Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja się wybrałam dziś na spacer z juniorem i Rufolem w ta piękną, śnieżną zawieruchę :razz:
konkluzja jest taka,że Żory nie są przyjaznym miejscem dla wózków :shake: wszędzie schodki :mad: samochody na połowę chodnika parkują a ja mam szeroki rozstaw kół i non stop po hakach walę :razz:
nawet na poczcie głównej trzeba drugie skrzydło drzwi otwierać :shake:
a o zakupach w Tesco mogę zapomnieć bo nijak wózek nie przelezie przez bramkę :shake:

generalnie DO BANI,że się tak ładnie wyrażę :evil_lol:

Posted

Generalnie nasz kraj słynie z ułatwień dla mam z wózkami i innych trochę wymagających. No cóż władza do sklepów i na pocztę nie chadza albo zapomniał wół....Jakiś wspaniały projektant wziął gruba kasę, jakiś mądry urzednik przybił pieczątkę i fajnie jest. Premia poleci za twórczy wysiłek umysłowy. Uffff :angryy:

Posted

stokrotka.af napisał(a):
a ja się wybrałam dziś na spacer z juniorem i Rufolem w ta piękną, śnieżną zawieruchę :razz:
konkluzja jest taka,że Żory nie są przyjaznym miejscem dla wózków :shake: wszędzie schodki :mad: samochody na połowę chodnika parkują a ja mam szeroki rozstaw kół i non stop po hakach walę :razz:
nawet na poczcie głównej trzeba drugie skrzydło drzwi otwierać :shake:
a o zakupach w Tesco mogę zapomnieć bo nijak wózek nie przelezie przez bramkę :shake:

generalnie DO BANI,że się tak ładnie wyrażę :evil_lol:

Nigdy na Żory w ten sposób nie patrzyłam :eviltong:

Posted

lasoa napisał(a):
Nigdy na Żory w ten sposób nie patrzyłam :eviltong:

no ja też nigdy nie zwracałam na to uwagi ;) ale poczekaj sama się kiedyś przekonasz :razz:

no i TZ zaraził juniora :mad: no i mam teraz szpital w domu :shake: tylko latam od jednego do drugiego :-(

Posted

Trzeba było TZ -eta odizolowac od Juniora i nie wpuszczac do jego pokoiku ;-)
Jakby to powiedziec ..u mnie na osiedlu czy to wózek dzieciecy czy tez inwalidzki nie ma szans na wyjazd z klatki.Schody są ale zjazdu juz niestety nie dali ......ot .przeca w/w koczują w mieszkaniach ..bo z kolei pokonac klatkowe schody np z 3 piętra to tez niezłe wyzwanie ...

Buziaczki dla rodzinki;-)

pss........a taka piękna zima jest o tej nocnej porze ..pieknie sie wszystko skrzy ;-)

Posted

[quote name='Shilomaniak']ło matko!!!! dwa chore chłopy w domu!!!! współczuję!!!!;)[/QUOTE]

oj jest czego ;)

[quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Rufolki :loveu:

I zdrówka dla chłopaków... zwłaszcza tego mniejszego :)[/QUOTE]

dziękujemy :)

[quote name='zuzolandia']Trzeba było TZ -eta odizolowac od Juniora i nie wpuszczac do jego pokoiku ;-)
Jakby to powiedziec ..u mnie na osiedlu czy to wózek dzieciecy czy tez inwalidzki nie ma szans na wyjazd z klatki.Schody są ale zjazdu juz niestety nie dali ......ot .przeca w/w koczują w mieszkaniach ..bo z kolei pokonac klatkowe schody np z 3 piętra to tez niezłe wyzwanie ...

Buziaczki dla rodzinki;-)

pss........a taka piękna zima jest o tej nocnej porze ..pieknie sie wszystko skrzy ;-)[/QUOTE]

TZ zaległ w sypialni a junior u siebie, jeśli akurat wyszłam z Rufolem a młody coś chciał to TZ zakładał maskę, ale wirusy niestety granic nie znają ;)
następnym razem oddeleguję TZ na chorowanie do swoich rodziców ;)

[quote name='Ty$ka']Dzieńdoberek :)[/QUOTE]

doberek cioteczko :)
[quote name='lasoa']katastrofa jak chłopy chore... :mad:[/QUOTE]

oj prawdziwy kataklizm ;)

Posted

[quote name='zuzolandia']Facet bardziej wyolbrzymia swe choróbsko niz jest w rzeczywistosci hihihih ale cóz....

Zdrowka dla chlopaków ;-)[/QUOTE]

na ogół tak jest jak piszesz Inuś, ale mój naprawdę dycha jakby płuca chciał wypluć ;( już od tygodnia, antybiotyk jakoś nie pomaga :(
znów nie mogę wejść na Twoja galerię buuuuuuuuuuuuu :(

Posted

[quote name='zuzolandia']Taaa wiem ze przypadki ciezkie sa wiarygodne;-) alee niejeden ma katar a juz mędzi o umieraniu hihih

Nie wiem dlaczego nie potrafisz ..a spróbuj moze z innej galeri poprzez banerek[/QUOTE]

próbowałam przez banerek to mi pisze,że strony nie znaleziono ;( podejrzane to wszystko nie sądzisz ? ;)

[quote name='M&S']Niech zdrowieją obaj :)[/QUOTE]

dziękujemy, młody już dużo lepiej a stary ;) nadal dogorywa w wyrku :(

Rufolec miał w nocy rozwolnienie (czyżby po gotowanym kuraku? ) przyszedł do mnie do łóżka taki skruszony, uszy po sobie, ciutkę ziajał i prowadzi mnie do drzwi....no to ja drsy na piżamę, kapota, czapa i heja na dwór :) na szczęście było wyjątkowo ciepło jak na 4 w nocy ;)

Posted

Bardzoo podejrzane...ale wiem z ekilka osób juz tak miało w róznych galeriach ;-)
Ja sama nie umialam wleżc do Eri bodajze bo wlasnie mi wyskakiwalo haslo o wirusie
Po tyg mineło ;-) hihihi

buziam!

Posted

[quote name='stokrotka.af']próbowałam przez banerek to mi pisze,że strony nie znaleziono ;( podejrzane to wszystko nie sądzisz ? ;)

dziękujemy, młody już dużo lepiej a stary ;) nadal dogorywa w wyrku :(

Rufolec miał w nocy rozwolnienie (czyżby po gotowanym kuraku? ) przyszedł do mnie do łóżka taki skruszony, uszy po sobie, ciutkę ziajał i prowadzi mnie do drzwi....no to ja drsy na piżamę, kapota, czapa i heja na dwór :) na szczęście było wyjątkowo ciepło jak na 4 w nocy ;)[/QUOTE]
Rufol już lepiej się czuje ?