stokrotka.af Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='zuzolandia']Bardzoo podejrzane...ale wiem z ekilka osób juz tak miało w róznych galeriach ;-) Ja sama nie umialam wleżc do Eri bodajze bo wlasnie mi wyskakiwalo haslo o wirusie Po tyg mineło ;-) hihihi buziam![/QUOTE] no to czekam końca tygodnia ;) [quote name='lasoa']Rufol już lepiej się czuje ?[/QUOTE] [quote name='M&S']Rufiku, lepiej się czujesz?[/QUOTE] z Rufolem już wszystko ok, chłop nie do zdarcia ;) Quote
stokrotka.af Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 szamiemy śliwkowy deserek ;) [video=youtube;ObqYK2Aup7U]http://www.youtube.com/watch?v=ObqYK2Aup7U&feature=youtu.be[/video] Quote
Ptysiak Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Hej :) A mi się filmik nie wyświetla :( Quote
stokrotka.af Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Ptysiak']Hej :) A mi się filmik nie wyświetla :([/QUOTE] może trzeba uaktualnić Javę? Quote
Ptysiak Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Cześć Rufolki :) Dziś się wyświetlił normalnie :multi: nie wiem czemu wczoraj nie chciał... ale Ci ten chłopak rośnie, słodki :loveu: Quote
stokrotka.af Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Ptysiak']Cześć Rufolki :) Dziś się wyświetlił normalnie :multi: nie wiem czemu wczoraj nie chciał... ale Ci ten chłopak rośnie, słodki :loveu:[/QUOTE] noooooooooo najlepiej jakby już zaczął chodzić;) Quote
Shilomaniak Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ha !!! zatęsknisz do tych czasów, gdy można było posadzić i "cholera" się z miejsca nie umiała ruszyć :diabloti: ;) Quote
stokrotka.af Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Shilomaniak']Ha !!! zatęsknisz do tych czasów, gdy można było posadzić i "cholera" się z miejsca nie umiała ruszyć :diabloti: ;)[/QUOTE] hi hi hi TZ mówi to samo ;) Quote
stokrotka.af Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 cioteczki dziś taki piękny dzionek jest :) Quote
Ptysiak Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dzień dobry :loveu: Oj masz rację, piękny :) Quote
M&S Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='stokrotka.af']nie ogarniam, wybaczcie ;)[/QUOTE] Nic nie szkodzi;) Pozdrawiamy :) Quote
Shilomaniak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='stokrotka.af']nie ogarniam, wybaczcie ;)[/QUOTE] Ruchy, ruchy dziewczyno :diabloti:. Młodzież obserwuje i uczy się :diabloti: Quote
Shilomaniak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ciocia wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet, czujesz sie bardzo kobieca mając Arturka przy boku Quote
stokrotka.af Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 cioteczki dajcie mi chwilkę, podeślę filmik ;) Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='stokrotka.af']cioteczki dajcie mi chwilkę, podeślę filmik ;)[/QUOTE] Nawet dwie ;) Quote
stokrotka.af Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 jak mi wstyd, jutro wstawię foty i filmiki, dziś już nie dam rady :( Quote
Recommended Posts