Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shilomaniak napisał(a):
Junior jaki sportowiec!!! Gaciory takie, ze nasza drużyna by się nie powstydziła ;).
W filmikach dalej mam czarne dziury. Nie pomaga klikanie prawym bo nie mam "kopiuj adres czegośtam"

kurcze nie wiem czemu może coś masz z Javą? ale wszystkie filmiki są na Youtube wpisz stokrotka78af i możesz przeglądać do woli ;) mam nadzieję,że Youtube Ci chodzi ;)

lasoa napisał(a):
królik jaki odważny :crazyeye: Junior rośnie :evil_lol:

nio Zuza była taka sama odważna do mojego poprzedniego psa- miałam Briarda tylko poczatki są ciężkie ;)

M&S napisał(a):
Cudne fotki :):)

Głaski dla Rufolca!!!

aaaaaaaaaaaa dziękować, Rufolec zagłaskany ;)

Posted

M&S napisał(a):
Piękne :loveu::loveu:

dziękujemy :)

Shilomaniak napisał(a):
HA!!! pootwierały sie z nagła i znienacka filmiki z Arturro w roli głównej!!! W ostatnim filmiku "uggg eeeeg uuu" na pewno znaczyło: kocham cię ciociu Shilomaniak :evil_lol:

z pewnością ;)

Posted

Witam. Futrzaczek cudny, kiedyś nie do pomyślenia ale od jakiś 5 miesiecy stałam sie mega Fanką kudłaczy heheh.
A synuś przesłodki i pomyśleć ze całkiem niedawno i ja miałam takiego małego bączka.... aż żal że ten czas tak szybko leci i dzieciaczki tak szybko rosną....
pozdrawiam.

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=comic sans ms]Synuś rośnie jak na drożdżach. Śliczny chłopak :D[/FONT]

a dziękujemy :)

lasoa napisał(a):
nie dziwię się, że nie mogłaś się oprzec książce :D

jakaś taka sentymentalna jestem czy co ;)

majusa napisał(a):
Witam. Futrzaczek cudny, kiedyś nie do pomyślenia ale od jakiś 5 miesiecy stałam sie mega Fanką kudłaczy heheh.
A synuś przesłodki i pomyśleć ze całkiem niedawno i ja miałam takiego małego bączka.... aż żal że ten czas tak szybko leci i dzieciaczki tak szybko rosną....
pozdrawiam.

witam nowa cioteczkę, dziękujemy za miłe słowa a futrzaki są the best ;)

M&S napisał(a):
Cześć Rufiku, miłej soboty :)

dziękować była dosyć miła ;)

Posted

a piekę co najmniej 2x w tygodniu i wszystko Tz wyżera ;) ja to może z 1 kawałek jak zdążę ;) to chycę ;)
poza tym TZ wypluwa płuca a doktorek twierdzi,że to grypka (a poszedł się szczepić....) i przepisał Scorbolamid i Rutinoscorbin.....taaaaaaaaaaaa za niedługo będzie jak w UK Paracetamol na wszystko ;)
młody ma fazę na dzikie stęki-jęki wrażenie jakby qupsztala walił ;)
Rufolinda&Zuzolinda żyją i mają się dobrze :)

Posted

stokrotka.af napisał(a):
a piekę co najmniej 2x w tygodniu i wszystko Tz wyżera ;) ja to może z 1 kawałek jak zdążę ;) to chycę ;)
poza tym TZ wypluwa płuca a doktorek twierdzi,że to grypka (a poszedł się szczepić....) i przepisał Scorbolamid i Rutinoscorbin.....taaaaaaaaaaaa za niedługo będzie jak w UK Paracetamol na wszystko ;)
młody ma fazę na dzikie stęki-jęki wrażenie jakby qupsztala walił ;)
Rufolinda&Zuzolinda żyją i mają się dobrze :)

był u nas na osiedlu u młodego lekarza? :mad: