Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poród SN miałam, nie wiem czemu mam mało, może za rzadko go przystawiam a może to geny , moja mama nie miała w ogóle :(

Zuzka póki co obkupiona w zielska ;)
no Lucy masz świnka, od czegoś trzeba zacząć ;)

dziękujemy cioteczki za pamięć i pozdrowienia :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym pokarmem to różnie jest. Ja przy pierwszym dziecku to mogłabym wykarmić pół świata, a przy drugim wcale :shake:. Najważniejsze, żeby zdrowe było wszystko jedno jak karmione. A jak Rufi do małego? Pcha nosa w okolice pieluchowe? Nasza pierwsza suka - gdyby jej pozwolono to zalizałaby dziecku wszystko - od czubka głowy po same pięty :evil_lol:. Najfajniejsze to było raczkowanie - sama zobaczysz niedługo. Dwa czworołapy :diabloti:

Posted

no muszę się pochwalić, dziś na spacerku (do Rossmana po pieluchy ;) zaczepiła nas Pani (pytała co to za rasa Rufol, zresztą jak połowa ludzi na rynku ;) i koniecznie chciała zrobić mu zdjęcie-mówiła,że jej synek się ucieszy....a Rufol pozował jak prawdziwy model, przebierał łapkami, siedział na zadku a przednie trzymał w górze (ciekawe kto go tego nauczył...), na koniec dał Pani łapkę na pożegnanie a Pani zachwycona :)

Posted

cioteczki nie mogę się ogarnąć z niczym :(
nie dopinam sie w kurtki i nie mam co na siebie włożyć a zima za pasem buuuuuuuuuuuuuuu
mam mega doła z tego powodu :(

troszke fotek na poprawę humoru

[video=youtube_share;kPCdz1OO3M8]http://youtu.be/kPCdz1OO3M8[/video]

Posted

[quote name='stokrotka.af']doberek, dziś z samego rana dzwoni teściowa z cynkiem,że w Dzienniku Zachodnim jest fota juniora ;) pobiegłam kupić 2 egzemplarze ;)[/QUOTE]

Powitać.
A gdzie zdjęcia Arturka w gazecie , dawaj nam tu szybko.