Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stokrotka.af']no niestety Rufol chyba nie polubił nowego lokum ;(
szczęście,że tesciowie maja taka okleine to sobie wymienimy

noooooooooo oczywiście,juniorek i troszkę Wasz jest :)[/QUOTE]

Rufi tęskni do Warszawy!!!

Super, że Junior jest też Nasz:multi::multi:
:loveu:

Posted

nio, zimno się zrobiło a TZ porwał juniora na spacerek, on jest nieugięty i nieodpuszcza ;)
Rufol pogardził ptasim mleczkiem waniliowym ;)
a ja siedzę i popijam herbatkę laktacyjną ;)
miłego dzionka cioteczki :)

Posted

ja tak siedze ze 2 dni i mysle, co tu tak cicho na watku... a ja pewnie niechcaco kliknelam nie tam, gdzie trzeba i mi watek z subskrypcji uciekl. ja glupia.
a tu tak wesolo bylo, Rufi demolka, surrealizm i bob budowniczy zarazem :):):):):)

fotek to ja wychwalac juz nie bede, bo juz to na fb zrobilam :)

herbatka laktacyjna? a co, problemy masz? mam sie martwic?
jak Arturo, nas wszystkich p otrochu, to ja pierwsza staje w kolejce i wypozyczyc chce na wekend bobaska :D

Posted

nooooooo herbatka pomaga, mleczko jest, ale raczej mało i trzeba było butelkę dołączyć co by junior na wadze przybrał ;)

no Rufol się popisał jak zwykle ;) ale moja mama przywiezie osłonkę na drzwi i zobaczymy co będzie ;)

Posted

ale cesarki nie mialas chyba? to czemu malo mleczka?
kolezanka wlasnie po cesarce ma wielkie problemy z pokarmem, a 1sze dziecko super sama odchowala. mala jej wciaz glodna i placzliwa, wiec butla i dudek i jakos leci. najwazniejsze, by ciagnac, jak najdluzej, bo dzidzia bedzie najzdrowsza.

stokrocia, jak w ogole o Tobie nie pomyslalam. mam bazar z suszonym zielskiem dla gryzoni. nie chcesz dla zuzy?
p.s. a ja mam swinke morska od 2 dni na ds najprawdopodobniej :)))))) jestem dumna :)))))
p.s.2 dzis moj kot na dt zwymiotowal wreszcie po porzadnym odrobacznaiu- glisty. pierwszy raz takie cos mialam w domu. latam z cifm i domestosem i rece juz mi odpadaja od szorowania. ohydztwo.