Ty$ka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg jaki nietoperek, to motylek jest! :loveu: :D Quote
stokrotka.af Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Shilomaniak']Ło matko jaki śliczny!!! Ucholce boskie!!! Sama go tak ostrzygłaś? Mistrzostwo - odmłodział chłopak, a jaki zgrabny ;) no nie byłam w Psim Salonie Spa i zapłaciłam 65pln z kąpielą, młody chłopak z długimi czarnymi włosami strzygł ;) rok temu w Wawie u siebie na osiedlu dałam za tą samą usługę 200pln [quote name='Ty$ka']http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg jaki nietoperek, to motylek jest! :loveu: :D nio fakt ;) Quote
Shilomaniak Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 stokrotka.af napisał(a): młody chłopak z długimi czarnymi włosami strzygł ;) Patrzcie Państwo jaka spostrzegawcza Stokrotka ;) Quote
M&S Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Cześć Rufolce:) Junior to już całkiem duży facet;) A Rufi wygląda kapitalnie, pozdrawiamy. Quote
lasoa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 stokrotka.af napisał(a):no nie byłam w Psim Salonie Spa i zapłaciłam 65pln z kąpielą, młody chłopak z długimi czarnymi włosami strzygł ;) rok temu w Wawie u siebie na osiedlu dałam za tą samą usługę 200pln nio fakt ;) Ale śliczny ! W Żorach ten salon ? Nie poznałabym Rufolca na ulicy :) Widziałam go jeszcze w wersji "kudłatej" :) Quote
stokrotka.af Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 lasoa napisał(a):Ale śliczny ! W Żorach ten salon ? Nie poznałabym Rufolca na ulicy :) Widziałam go jeszcze w wersji "kudłatej" :) na Księcia Władysława koło Lotto ;) byłam na Rybnickiej u Viki, ale ona tylko małe psiaki, w Zoo Persiku, tylko na Korfantego nie polazłam bo za daleko ;) Quote
lasoa Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 stokrotka.af napisał(a):na Księcia Władysława koło Lotto ;) byłam na Rybnickiej u Viki, ale ona tylko małe psiaki, w Zoo Persiku, tylko na Korfantego nie polazłam bo za daleko ;) Całkiem fajną cenę Ci dali :) Nigdy jeszcze nie byliśmy u fryzjera - mamy swój sprzęt(maszynkę, nożyczki, szampony i odżywki) :) Widziałaś dzisiaj biegał golden retriever po naszym osiedlu, ciekawe czy się komuś zgubił Quote
stokrotka.af Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 dziś nie , ale widziałam go jakieś 2 tyg temu, cały brudny bo to akurat deszcze były...też sie zdziwiłam,że taki pies a sam...może go ktoś "na spacery" wypuszcza? ejno to może sama założysz salon piękności dla psiaków ;) Quote
Shilomaniak Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Teraz okres "cieczkowy" u mnie na osiedlu też co jakiś czas błąka się brudny zakochany pies, ale potem znika. Mam nadzieję, że trafia do domu :shake: Quote
lasoa Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 stokrotka.af napisał(a):dziś nie , ale widziałam go jakieś 2 tyg temu, cały brudny bo to akurat deszcze były...też sie zdziwiłam,że taki pies a sam...może go ktoś "na spacery" wypuszcza? ejno to może sama założysz salon piękności dla psiaków ;) Nie wyglądał na wychodzonego, więc możliwe, że wypuszczają go... Quote
M&S Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Witanko wieczorowe :) Po mojej wsi, też się plączą wiejskie burki w poszukiwaniu atrakcji;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg Oooooooo, chiński grzywacz :evil_lol: Fajnie wygląda, awangardowo :lol: Quote
lasoa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='Ania!']http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg Oooooooo, chiński grzywacz :evil_lol: Fajnie wygląda, awangardowo :lol: :evil_lol: to mamy teraz 3 na osiedlu Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 lasoa napisał(a)::evil_lol: to mamy teraz 3 na osiedlu Eeee, nie ma sprawiedliwości na świecie. U Was trzy, no powiedzmy, że dwa i jeden podszywający się :evil_lol:, a u mnie ani jednego. Tylko raz widziałam Grzywacza na żywo i jeszcze nie zdążyłam dotknąć :nonono2: Quote
lasoa Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ania! napisał(a):Eeee, nie ma sprawiedliwości na świecie. U Was trzy, no powiedzmy, że dwa i jeden podszywający się :evil_lol:, a u mnie ani jednego. Tylko raz widziałam Grzywacza na żywo i jeszcze nie zdążyłam dotknąć :nonono2: zapraszamy :diabloti: Quote
stokrotka.af Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='lasoa']Nie wyglądał na wychodzonego, więc możliwe, że wypuszczają go... nie podoba mi sie takie "wypuszczanie" na samotne spacery ;( [quote name='M&S']Witanko wieczorowe :) Po mojej wsi, też się plączą wiejskie burki w poszukiwaniu atrakcji;) ale na te "wsiowe" to jednak troszkę inaczej sie patrzy ;) [quote name='Ania!']http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg Oooooooo, chiński grzywacz :evil_lol: Fajnie wygląda, awangardowo :lol: a dziękujemy za uznanie ;) [quote name='M&S']Cześć Stokrotka :) cześć :) [quote name='lasoa']:evil_lol: to mamy teraz 3 na osiedlu tylko przez okres wiosenno-letni, potem znów tylko 2, ale za to JAKIE :) Quote
stokrotka.af Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Shilomaniak napisał(a):Rufolce chyba śpiom :razz: nie śpią tylko Tz nas nawiedził na 4 dni to sie do lapka nie zbliżałam,żeby czas wspólny na maxa wykorzystać :evil_lol: a Grześ mnie pozytywnie zaskoczył, przywiózł Rufolcowi smaki z Holandii :crazyeye: wszamane :evil_lol: juniorowi ichniejsze słoiczki do spróbowania :crazyeye: wszamane :evil_lol: a na spacerze nazbierał mlecza, liście brzozy i pokrzywy dla Zuzolindy :crazyeye: i jak go nie :loveu: Quote
Shilomaniak Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 stokrotka.af napisał(a):nie śpią tylko Tz nas nawiedził na 4 dni to sie do lapka nie zbliżałam,żeby czas wspólny na maxa wykorzystać :evil_lol: a Grześ mnie pozytywnie zaskoczył, przywiózł Rufolcowi smaki z Holandii :crazyeye: wszamane :evil_lol: juniorowi ichniejsze słoiczki do spróbowania :crazyeye: wszamane :evil_lol: a na spacerze nazbierał mlecza, liście brzozy i pokrzywy dla Zuzolindy :crazyeye: i jak go nie :loveu: No uważać mi z tym czasem wspólnie wykorzystanym:diabloti: na maxa. Najważniejsze to dobrze męża wychować, reszta z górki, sam się dałem wychować, widziałaś jaki ja dobry jestem , nieprawdaż? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 lasoa napisał(a):zapraszamy :diabloti: I potem się psów nie doliczysz, ja jestem na etapie wybierania drugiego :evil_lol: stokrotka.af napisał(a):nie śpią tylko Tz nas nawiedził na 4 dni to sie do lapka nie zbliżałam,żeby czas wspólny na maxa wykorzystać :evil_lol: a Grześ mnie pozytywnie zaskoczył, przywiózł Rufolcowi smaki z Holandii :crazyeye: wszamane :evil_lol: juniorowi ichniejsze słoiczki do spróbowania :crazyeye: wszamane :evil_lol: a na spacerze nazbierał mlecza, liście brzozy i pokrzywy dla Zuzolindy :crazyeye: i jak go nie :loveu: Toż to skarb :grins: Quote
stokrotka.af Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Shilomaniak napisał(a):No uważać mi z tym czasem wspólnie wykorzystanym:diabloti: na maxa. Najważniejsze to dobrze męża wychować, reszta z górki, sam się dałem wychować, widziałaś jaki ja dobry jestem , nieprawdaż? prawdaż, prawdaż Krzysiu :) aaaaaa przecież i tak chcemy jeszcze Gabrysie zmajstrować ;) Ania! napisał(a):I potem się psów nie doliczysz, ja jestem na etapie wybierania drugiego :evil_lol: Toż to skarb :grins: bywa jak się zapomni ;) ciekawe jakie nowe futro będzie u Ciebie... Quote
Recommended Posts