M&S Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Sto Lat dla Arturka:multi::multi:, trochę spóźnione..... Quote
stokrotka.af Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='M&S']Sto Lat dla Arturka:multi::multi:, trochę spóźnione.....[/QUOTE] dziękujemy :) Quote
stokrotka.af Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 a to nasza obiecana foto-relacja z imprezy :multi: spacerek poimprezowy Quote
stokrotka.af Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 wybrałam termometr i długopis będę lekarzem z dorobkiem naukowym :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ale chłopak rośnie :) A jaki przystojny :) U mnie też dziecko, tyle że psie i też już lekko wyrośnięte :evil_lol: Pozdrawiam :loveu: Quote
stokrotka.af Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 cioteczki mam pytanko odnośnie Rufolca a w zasadzie to proszę o radę...nie wiem co mu ostatnio strzela do głowy,ale wypina mi się ze smyczy jak go zostawiam przed sklepem,tzn. zdejmuje obrożę przez głowę :( już zapinam na ostatnią dziurkę i naprawdę ledwo można palec wcisnąć....nie wiem co robić...w domu nie mogę go zostawiać bo wymieniliśmy drzwi i nowych zniszczyć nie dam :( HELP Quote
Shilomaniak Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Szelki powinny załatwić sprawę. Przynajmniej zdążysz zrobić zakupy zanim się z nich wyplącze :cool3: Quote
stokrotka.af Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Shilomaniak']Szelki powinny załatwić sprawę. Przynajmniej zdążysz zrobić zakupy zanim się z nich wyplącze :cool3:[/QUOTE] chyba nie wierzysz w możliwości Rufolca ;) z szelek też dałby radę ;) ale sprawdzę czy nie mam na stanie jakiś po Boreckim ;) Quote
Shilomaniak Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Wiadomo, Rufolec to super-agent ze wszystkiego sie wyplącze, ale może będziesz w stanie rozejrzeć się po półkach w sklepie ;) Quote
stokrotka.af Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Shilomaniak']Wiadomo, Rufolec to super-agent ze wszystkiego sie wyplącze, ale może będziesz w stanie rozejrzeć się po półkach w sklepie ;)[/QUOTE] no może zdążę choć przekroczyć próg ;) Quote
phase Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Bombowa fryzura!!!! http://images65.fotosik.pl/259/4fca59d5626e87ecmed.jpg :evil_lol::loveu: Quote
natija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 jaka impreza bombowa byla:)Maly rosnie szybciutko:) Quote
stokrotka.af Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='phase']Bombowa fryzura!!!! http://images65.fotosik.pl/259/4fca59d5626e87ecmed.jpg :evil_lol::loveu: tata jest jej autorem ;) [quote name='natija']jaka impreza bombowa byla:)Maly rosnie szybciutko:) oj szybko,szybko, czy nie za szybko czasem ;) Quote
natija Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 No to właśnie po dzieciach widzimy jak ten czas szybko leci :-)Fajnie patrzeć na zdjecia jak one rosną:-) Quote
lasoa Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 stokrotka.af napisał(a):dziękujemy :) podaj rysopis :) a witamy w 3 dzień :) starszy siwy pan :D Quote
lasoa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Widziałam dzisiaj Rufolca koło rossmana :) Miał piękne szelki :loveu: Quote
Shilomaniak Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 lasoa napisał(a):Widziałam dzisiaj Rufolca koło rossmana :) Miał piękne szelki :loveu: To teraz Rufi sam zakupów nie zrobi:cool3:, będzie skazany na Stokrotkę, pewnie Ciotka mu nie kupowała najlepszych smakołyków:mad:. Quote
stokrotka.af Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 lasoa napisał(a):Widziałam dzisiaj Rufolca koło rossmana :) Miał piękne szelki :loveu: a dziękujemy to jeszcze spadek po Boreckim (*), bardziej takie homonto raczej ;) Shilomaniak napisał(a):To teraz Rufi sam zakupów nie zrobi:cool3:, będzie skazany na Stokrotkę, pewnie Ciotka mu nie kupowała najlepszych smakołyków:mad:. taaaaa a tu zonk, jak go zostawiłam pod przychodnią to jakoś z tych szelek wylazł i znów stał pod drzwiami :( już nie mam siły do niego buuuuuuuu Quote
stokrotka.af Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 ostatnio na cegielnii spotkałam takiego Pana z sunią Goldena i on opowiadał,ze żona tego kolesia od pudla nasłała kiedyś na niego policję i musiał zapłacić 200pln mandatu za prowadzenie psa bez smyczy :cool3: i to jego sąsiadka od 20 lat :crazyeye::mad: nie kumam takich zachowań skoro sami mają psa... rysopis się zgadza lasoa :evil_lol: wiecie co jakoś nie mogę wyjść z podziwu,że skoro ludzie już raczej mnie kojarzą tzn. psa :cool3: to nadal się nim zachwycają :razz: jest taka jedna Pani, która spotykam dosyć regularnie i ona za każdym razem jak przechodzi obok nas rozpływa się na "cudownością" Rufolca :evil_lol: rany to nawet Borecki nie budził takich emocji ;) Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 wlasnie jest cudny,sama bym sie nie mogla od niego oderwac jakbym go zobaczyla na zywo :) Quote
stokrotka.af Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Shilomaniak napisał(a):Bo Rufolec jest WYJĄTKOWY :loveu: natija napisał(a):wlasnie jest cudny,sama bym sie nie mogla od niego oderwac jakbym go zobaczyla na zywo :) Rufolek dziękuje cioteczkom za uznanie i zachwyty ;) Quote
stokrotka.af Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 natija napisał(a):no to teraz chcemy fotki :) buuuuuuuuuuuuu fotek brak :( Quote
Recommended Posts