Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shilomaniak']Ło matko jaki śliczny!!! Ucholce boskie!!! Sama go tak ostrzygłaś? Mistrzostwo - odmłodział chłopak, a jaki zgrabny ;)

no nie byłam w Psim Salonie Spa i zapłaciłam 65pln z kąpielą, młody chłopak z długimi czarnymi włosami strzygł ;) rok temu w Wawie u siebie na osiedlu dałam za tą samą usługę 200pln
[quote name='Ty$ka']http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg jaki nietoperek, to motylek jest! :loveu: :D

nio fakt ;)

Posted

stokrotka.af napisał(a):
no nie byłam w Psim Salonie Spa i zapłaciłam 65pln z kąpielą, młody chłopak z długimi czarnymi włosami strzygł ;) rok temu w Wawie u siebie na osiedlu dałam za tą samą usługę 200pln

nio fakt ;)

Ale śliczny ! W Żorach ten salon ? Nie poznałabym Rufolca na ulicy :) Widziałam go jeszcze w wersji "kudłatej" :)

Posted

lasoa napisał(a):
Ale śliczny ! W Żorach ten salon ? Nie poznałabym Rufolca na ulicy :) Widziałam go jeszcze w wersji "kudłatej" :)

na Księcia Władysława koło Lotto ;)
byłam na Rybnickiej u Viki, ale ona tylko małe psiaki, w Zoo Persiku, tylko na Korfantego nie polazłam bo za daleko ;)

Posted

stokrotka.af napisał(a):
na Księcia Władysława koło Lotto ;)
byłam na Rybnickiej u Viki, ale ona tylko małe psiaki, w Zoo Persiku, tylko na Korfantego nie polazłam bo za daleko ;)

Całkiem fajną cenę Ci dali :) Nigdy jeszcze nie byliśmy u fryzjera - mamy swój sprzęt(maszynkę, nożyczki, szampony i odżywki) :)

Widziałaś dzisiaj biegał golden retriever po naszym osiedlu, ciekawe czy się komuś zgubił

Posted

dziś nie , ale widziałam go jakieś 2 tyg temu, cały brudny bo to akurat deszcze były...też sie zdziwiłam,że taki pies a sam...może go ktoś "na spacery" wypuszcza?

ejno to może sama założysz salon piękności dla psiaków ;)

Posted

stokrotka.af napisał(a):
dziś nie , ale widziałam go jakieś 2 tyg temu, cały brudny bo to akurat deszcze były...też sie zdziwiłam,że taki pies a sam...może go ktoś "na spacery" wypuszcza?

ejno to może sama założysz salon piękności dla psiaków ;)

Nie wyglądał na wychodzonego, więc możliwe, że wypuszczają go...

Posted

lasoa napisał(a):
:evil_lol: to mamy teraz 3 na osiedlu

Eeee, nie ma sprawiedliwości na świecie. U Was trzy, no powiedzmy, że dwa i jeden podszywający się :evil_lol:, a u mnie ani jednego.

Tylko raz widziałam Grzywacza na żywo i jeszcze nie zdążyłam dotknąć :nonono2:

Posted

Ania! napisał(a):
Eeee, nie ma sprawiedliwości na świecie. U Was trzy, no powiedzmy, że dwa i jeden podszywający się :evil_lol:, a u mnie ani jednego.

Tylko raz widziałam Grzywacza na żywo i jeszcze nie zdążyłam dotknąć :nonono2:

zapraszamy :diabloti:

Posted

[quote name='lasoa']Nie wyglądał na wychodzonego, więc możliwe, że wypuszczają go...

nie podoba mi sie takie "wypuszczanie" na samotne spacery ;(

[quote name='M&S']Witanko wieczorowe :)

Po mojej wsi, też się plączą wiejskie burki w poszukiwaniu atrakcji;)

ale na te "wsiowe" to jednak troszkę inaczej sie patrzy ;)

[quote name='Ania!']http://images36.fotosik.pl/465/6115b11c55b4a894med.jpg

Oooooooo, chiński grzywacz :evil_lol:

Fajnie wygląda, awangardowo :lol:

a dziękujemy za uznanie ;)

[quote name='M&S']Cześć Stokrotka :)

cześć :)

[quote name='lasoa']:evil_lol: to mamy teraz 3 na osiedlu

tylko przez okres wiosenno-letni, potem znów tylko 2, ale za to JAKIE :)

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Rufolce chyba śpiom :razz:

nie śpią tylko Tz nas nawiedził na 4 dni to sie do lapka nie zbliżałam,żeby czas wspólny na maxa wykorzystać :evil_lol:
a Grześ mnie pozytywnie zaskoczył, przywiózł Rufolcowi smaki z Holandii :crazyeye: wszamane :evil_lol:
juniorowi ichniejsze słoiczki do spróbowania :crazyeye: wszamane :evil_lol:
a na spacerze nazbierał mlecza, liście brzozy i pokrzywy dla Zuzolindy :crazyeye:
i jak go nie :loveu:

Posted

stokrotka.af napisał(a):
nie śpią tylko Tz nas nawiedził na 4 dni to sie do lapka nie zbliżałam,żeby czas wspólny na maxa wykorzystać :evil_lol:
a Grześ mnie pozytywnie zaskoczył, przywiózł Rufolcowi smaki z Holandii :crazyeye: wszamane :evil_lol:
a na spacerze nazbierał mlecza, liście brzozy i pokrzywy dla Zuzolindy :crazyeye:

No uważać mi z tym czasem wspólnie wykorzystanym:diabloti: na maxa.
Najważniejsze to dobrze męża wychować, reszta z górki, sam się dałem wychować, widziałaś jaki ja dobry jestem , nieprawdaż?

Posted

lasoa napisał(a):
zapraszamy :diabloti:

I potem się psów nie doliczysz, ja jestem na etapie wybierania drugiego :evil_lol:

stokrotka.af napisał(a):

Toż to skarb :grins:

Posted

Shilomaniak napisał(a):
No uważać mi z tym czasem wspólnie wykorzystanym:diabloti: na maxa.
Najważniejsze to dobrze męża wychować, reszta z górki, sam się dałem wychować, widziałaś jaki ja dobry jestem , nieprawdaż?

prawdaż, prawdaż Krzysiu :)
aaaaaa przecież i tak chcemy jeszcze Gabrysie zmajstrować ;)

Ania! napisał(a):
I potem się psów nie doliczysz, ja jestem na etapie wybierania drugiego :evil_lol:

Toż to skarb :grins:

bywa jak się zapomni ;) ciekawe jakie nowe futro będzie u Ciebie...