak dobrze toleruje Zuze,chociaż na filmiku wypiął sie na nia!Nizły ubaw masz z tym duecikiem! Quote
kora78 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 fajne filmiki, rufi jak zywy mi stanal przed oczami :) alez jemu sie poszczescilo stokrota! warto bylo tyle czekac, na ten dom u Ciebie :))))))))) zabawka piszczaca bawil sie juz w schronie, niedlugo jednak, bo gdy byl na izolatce, jak mial ropnia na plecach, ale widac, ze lubil je od dawna, jeszcze pewnie ze swojej przeszlosci schroniskowej. Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Aż się wierzyć nie chce, że po takich przejściach jest taki radosny, ufny. Psy są jednak genialne!!!! Buziaki dla kudłatego:):) Quote
stokrotka.af Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 no cioteczki kochane mój TZ zawsze powtarza,że u mnie zwierzaki są zawsze na pierwszym miejscu :evil_lol: wiecie jak się poczuje to "coś" co ja na widok Rufiego :razz: to warto pokonać parę trudności żeby zrealizować pragnienie :lol: przecież zwierzaki czują,że się je kocha... bardzo się cieszę,że Rufol "zaakceptował" Zuzę i się dogadują :multi: wczoraj Rufi leżał na dywaniku (mam 2 takie same, 1 dla Rufiego i 1 dla Zuzy :evil_lol: ), Zuzka podkicała do niego i wsadziła mu pyszczek w sierść i zaczęła "niuchać" a Rufol zerkał to na nią to na mnie i leżał bez ruchu :crazyeye: Zuza jest bardzo ciekawska i już się oswoiła z Rufim :lol: Quote
holmina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 jeszcze troche i oba słodziaki ,będą spać wtulone w siebie!!ale fajnie!! Quote
stokrotka.af Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 kolejne fotki Rufol&Zuza razem a jednak osobno :evil_lol: Zuza zakrada się do Rufola :crazyeye: Quote
holmina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 a Rufol cieszy pyska i udaje,że on nic o tym nie wie!!hahah Quote
stokrotka.af Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 no i do takiej sytuacji dążyliśmy od samego początku :multi: Quote
M&S Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Piękne:):) http://images47.fotosik.pl/1324/5ecffdd26ef15863med.jpg Cudnie uśmiechnięty!!! Quote
stokrotka.af Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 no musimy się znów pochwalić :oops: Rufi z Zuzą zostają sami (Zuza na wolności) i stan liczebny po moim powrocie z bazarku się nie zmienił :multi: Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pięknie, pięknie!!!!!głaski dla Rufiego:):) Quote
Ty$ka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Przejrzałam cały wątek. :) Rufi jest przecudowny, ma nową fankę - mnie :D Quote
Recommended Posts