stokrotka.af Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 lasoa napisał(a):był u nas na osiedlu u młodego lekarza? :mad: tak w Eskulapie, mówił,że jakiś młody facet go przyjmował ;) Quote
lasoa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 stokrotka.af napisał(a):tak w Eskulapie, mówił,że jakiś młody facet go przyjmował ;) też mi to ostatnio przepisał :D Quote
stokrotka.af Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 lasoa napisał(a):też mi to ostatnio przepisał :D daj spokój dziś TZ poszedł do jakiejś babki i dostał antybiotyk :) Quote
stokrotka.af Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 a ja się wybrałam dziś na spacer z juniorem i Rufolem w ta piękną, śnieżną zawieruchę :razz: konkluzja jest taka,że Żory nie są przyjaznym miejscem dla wózków :shake: wszędzie schodki :mad: samochody na połowę chodnika parkują a ja mam szeroki rozstaw kół i non stop po hakach walę :razz: nawet na poczcie głównej trzeba drugie skrzydło drzwi otwierać :shake: a o zakupach w Tesco mogę zapomnieć bo nijak wózek nie przelezie przez bramkę :shake: generalnie DO BANI,że się tak ładnie wyrażę :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Malgoska napisał(a):Cudny junior i wspaniały Rufik:) witamy cioteczko i dziękujemy za miłe słowa :) Quote
Shilomaniak Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Generalnie nasz kraj słynie z ułatwień dla mam z wózkami i innych trochę wymagających. No cóż władza do sklepów i na pocztę nie chadza albo zapomniał wół....Jakiś wspaniały projektant wziął gruba kasę, jakiś mądry urzednik przybił pieczątkę i fajnie jest. Premia poleci za twórczy wysiłek umysłowy. Uffff :angryy: Quote
lasoa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 stokrotka.af napisał(a):a ja się wybrałam dziś na spacer z juniorem i Rufolem w ta piękną, śnieżną zawieruchę :razz: konkluzja jest taka,że Żory nie są przyjaznym miejscem dla wózków :shake: wszędzie schodki :mad: samochody na połowę chodnika parkują a ja mam szeroki rozstaw kół i non stop po hakach walę :razz: nawet na poczcie głównej trzeba drugie skrzydło drzwi otwierać :shake: a o zakupach w Tesco mogę zapomnieć bo nijak wózek nie przelezie przez bramkę :shake: generalnie DO BANI,że się tak ładnie wyrażę :evil_lol: Nigdy na Żory w ten sposób nie patrzyłam :eviltong: Quote
stokrotka.af Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 lasoa napisał(a):Nigdy na Żory w ten sposób nie patrzyłam :eviltong: no ja też nigdy nie zwracałam na to uwagi ;) ale poczekaj sama się kiedyś przekonasz :razz: no i TZ zaraził juniora :mad: no i mam teraz szpital w domu :shake: tylko latam od jednego do drugiego :-( Quote
Shilomaniak Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ło matko!!!! dwa chore chłopy w domu!!!! współczuję!!!!;) Quote
Ptysiak Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Dobrej nocy Rufolki :loveu: I zdrówka dla chłopaków... zwłaszcza tego mniejszego :) Quote
zuzolandia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Trzeba było TZ -eta odizolowac od Juniora i nie wpuszczac do jego pokoiku ;-) Jakby to powiedziec ..u mnie na osiedlu czy to wózek dzieciecy czy tez inwalidzki nie ma szans na wyjazd z klatki.Schody są ale zjazdu juz niestety nie dali ......ot .przeca w/w koczują w mieszkaniach ..bo z kolei pokonac klatkowe schody np z 3 piętra to tez niezłe wyzwanie ... Buziaczki dla rodzinki;-) pss........a taka piękna zima jest o tej nocnej porze ..pieknie sie wszystko skrzy ;-) Quote
stokrotka.af Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Shilomaniak']ło matko!!!! dwa chore chłopy w domu!!!! współczuję!!!!;)[/QUOTE] oj jest czego ;) [quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Rufolki :loveu: I zdrówka dla chłopaków... zwłaszcza tego mniejszego :)[/QUOTE] dziękujemy :) [quote name='zuzolandia']Trzeba było TZ -eta odizolowac od Juniora i nie wpuszczac do jego pokoiku ;-) Jakby to powiedziec ..u mnie na osiedlu czy to wózek dzieciecy czy tez inwalidzki nie ma szans na wyjazd z klatki.Schody są ale zjazdu juz niestety nie dali ......ot .przeca w/w koczują w mieszkaniach ..bo z kolei pokonac klatkowe schody np z 3 piętra to tez niezłe wyzwanie ... Buziaczki dla rodzinki;-) pss........a taka piękna zima jest o tej nocnej porze ..pieknie sie wszystko skrzy ;-)[/QUOTE] TZ zaległ w sypialni a junior u siebie, jeśli akurat wyszłam z Rufolem a młody coś chciał to TZ zakładał maskę, ale wirusy niestety granic nie znają ;) następnym razem oddeleguję TZ na chorowanie do swoich rodziców ;) [quote name='Ty$ka']Dzieńdoberek :)[/QUOTE] doberek cioteczko :) [quote name='lasoa']katastrofa jak chłopy chore... :mad:[/QUOTE] oj prawdziwy kataklizm ;) Quote
M&S Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jak zdrowie Facetów? Głaski dla futrzaka. Pozdrawiamy :) Quote
stokrotka.af Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='M&S']Jak zdrowie Facetów? Głaski dla futrzaka. Pozdrawiamy :)[/QUOTE] młodszy już lepiej starszy nadal dycha ;) Rufolec wygłaskany :) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Facet bardziej wyolbrzymia swe choróbsko niz jest w rzeczywistosci hihihih ale cóz.... Zdrowka dla chlopaków ;-) Quote
stokrotka.af Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='zuzolandia']Facet bardziej wyolbrzymia swe choróbsko niz jest w rzeczywistosci hihihih ale cóz.... Zdrowka dla chlopaków ;-)[/QUOTE] na ogół tak jest jak piszesz Inuś, ale mój naprawdę dycha jakby płuca chciał wypluć ;( już od tygodnia, antybiotyk jakoś nie pomaga :( znów nie mogę wejść na Twoja galerię buuuuuuuuuuuuu :( Quote
zuzolandia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Taaa wiem ze przypadki ciezkie sa wiarygodne;-) alee niejeden ma katar a juz mędzi o umieraniu hihih Nie wiem dlaczego nie potrafisz ..a spróbuj moze z innej galeri poprzez banerek Quote
M&S Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='stokrotka.af']młodszy już lepiej starszy nadal dycha ;) Rufolec wygłaskany :)[/QUOTE] Niech zdrowieją obaj :) Quote
stokrotka.af Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='zuzolandia']Taaa wiem ze przypadki ciezkie sa wiarygodne;-) alee niejeden ma katar a juz mędzi o umieraniu hihih Nie wiem dlaczego nie potrafisz ..a spróbuj moze z innej galeri poprzez banerek[/QUOTE] próbowałam przez banerek to mi pisze,że strony nie znaleziono ;( podejrzane to wszystko nie sądzisz ? ;) [quote name='M&S']Niech zdrowieją obaj :)[/QUOTE] dziękujemy, młody już dużo lepiej a stary ;) nadal dogorywa w wyrku :( Rufolec miał w nocy rozwolnienie (czyżby po gotowanym kuraku? ) przyszedł do mnie do łóżka taki skruszony, uszy po sobie, ciutkę ziajał i prowadzi mnie do drzwi....no to ja drsy na piżamę, kapota, czapa i heja na dwór :) na szczęście było wyjątkowo ciepło jak na 4 w nocy ;) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Bardzoo podejrzane...ale wiem z ekilka osób juz tak miało w róznych galeriach ;-) Ja sama nie umialam wleżc do Eri bodajze bo wlasnie mi wyskakiwalo haslo o wirusie Po tyg mineło ;-) hihihi buziam! Quote
lasoa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='stokrotka.af']próbowałam przez banerek to mi pisze,że strony nie znaleziono ;( podejrzane to wszystko nie sądzisz ? ;) dziękujemy, młody już dużo lepiej a stary ;) nadal dogorywa w wyrku :( Rufolec miał w nocy rozwolnienie (czyżby po gotowanym kuraku? ) przyszedł do mnie do łóżka taki skruszony, uszy po sobie, ciutkę ziajał i prowadzi mnie do drzwi....no to ja drsy na piżamę, kapota, czapa i heja na dwór :) na szczęście było wyjątkowo ciepło jak na 4 w nocy ;)[/QUOTE] Rufol już lepiej się czuje ? Quote
Recommended Posts