Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki mam pytanko odnośnie Rufolca a w zasadzie to proszę o radę...nie wiem co mu ostatnio strzela do głowy,ale wypina mi się ze smyczy jak go zostawiam przed sklepem,tzn. zdejmuje obrożę przez głowę :( już zapinam na ostatnią dziurkę i naprawdę ledwo można palec wcisnąć....nie wiem co robić...w domu nie mogę go zostawiać bo wymieniliśmy drzwi i nowych zniszczyć nie dam :( HELP

Posted

[quote name='Shilomaniak']Szelki powinny załatwić sprawę. Przynajmniej zdążysz zrobić zakupy zanim się z nich wyplącze :cool3:[/QUOTE]

chyba nie wierzysz w możliwości Rufolca ;) z szelek też dałby radę ;) ale sprawdzę czy nie mam na stanie jakiś po Boreckim ;)

Posted

[quote name='Shilomaniak']Wiadomo, Rufolec to super-agent ze wszystkiego sie wyplącze, ale może będziesz w stanie rozejrzeć się po półkach w sklepie ;)[/QUOTE]

no może zdążę choć przekroczyć próg ;)

Posted

lasoa napisał(a):
Widziałam dzisiaj Rufolca koło rossmana :) Miał piękne szelki :loveu:

To teraz Rufi sam zakupów nie zrobi:cool3:, będzie skazany na Stokrotkę, pewnie Ciotka mu nie kupowała najlepszych smakołyków:mad:.

Posted

lasoa napisał(a):
Widziałam dzisiaj Rufolca koło rossmana :) Miał piękne szelki :loveu:

a dziękujemy to jeszcze spadek po Boreckim (*), bardziej takie homonto raczej ;)

Shilomaniak napisał(a):
To teraz Rufi sam zakupów nie zrobi:cool3:, będzie skazany na Stokrotkę, pewnie Ciotka mu nie kupowała najlepszych smakołyków:mad:.

taaaaa a tu zonk, jak go zostawiłam pod przychodnią to jakoś z tych szelek wylazł i znów stał pod drzwiami :( już nie mam siły do niego buuuuuuuu

Posted

ostatnio na cegielnii spotkałam takiego Pana z sunią Goldena i on opowiadał,ze żona tego kolesia od pudla nasłała kiedyś na niego policję i musiał zapłacić 200pln mandatu za prowadzenie psa bez smyczy :cool3: i to jego sąsiadka od 20 lat :crazyeye::mad: nie kumam takich zachowań skoro sami mają psa...

rysopis się zgadza lasoa :evil_lol:

wiecie co jakoś nie mogę wyjść z podziwu,że skoro ludzie już raczej mnie kojarzą tzn. psa :cool3: to nadal się nim zachwycają :razz: jest taka jedna Pani, która spotykam dosyć regularnie i ona za każdym razem jak przechodzi obok nas rozpływa się na "cudownością" Rufolca :evil_lol:

rany to nawet Borecki nie budził takich emocji ;)

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Bo Rufolec jest WYJĄTKOWY :loveu:

natija napisał(a):
wlasnie jest cudny,sama bym sie nie mogla od niego oderwac jakbym go zobaczyla na zywo :)

Rufolek dziękuje cioteczkom za uznanie i zachwyty ;)