stokrotka.af Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Ty$ka']Rufolec jest ładniejszy niż wiele rasowców, a u Was jeszcze wypiękniał :)[/QUOTE] a dziękować za dobre słowo :) [quote name='M&S']Rufolec jest wielce rasowy![/QUOTE] hi hi masz rację wiele ras w nim siedzi ;) Quote
Shilomaniak Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 O cholera , ręka złamana to cholera, szczególnie później jak zimny ,wilgotny dzień to boli. Najgorsze że zima trzyma i taki lód to sie szybko nie zlikwiduje i łatwo chodzić nie będzie. Rufi kudłacz sie musi podobać, fajny jest ,takie wielkie włochate coś:roll: Quote
stokrotka.af Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 a ja sobie w ramach ćwiczeń poszłam dziś na lodowisko :) no jutro pewnie mnie zakwasy wykończą ;) Quote
Shilomaniak Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='stokrotka.af']a ja sobie w ramach ćwiczeń poszłam dziś na lodowisko :) no jutro pewnie mnie zakwasy wykończą ;)[/QUOTE] Czyżby szanowny mąż pozostał na pastwę losu z Asturem i Rufim:diabloti: Te zakwasy pewnie można zlikwidować, też przeżywałem jak poszedłem na narty ale okazało się że trzeba po treningu jakieś ćwiczenia odbębnić i nic nie boli.Spraktykowałem. Quote
M&S Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='stokrotka.af']a ja sobie w ramach ćwiczeń poszłam dziś na lodowisko :) no jutro pewnie mnie zakwasy wykończą ;)[/QUOTE] Zazdraszczam. Głaski dla futrzstego :) Quote
stokrotka.af Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 nio TZ miał pod opieką juniora i Rufola :diabloti::eviltong: a ja sobie śmigałam wolna jak ptak :multi::evil_lol: i okazało się,że zakwasów nie mam ani ani :multi::cool3: miłego wieczorku Quote
Shilomaniak Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Hej Rufi!!! Pływasz? bo my taplamy się w śniego-wodo-czymś. Błeeee Quote
M&S Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Shilomaniak']Hej Rufi!!! Pływasz? bo my taplamy się w śniego-wodo-czymś. Błeeee[/QUOTE] O tak, pływamy, taplamy się..... Cześć Rufolcu :) Quote
stokrotka.af Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 witanko, Rufol czarny od łap po brzuch od tego błota :( a dziś parę fotek mix ;) mój aniołek ;) mój nowy kolor włosów ;) na opakowaniu było napisane-JASNY BURSZTYN a wygląda bardziej na KASZTAN ;) ta gruba baba w różowym szaliku to sem ja ;) Quote
Shilomaniak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ale na tym ostatnim zdjęciu to tego rudego na łebku cosik Ci przybyło ;):diabloti: Quote
stokrotka.af Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 wypoczynek :evil_lol: moja pierwsza kaszka jabłkowa :razz: Quote
stokrotka.af Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 nasze zmagania z jabłuszkiem :diabloti: [video=youtube;BLBw3kh0L0M]http://www.youtube.com/watch?v=BLBw3kh0L0M&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;Cs5737R64SM]http://www.youtube.com/watch?v=Cs5737R64SM&feature=youtu.be[/video] Quote
Onaa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Podziwiamy i pozdrawiamy Maluszka, Mamusie i Rodzinke całą :). Quote
Shilomaniak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jabłuszka mi się całkiem ukryły, ale kaszka musiała być pyyycha :lol:. "Zwierzyniec" w czasie sjesty - super!!! Quote
Shilomaniak Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Męczenie Artura tym okropnym jabłkiem:lol: podlega pod paragraf , no muszę się zastanowić nad zawiadomieniem rzecznika praw dziecka:evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 taaaaaaaaaa jak nie Tozem to rzecznikiem mnie straszą ;) Quote
M&S Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 stokrotka.af napisał(a):taaaaaaaaaa jak nie Tozem to rzecznikiem mnie straszą ;) :evil_lol: Cześć Rufi :) Quote
Ty$ka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ale Arturek rośnie, przystojniacha :loveu: http://images33.fotosik.pl/547/524287c954ea1de3med.jpg pełna sielanka :lol: Quote
stokrotka.af Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 dzień dobry cioteczko-wujkowie ;) dziś mamy lenia ;) zwierzyna się pochowała po kątach a junior poszedł w kimono ;) Quote
Shilomaniak Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 szczęśliwe to chwile, gdy rożne juniory idą w kimono ;) Quote
M&S Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Hello wieczorową porą :) Głaski dla kudłacza. Quote
stokrotka.af Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 doberek wieczorny wpadam przed ćwiczeniami ;) zabrałam się za SKALPEL Ewy Chodakowskiej co by na wiosnę portki na pupcię włożyć w końcu ;) Quote
Recommended Posts