M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Witanko poniedziałkowe:) Głaski dla Rufolca:loveu: Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 witanko cioteczki i wujkowie ;) oto Rufol prosto po domowym SPA ;) pachnący i mięciutki i ciut obrażony ;) mój Blondasek kochany :) Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 a to Arturro w akcji :loveu: [video=youtube;9AFe2qNFiMM]http://www.youtube.com/watch?v=9AFe2qNFiMM[/video] gdyby ktoś miał wątpliwości to właśnie zasypiam :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 M&S napisał(a):Arturro rewelacja:) Rufik cuudny:loveu: Ty$ka napisał(a):Świetni. Obaj :loveu: bardzo dziękujemy :) Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 to się jeszcze pochwalimy najnowszą umiejętnością juniora :razz: [video=youtube;9Is0fzPTTHE]http://www.youtube.com/watch?v=9Is0fzPTTHE&feature=youtu.be[/video] Quote
lasoa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 e no junior już za moment będzie raczkować :) Rufol czyściutki i pachnący :evil_lol: ale znając życie to jest krótki etap psiego życia :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 lasoa napisał(a):e no junior już za moment będzie raczkować :) Rufol czyściutki i pachnący :evil_lol: ale znając życie to jest krótki etap psiego życia :evil_lol: oj to to masz rację ;) już dziś łapki się ubrudziły, resztę uratowałam płaszczykiem przeciwdeszczowym ;) M&S napisał(a):Młody rośnie:) rośnie i końca nie widać ;) Quote
lasoa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 stokrotka.af napisał(a):oj to to masz rację ;) już dziś łapki się ubrudziły, resztę uratowałam płaszczykiem przeciwdeszczowym ;) rośnie i końca nie widać ;) WOW to Rufol ma płaszczyk? :) Quote
stokrotka.af Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 lasoa napisał(a):WOW to Rufol ma płaszczyk? :) a ma nawet 2 ;) w spadku po Boreckim-jeden na deszczyk-czarny z odblaskami a drugi na zimę w czerwona kratkę ;) no, ale o ile Boro zakładał je chętnie o tyle Rufol wręcz przeciwnie ;) Quote
M&S Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Hello Rufolce:) U nas świeci i błękit jest:multi: Quote
stokrotka.af Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 M&S napisał(a):Hello Rufolce:) U nas świeci i błękit jest:multi: u nas nie buuuuuuuuuuuu mam mega doła buuuuuuuuuuuu Quote
Shilomaniak Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Nie rycz Mała, nie rycz... zawita słoneczko i do Ciebie :cool1: Quote
M&S Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Cześć wieczorkiem Rufiku:) Jutro wyślę słońce do Was, jak u nas będzie;) Quote
Ptysiak Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Cześć Rufolki :loveu: Ale Rufi czyściutki :) Lubi się kąpać?? Widzę, że juniorek bardzo senny :evil_lol: jest słodki :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 http://images42.fotosik.pl/798/4abdd86b8d19cff5med.jpg wow ale ladnie obrósł po ostatnim obcieciu ;-) kiedy go ciachaliscie na łysolka? wyglada jak briard pelnym pyskiem hihihih buziamy i rodzinke pozdrawiamy ! Quote
M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Cześć, słońca brak, ale duje wiatr jak głupi....... Quote
lasoa Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 stokrotka.af napisał(a):a ma nawet 2 ;) w spadku po Boreckim-jeden na deszczyk-czarny z odblaskami a drugi na zimę w czerwona kratkę ;) no, ale o ile Boro zakładał je chętnie o tyle Rufol wręcz przeciwnie ;) To wstawiaj szybko Rufola jako modela :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 stokrotka.af napisał(a): oto Rufol prosto po domowym SPA ;) pachnący i mięciutki i ciut obrażony ;) Może i obrażony ale jaki piękny :loveu: Quote
stokrotka.af Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 hi hi hi Rufolec jak postawi uszy to i podobny do Briarda :razz: no obrósł a ja go pod koniec czerwca goliłam :p w tym roku też planuję, ale zobaczymy jak będzie ;) fotki Rufola w kubraczku są w tej galerii gdzieś wcześniej :razz: teraz Rufiasty jest milusi w dotyku :evil_lol: nie dość, że dziś straszna wichura to jeszcze ja miałam koszmarny dzień, jakiś Piątek 13 do potęgi :shake: raniutko łapałam juniorowe sikutki i biegłam z nim na badanie krwi, Rufolec w domku miał na mnie czekać...wracam, zostawiłam wózek na dole (ja na 3 piętrze mieszkam bez windy) :-( z juniorem na ręku jakoś się doczłapałam na górę.....zabieram się za otwieranie drzwi i...............przekręcił mi się klucz w gerdzie i za nic nie szło go wyciągnąć :shake: biegałam po sąsiadach i nikt nie dał rady, dzwoniłam do teściów i też rozłożyli ręce :shake: administracji nic to nie obchodziło, w końcu polazłam do żony właściciela żeby jakiegoś ślusarza przez net znaleźć i okazało się,że nikt tego w Żorach nie robi :mad: już myślałam,że się pochlastam bo Rufol jeszcze nie był na spacerze a junior nic jeszcze nie jadł a ja na tych schodach :shake: TZ na kontrakcie wraca za pół roku :shake: co za dzień....w końcu jakiś znajomy sąsiadki pogrzebał i drzwi otworzył ( w poniedziałek wymieniam zamek) wchodzę do domu a tam reszta drzwi obdarta :shake: co Rufol będzie robił jak się derma skończy :razz: ochłonełam, nakarmiłam dziecia i zabrałam Rufolca i poszłam do Bidy na drugi koniec miasta żeby się oficjalnie po macierzyńskim zarejestrować jako bezrobotna :razz:, okazało się,że na ostatnim świadectwie pracy z hotelu nikt mi składek zusowskich nie napisał i muszę donieść RMUA lub PIT :shake: ze sobą nie miałam, polazłam więc do księgowej co nas rozliczała a tam podjazd na wózek z małym rozstawem kół :mad: całe szczęście,że mi jedna babka pomogła go wtachać na górę :cool3: cały dzień coś :shake: jeszcze mi ptak okno osrał :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 M&S napisał(a):Ale miałaś dzień:shake: Wracaj do Warszawy. a wiesz,że nawet sobie tak pomyślałam,że w Wawie byłoby mi lżej, bo jednak Rufol spokojnie zostawał w domu, winda i szerokie wejścia i sama mogłabym do sklepu jechać, nawet do galerii a tu zwykła wyprawa do warzywniaka to już nielada wyczyn...z wózkiem nie wjadę ;( Quote
Recommended Posts