stokrotka.af Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [video=youtube;nhos-nzfas0]http://www.youtube.com/watch?v=nhos-nzfas0&feature=youtu.be[/video] Quote
stokrotka.af Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 przyłapani :evil_lol: co by cioteczki nie zapomniały jak junior wygląda :evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Junior jaki sportowiec!!! Gaciory takie, ze nasza drużyna by się nie powstydziła ;). W filmikach dalej mam czarne dziury. Nie pomaga klikanie prawym bo nie mam "kopiuj adres czegośtam" Quote
lasoa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 królik jaki odważny :crazyeye: Junior rośnie :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Shilomaniak napisał(a):Junior jaki sportowiec!!! Gaciory takie, ze nasza drużyna by się nie powstydziła ;). W filmikach dalej mam czarne dziury. Nie pomaga klikanie prawym bo nie mam "kopiuj adres czegośtam" kurcze nie wiem czemu może coś masz z Javą? ale wszystkie filmiki są na Youtube wpisz stokrotka78af i możesz przeglądać do woli ;) mam nadzieję,że Youtube Ci chodzi ;) lasoa napisał(a):królik jaki odważny :crazyeye: Junior rośnie :evil_lol: nio Zuza była taka sama odważna do mojego poprzedniego psa- miałam Briarda tylko poczatki są ciężkie ;) M&S napisał(a):Cudne fotki :):) Głaski dla Rufolca!!! aaaaaaaaaaaa dziękować, Rufolec zagłaskany ;) Quote
lasoa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 chyba Cię dzisiaj widziałam :D Spacerowałaś po osiedlu ? Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 ooooooooooooooo Ty szpiegu ;) spacerowałam troszkę bo łapki mi zmarzły a juniora trzeba było dotlenić,że o Rufolcu nie wspomnę ;) Quote
stokrotka.af Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 poszalałam w księgarni i wprost nie mogłam się oprzeć ;) ;) a tu młody rozgadany ;) [video=youtube;k6FSeN0pvQ4]http://www.youtube.com/watch?v=k6FSeN0pvQ4&feature=youtu.be[/video] Quote
stokrotka.af Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [video=youtube;4PbbOpBJ-AU]http://www.youtube.com/watch?v=4PbbOpBJ-AU&feature=youtu.be[/video] Quote
Shilomaniak Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 HA!!! pootwierały sie z nagła i znienacka filmiki z Arturro w roli głównej!!! W ostatnim filmiku "uggg eeeeg uuu" na pewno znaczyło: kocham cię ciociu Shilomaniak :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 M&S napisał(a):Piękne :loveu::loveu: dziękujemy :) Shilomaniak napisał(a):HA!!! pootwierały sie z nagła i znienacka filmiki z Arturro w roli głównej!!! W ostatnim filmiku "uggg eeeeg uuu" na pewno znaczyło: kocham cię ciociu Shilomaniak :evil_lol: z pewnością ;) Quote
lasoa Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 nie dziwię się, że nie mogłaś się oprzec książce :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [FONT=comic sans ms]Synuś rośnie jak na drożdżach. Śliczny chłopak :D[/FONT] Quote
majusa Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Witam. Futrzaczek cudny, kiedyś nie do pomyślenia ale od jakiś 5 miesiecy stałam sie mega Fanką kudłaczy heheh. A synuś przesłodki i pomyśleć ze całkiem niedawno i ja miałam takiego małego bączka.... aż żal że ten czas tak szybko leci i dzieciaczki tak szybko rosną.... pozdrawiam. Quote
stokrotka.af Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Ania! napisał(a):[FONT=comic sans ms]Synuś rośnie jak na drożdżach. Śliczny chłopak :D[/FONT] a dziękujemy :) lasoa napisał(a):nie dziwię się, że nie mogłaś się oprzec książce :D jakaś taka sentymentalna jestem czy co ;) majusa napisał(a):Witam. Futrzaczek cudny, kiedyś nie do pomyślenia ale od jakiś 5 miesiecy stałam sie mega Fanką kudłaczy heheh. A synuś przesłodki i pomyśleć ze całkiem niedawno i ja miałam takiego małego bączka.... aż żal że ten czas tak szybko leci i dzieciaczki tak szybko rosną.... pozdrawiam. witam nowa cioteczkę, dziękujemy za miłe słowa a futrzaki są the best ;) M&S napisał(a):Cześć Rufiku, miłej soboty :) dziękować była dosyć miła ;) Quote
stokrotka.af Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 M&S napisał(a):Doberek i mizianki :lol: doberek cioteczko wilczasta ;) Quote
Shilomaniak Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Warszawka pozdrawia Ciotkę emigrantkę z przyległościami, jak sytuacja na froncie ?:evil_lol: My tu z M&S czekamy na ciasto :cool1:. Jako młoda mamusia musisz dużo piec i częstować nas. Quote
stokrotka.af Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 a piekę co najmniej 2x w tygodniu i wszystko Tz wyżera ;) ja to może z 1 kawałek jak zdążę ;) to chycę ;) poza tym TZ wypluwa płuca a doktorek twierdzi,że to grypka (a poszedł się szczepić....) i przepisał Scorbolamid i Rutinoscorbin.....taaaaaaaaaaaa za niedługo będzie jak w UK Paracetamol na wszystko ;) młody ma fazę na dzikie stęki-jęki wrażenie jakby qupsztala walił ;) Rufolinda&Zuzolinda żyją i mają się dobrze :) Quote
lasoa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 stokrotka.af napisał(a):a piekę co najmniej 2x w tygodniu i wszystko Tz wyżera ;) ja to może z 1 kawałek jak zdążę ;) to chycę ;) poza tym TZ wypluwa płuca a doktorek twierdzi,że to grypka (a poszedł się szczepić....) i przepisał Scorbolamid i Rutinoscorbin.....taaaaaaaaaaaa za niedługo będzie jak w UK Paracetamol na wszystko ;) młody ma fazę na dzikie stęki-jęki wrażenie jakby qupsztala walił ;) Rufolinda&Zuzolinda żyją i mają się dobrze :) był u nas na osiedlu u młodego lekarza? :mad: Quote
Recommended Posts