lasoa Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 stokrotka.af napisał(a):nie podoba mi sie takie "wypuszczanie" na samotne spacery ;( ale na te "wsiowe" to jednak troszkę inaczej sie patrzy ;) a dziękujemy za uznanie ;) cześć :) tylko przez okres wiosenno-letni, potem znów tylko 2, ale za to JAKIE :) Szkoda tylko że nie widziałam jeszcze Rufolca w nowej szacie ;) Quote
stokrotka.af Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 lasoa napisał(a):Szkoda tylko że nie widziałam jeszcze Rufolca w nowej szacie ;) możemy się umówić na spotkanko ;) Quote
lasoa Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 stokrotka.af napisał(a):możemy się umówić na spotkanko ;) A pewnie, byłoby fajnie :) Quote
stokrotka.af Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Cześć cioteczki i wujkowie, przyszliśmy się pochwalić nowymi zębolkami :crazyeye::evil_lol::multi: Quote
Shilomaniak Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ja nie mogę !!! ale super "maryniarz" :cool2:. A mądrzy ludzie powiadają, że pierwsze ząbki - idące ku górze - wróżą szczęście dla posiadacza :sweetCyb: Quote
stokrotka.af Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Shilomaniak napisał(a):Ja nie mogę !!! ale super "maryniarz" :cool2:. A mądrzy ludzie powiadają, że pierwsze ząbki - idące ku górze - wróżą szczęście dla posiadacza :sweetCyb: mnie sie wydaje,że chyba zawsze pierwsze wychodzą dolne 1??? ale doświadczenia nie mam to sie nie upieram ;) Quote
Shilomaniak Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Chyba nie zawsze, skoro mądrzy ludzie powiadają... ;) Quote
stokrotka.af Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Shilomaniak napisał(a):Chyba nie zawsze, skoro mądrzy ludzie powiadają... ;) masz na myśli Was ;) kochani jesteście :) Quote
zuzolandia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 No to teraz jak sie chłopak dziabnie to zaboliiiiiii.............hihihihih......... Pikne ma oczęta ;-) buziamy słodko;-) Quote
stokrotka.af Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='zuzolandia']No to teraz jak sie chłopak dziabnie to zaboliiiiiii.............hihihihih......... Pikne ma oczęta ;-) buziamy słodko;-)[/QUOTE] buziamy również i miziamy przy okazji :) Quote
stokrotka.af Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 z racji tego,że dziś Arti kończy 8 miesięcy przyszłam Was pomolestować fotkami ;) mój champion :) Quote
Shilomaniak Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Sliczna młodzież to nas molestuj przez następne 8 miesięcy. Czemu obywatel Artur ma różne skarpetki, mama daltonistka czy co? Quote
stokrotka.af Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Shilomaniak']Sliczna młodzież to nas molestuj przez następne 8 miesięcy. Czemu obywatel Artur ma różne skarpetki, mama daltonistka czy co?[/QUOTE] wszyscy o to pytają ;) Arti non stop zdejmuje sobie skarpety i memeła je więc są mokre i nie nadążam wymieniać do pary ;) Quote
Shilomaniak Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Dawaj przepis na skarpetki, jeśli takie smaczne:evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='zuzolandia']Hmmmm muszą być smaczniutkie hihihih[/QUOTE] no raczej....bawełna z domieszką ABS ;) [quote name='Shilomaniak']Dawaj przepis na skarpetki, jeśli takie smaczne:evil_lol:[/QUOTE] wybrać najbardziej kolorowe z ABS-em ;) Quote
stokrotka.af Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 sprezentowałam Rufolowi taką adresówkę grawerowaną :evil_lol: a juniorowi taka matę do zabawy :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 http://images45.fotosik.pl/1835/922407c2b5f391d4med.jpg matka ściepni ta roleta ć bo za fest blynduje ;-) Szyjn ta adresówka hihi buziamy !!! Quote
stokrotka.af Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='zuzolandia']http://images45.fotosik.pl/1835/922407c2b5f391d4med.jpg matka ściepni ta roleta ć bo za fest blynduje ;-) Szyjn ta adresówka hihi buziamy !!! no masz szczęście,że Cie lubię ciotka bo "tylko" się domyślam coś naskrobała ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='stokrotka.af'] ciekawe jakie nowe futro będzie u Ciebie... Sama nie wiem :evil_lol: Miał być bearded z hodowli kumpeli ale co tu dużo mówić ... oglądam briardy :diabloti: Ale czy w ogóle coś będzie tego nie wiem. http://images38.fotosik.pl/2058/13c9f89599118adfmed.jpg Słodko wygląda :loveu: [quote name='stokrotka.af']no masz szczęście,że Cie lubię ciotka bo "tylko" się domyślam coś naskrobała ;) Mogę przetłumaczyć :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='stokrotka.af']no masz szczęście,że Cie lubię ciotka bo "tylko" się domyślam coś naskrobała ;)[/QUOTE] nic zbereznego hihih :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po takim czasie miedzy hanysami powinnas juz wiedziec jak sie godo :diabloti: Quote
stokrotka.af Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='zuzolandia']nic zbereznego hihih :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po takim czasie miedzy hanysami powinnas juz wiedziec jak sie godo :diabloti:[/QUOTE] ano powinnam ale coś mi się wydaje,że raczej nigdy tego nie skumam ;) mogę sie tylko domyślać,że chodziło o zasłonięcie okna bo słońce świeci i adresówka ok ;) nawet mój TZ nie wiedział o co chodzi ;) takie czasy ;) Quote
zuzolandia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='stokrotka.af']ano powinnam ale coś mi się wydaje,że raczej nigdy tego nie skumam ;) mogę sie tylko domyślać,że chodziło o zasłonięcie okna bo słońce świeci i adresówka ok ;) nawet mój TZ nie wiedział o co chodzi ;) takie czasy ;)[/QUOTE] skumaszzz ...wiesz inaczej jest jak sie obcuje z godaniem dzien w dzien podobnie jak z jezykami obcymi :evil_lol: a inaczej jak tylko od świeta cosik tam usłyszysz hihih powiem Ci ze coraz rzadziej sie uzywa typowo śląskiej gwary bo hanys hanysa zrozumiec nie potrafi :diabloti: Quote
Recommended Posts