M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 stokrotka.af napisał(a):a wiesz,że nawet sobie tak pomyślałam,że w Wawie byłoby mi lżej, bo jednak Rufol spokojnie zostawał w domu, winda i szerokie wejścia i sama mogłabym do sklepu jechać, nawet do galerii a tu zwykła wyprawa do warzywniaka to już nielada wyczyn...z wózkiem nie wjadę ;( A widzisz..... Quote
stokrotka.af Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 aaaaaaaaaaaaa zapomniałam z tego wszystkiego dodać,że jak zostawiłam Rufolca przed urzędem to 2 razy mi się z obroży wywinął i kaganiec zdjął i pod drzwiami stał ...musiałam wychodzić i go zapinać od początku.... Quote
M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 stokrotka.af napisał(a):aaaaaaaaaaaaa zapomniałam z tego wszystkiego dodać,że jak zostawiłam Rufolca przed urzędem to 2 razy mi się z obroży wywinął i kaganiec zdjął i pod drzwiami stał ...musiałam wychodzić i go zapinać od początku.... No proszę jaki sprytny... Quote
stokrotka.af Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 M&S napisał(a):No proszę jaki sprytny... no ja szczerze dziękuje za taki rodzaj sprytu ;) Quote
Ty$ka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ależ słońce świeciło dzisiaj :) I tak Was słonecznie witamy :loveu: Quote
stokrotka.af Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 słonko, słonko i po słonku buuuuuuuuuuuuu doberek cioteczkom :) Quote
Ty$ka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 M&S napisał(a):U nas już też poszło sobie słonko.... U nas też... chyba przeraziło się śniegu... :( Quote
zuzolandia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 nie tylko Ciebie hihihi u nas tez sypnełoooooo....... a przygód nie zazdroszcze wiem co to zatrzasniete drzwi i brak dostepu do chaupy wrrrrrrrr buziam !!! Quote
stokrotka.af Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 doberek pięknie dziś słonko świeciło ach Wiosno przychodź ;) idę sobie dziś z juniorem na spacer, Rufolec pięknie na smyczy obok wózka drepta i wzbudza większe zainteresowanie niż ja ;) wyminął nas jakiś pan, odwraca się i mówi: "Pani uważa na dziecko przy tym zwierzęciu, Te psy są niebezpieczne." Hmmmm.....szczęka mi opadła o co cho?????? ciekawe jaką rasę miał koleś na myśli ;) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Może z czarnym terierem pomylił:evil_lol: A jaka troska, kto by pomyślał;) Quote
Ty$ka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Przecież każdy wie, że psy zagryzają dzieci w nocy, a dorośli też mogą czuć się przy nich niebezpiecznie :siara: A tak poważnie, to jeszcze zadziwia mnie ludzka niewiedza. Piszę jeszcze, bo tych paru latach człowiek powinien się przyzwyczaić, a jednak jest inaczej :p Quote
stokrotka.af Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 hi hi hi cioteczki cóż takie życie ;) ech wiosny to u mnie nie ma póki co deszcz i śnieg :( Quote
zuzolandia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 stokrotka.af napisał(a):hi hi hi cioteczki cóż takie życie ;) ech wiosny to u mnie nie ma póki co deszcz i śnieg :( nie przejmuj sie u mnie to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a TZ to kiedy wraca? buziam kudłato ;-) Quote
lasoa Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 stokrotka.af napisał(a):hi hi hi Rufolec jak postawi uszy to i podobny do Briarda :razz: no obrósł a ja go pod koniec czerwca goliłam :p w tym roku też planuję, ale zobaczymy jak będzie ;) fotki Rufola w kubraczku są w tej galerii gdzieś wcześniej :razz: teraz Rufiasty jest milusi w dotyku :evil_lol: nie dość, że dziś straszna wichura to jeszcze ja miałam koszmarny dzień, jakiś Piątek 13 do potęgi :shake: raniutko łapałam juniorowe sikutki i biegłam z nim na badanie krwi, Rufolec w domku miał na mnie czekać...wracam, zostawiłam wózek na dole (ja na 3 piętrze mieszkam bez windy) :-( z juniorem na ręku jakoś się doczłapałam na górę.....zabieram się za otwieranie drzwi i...............przekręcił mi się klucz w gerdzie i za nic nie szło go wyciągnąć :shake: biegałam po sąsiadach i nikt nie dał rady, dzwoniłam do teściów i też rozłożyli ręce :shake: administracji nic to nie obchodziło, w końcu polazłam do żony właściciela żeby jakiegoś ślusarza przez net znaleźć i okazało się,że nikt tego w Żorach nie robi :mad: już myślałam,że się pochlastam bo Rufol jeszcze nie był na spacerze a junior nic jeszcze nie jadł a ja na tych schodach :shake: TZ na kontrakcie wraca za pół roku :shake: co za dzień....w końcu jakiś znajomy sąsiadki pogrzebał i drzwi otworzył ( w poniedziałek wymieniam zamek) wchodzę do domu a tam reszta drzwi obdarta :shake: co Rufol będzie robił jak się derma skończy :razz: ochłonełam, nakarmiłam dziecia i zabrałam Rufolca i poszłam do Bidy na drugi koniec miasta żeby się oficjalnie po macierzyńskim zarejestrować jako bezrobotna :razz:, okazało się,że na ostatnim świadectwie pracy z hotelu nikt mi składek zusowskich nie napisał i muszę donieść RMUA lub PIT :shake: ze sobą nie miałam, polazłam więc do księgowej co nas rozliczała a tam podjazd na wózek z małym rozstawem kół :mad: całe szczęście,że mi jedna babka pomogła go wtachać na górę :cool3: cały dzień coś :shake: jeszcze mi ptak okno osrał :evil_lol: Ale miałaś okropny dzień :roll: Naszą administracje nic nie obchodzi, poza czubkiem nosa :eviltong: Rufol to sprytny zwierz :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 JA CHCĘ WIOSNĘ BO JAK NIE TO STRAJKUJĘ ;) a teraz takie sobie cóś na poprawę humoru ;) [video=youtube;jnqJw1iFT-U]http://www.youtube.com/watch?v=jnqJw1iFT-U[/video] Quote
M&S Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 A w ramach strajku, co zrobisz? Przystojniak:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Maly swietny ;-) rób mu kucorka bo widze ze długasny wlos na głowie sobie wyhodowal ;-) buziamy cieplutko;-) Quote
Recommended Posts