junoo Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 hmmm Ruf widzę, że idzie w surrealizm czy jakiś abstrakcjonizm xD Quote
stokrotka.af Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 no niestety Rufol chyba nie polubił nowego lokum ;( szczęście,że tesciowie maja taka okleine to sobie wymienimy noooooooooo oczywiście,juniorek i troszkę Wasz jest :) Quote
Shilomaniak Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='stokrotka.af']noooooooooo oczywiście,juniorek i troszkę Wasz jest :)[/QUOTE] :multi::multi::multi: :loveu::oops: Quote
M&S Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='stokrotka.af']no niestety Rufol chyba nie polubił nowego lokum ;( szczęście,że tesciowie maja taka okleine to sobie wymienimy noooooooooo oczywiście,juniorek i troszkę Wasz jest :)[/QUOTE] Rufi tęskni do Warszawy!!! Super, że Junior jest też Nasz:multi::multi: :loveu: Quote
whiteterrier Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ale Rufi jest wielki w porównaniu do wózka.. Mega West :D Quote
zuzolandia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nooo to gratuluje moja Kochana pierworodnego na tym świecie !!!!! Całuski przesyłam dla kawalera ;-) niech rosnie zdrowo i kolorowoooo!!! Quote
Shilomaniak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ciotka się Arturzy, to z rzadka bywa tu. a kto to wie, czy to jeszcze kawaler, przy tym tempie życia...:roll: Quote
stokrotka.af Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 no wpadłam z porcja świeżych foteczek :lol: mieliśmy gości korzystamy z ostatnich słonecznych dzionków troszke wiało :p kaczuchy na cegielni Quote
stokrotka.af Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 a to specjalnie dla Shilomaniaka :cool3: mój przystojniak :loveu: dumny tatuś :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 a tu miejscowy ŻOREK :) Arturro w kąpieli :) Quote
whiteterrier Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ale śliczne maleństwo i ma bardzo ładne imię :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 O jakie śliczne zdjęcia :loveu: http://images46.fotosik.pl/1795/51c799d384c6092cmed.jpg ale ma fajnego irokeza :evil_lol::loveu: Quote
Shilomaniak Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Shilomaniak jest wzruszony (chlip). Cudny facet!!! Fajne macie u siebie tereny spacerowe i Żorek super! Lubię taką "małą architekturę" miejską :lol: Quote
M&S Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Hello Rufi:) Fajne fotki. Ładne miejsca spacerowe. Quote
stokrotka.af Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 nio, zimno się zrobiło a TZ porwał juniora na spacerek, on jest nieugięty i nieodpuszcza ;) Rufol pogardził ptasim mleczkiem waniliowym ;) a ja siedzę i popijam herbatkę laktacyjną ;) miłego dzionka cioteczki :) Quote
Shilomaniak Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Rufol nie wie co dobre ;), tatuś - dzielny, herbatka laktacyjna - błeeee Quote
Shilomaniak Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Uwielbiam patrzeć na to zdjęcie: Rufol i Arturro Quote
kora78 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 ja tak siedze ze 2 dni i mysle, co tu tak cicho na watku... a ja pewnie niechcaco kliknelam nie tam, gdzie trzeba i mi watek z subskrypcji uciekl. ja glupia. a tu tak wesolo bylo, Rufi demolka, surrealizm i bob budowniczy zarazem :):):):):) fotek to ja wychwalac juz nie bede, bo juz to na fb zrobilam :) herbatka laktacyjna? a co, problemy masz? mam sie martwic? jak Arturo, nas wszystkich p otrochu, to ja pierwsza staje w kolejce i wypozyczyc chce na wekend bobaska :D Quote
stokrotka.af Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 nooooooo herbatka pomaga, mleczko jest, ale raczej mało i trzeba było butelkę dołączyć co by junior na wadze przybrał ;) no Rufol się popisał jak zwykle ;) ale moja mama przywiezie osłonkę na drzwi i zobaczymy co będzie ;) Quote
Shilomaniak Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 osłonka w celu ochrony drzwi? czy ochrony R2 przed szalejącym Rufolem? ;). Butla fajna sprawa - maluch nadulda się i idzie spać :multi: Quote
kora78 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ale cesarki nie mialas chyba? to czemu malo mleczka? kolezanka wlasnie po cesarce ma wielkie problemy z pokarmem, a 1sze dziecko super sama odchowala. mala jej wciaz glodna i placzliwa, wiec butla i dudek i jakos leci. najwazniejsze, by ciagnac, jak najdluzej, bo dzidzia bedzie najzdrowsza. stokrocia, jak w ogole o Tobie nie pomyslalam. mam bazar z suszonym zielskiem dla gryzoni. nie chcesz dla zuzy? p.s. a ja mam swinke morska od 2 dni na ds najprawdopodobniej :)))))) jestem dumna :))))) p.s.2 dzis moj kot na dt zwymiotowal wreszcie po porzadnym odrobacznaiu- glisty. pierwszy raz takie cos mialam w domu. latam z cifm i domestosem i rece juz mi odpadaja od szorowania. ohydztwo. Quote
Recommended Posts