stokrotka.af Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='zuzolandia']skumaszzz ...wiesz inaczej jest jak sie obcuje z godaniem dzien w dzien podobnie jak z jezykami obcymi :evil_lol: a inaczej jak tylko od świeta cosik tam usłyszysz hihih powiem Ci ze coraz rzadziej sie uzywa typowo śląskiej gwary bo hanys hanysa zrozumiec nie potrafi :diabloti:[/QUOTE] toś mnie pocieszyła Inuś :) Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Cześć Rofolki :) Śliczna adresówka ;) Juniorek ma zarąbistą ta fryzurkę :evil_lol::loveu: no i mata cudna :) Quote
zuzolandia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='stokrotka.af']toś mnie pocieszyła Inuś :)[/QUOTE] noooooo a poza tym nie taki diabeł straszny jak by sciol hihihih Quote
natija Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 witam,piekny ten Twoj Rufcio,maly tez kochanitki,kroliczek slodziutki :) A widze,ze tu i Zuzole i fruzole witaja ;):) Quote
zuzolandia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='natija']witam,piekny ten Twoj Rufcio,maly tez kochanitki,kroliczek slodziutki :) A widze,ze tu i Zuzole i fruzole witaja ;):)[/QUOTE] my tu stali bywalcy od lat ;-) Quote
stokrotka.af Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='Ptysiak']Cześć Rofolki :) Śliczna adresówka ;) Juniorek ma zarąbistą ta fryzurkę :evil_lol::loveu: no i mata cudna :)[/QUOTE] a dziękować ;) [quote name='natija']witam,piekny ten Twoj Rufcio,maly tez kochanitki,kroliczek slodziutki :) A widze,ze tu i Zuzole i fruzole witaja ;):)[/QUOTE] nooooooo witamy :) ano bywają od czasów Boreckiego jeszcze (mojego kochanego Briarda za TM ) Quote
zuzolandia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 No patrz...jak ten czas leci...sa chwile smutne i radosne... A my tak sobie wszyscy wspólnie w tej czasoprzestrzeni egzystujemy ;-) buzioleeeee!!! Quote
stokrotka.af Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='zuzolandia']No patrz...jak ten czas leci...sa chwile smutne i radosne... A my tak sobie wszyscy wspólnie w tej czasoprzestrzeni egzystujemy ;-) buzioleeeee!!![/QUOTE] i nie masz pojęcia jak ja się z tego cieszę :) Quote
natija Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 tak czas leci przyjemniej,mozna sie do woli o naszych psiakach nagadac i nikogo nie zanudzimy :)wrecz przeciwnie kazdy czeka na nowe wiesci :) Quote
stokrotka.af Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='natija']tak czas leci przyjemniej,mozna sie do woli o naszych psiakach nagadac i nikogo nie zanudzimy :)wrecz przeciwnie kazdy czeka na nowe wiesci :)[/QUOTE] nooooooooooo racja :) [quote name='lasoa']Widziałam Was dzisiaj ;)[/QUOTE] ooooooooo czemu nie podeszłaś się przywitać z Rufolcem ;) Quote
zuzolandia Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Nadmorskie buziaki;-) nie umiem odtw na fonie filmikow z Artim wielkaaaaaaaaaaaaaaaaa szkodaaaaaaaaaaaa... caluski dla Niego i mizianko dla Rufolita ;-) Quote
stokrotka.af Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 to nic, obejrzysz przy okazji ;) my sie wybieramy na działeczke do mojej mamy na jakieś 3 tyg i raczej mnie na necie nie będzie, ale za to po powrocie będą foty z Rufolowo-Zuzolowo-Arturowego szaleństwa ;) Quote
Shilomaniak Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Życzymy samych cieplutkich dni żebyście nam się pięknie poopalali i wypoczęli. Czekamy na fotki :lol: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 witamy sie niedzielnie,mam nadzieje,ze nie macie dzisiaj takie lenia w du...pie jak ja;) Quote
stokrotka.af Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 hi hi hi czasem mamy nawet częściej niż czasem ;) witanko Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 no ja tez czesciej,niz rzadziej:roll: ale Was spotkac na do to rzadkosc:roll: Quote
Shilomaniak Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ale za to jak zawitasz Stokrotko, to od razu fajniej :lol: Quote
lasoa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Musimy sie kiedys wybrac razem na spacer :) Znasz moze miejsca gdzie mozna puszczac psa luzem bez obawy wpadniecia pod samochod ;) Ostatnio znowu Cie widzialam jak jechalam na rowerze ;) Rufolec pieknie wygląda Quote
Shilomaniak Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Kurczaki, ale się ciągną te trzy tygodnie, już strasznie tęsknię :loveu: Quote
Shilomaniak Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Arturek, Rufi i Stokrota na wywczasach, jeszcze bez dostępu do netu, należy oczekiwać na powrót. Quote
M&S Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Shilomaniak napisał(a):Arturek, Rufi i Stokrota na wywczasach, jeszcze bez dostępu do netu, należy oczekiwać na powrót. Tak myślałam:) Quote
stokrotka.af Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 już jesteśmy, jak się ogarnę (czytaj: rozpakuje walizki, ogarnę chatkę) to popisze i foty powstawiam :) Quote
Recommended Posts