junoo Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Mokre futerka są takie rozkoszne :) Stokrotko, a Ty jakiś rekord chcesz pobić, czy zakład wygrać? Ile będziesz trzymać malucha w środku? ;) Quote
stokrotka.af Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 doberk nie rodzę póki co ;) no gdyby to ode mnie zależało to bym się rozpakowała choćby już ;) a co ja poradzę,że junior ma to w nosie ;) Rufolec pachnący i wymiziany :) Quote
Ptysiak Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dzień dobry i miłego dnia dla Was :) Quote
stokrotka.af Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 z racji braku newsów w wiadomej sprawie, postanowiłam uraczyć cioteczki fotkami pokoiku juniora ;) Quote
kora78 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 moj synek mial takiego samego krokodyla i lwa na scianie :) ale je poobrywal, jak dopadł :D i lampke mamy gwiazdke taka sama, super, bo ciemna jest, taka nocna super, ale jak cos trzeba zrobic, to az za ciemna. np pieluche zmienic. i ja osobiscie mam takiego samego misia z czerwona kokardka, jak macie w lozeczku :) fajowo :) Quote
stokrotka.af Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 dziękuje cioteczki, starałam się nie przesadzać ;) no IKEA górą ;) a misiek i reszta maskotek to moje :) misiek na Dzień Kobiet :) w pokoju jest jeszcze górne bardzo jasne światło i na komodzie ten piesek biało-zielony to taka lampka co zmienia kolory :) generalnie nie dajmy sie zwariować :) ja z tych wszystkich gadżetów to miałąm tylko to łóżeczko ;) w sumie to już 3 pokolenie będzie się w nim wychowywać ;) Quote
Joann Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 wow ale fajny pokój;] aż sama mam chęć na bobaska hahaha i taki śliczny pokoik;] Quote
M&S Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Joann napisał(a):wow ale fajny pokój;] aż sama mam chęć na bobaska hahaha i taki śliczny pokoik;] Dobre:evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Joann napisał(a):wow ale fajny pokój;] aż sama mam chęć na bobaska hahaha i taki śliczny pokoik;] nio to działaj ;) Quote
junoo Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 uroczy pokoik tylko lokatora brakuje :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dzień dobry:) http://images45.fotosik.pl/1542/21643d2683338927med.jpg ale ślicznie :loveu: Quote
stokrotka.af Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 doberk, lokator widocznie ma jakieś sobie tylko wiadome powody by jeszcze się nie wprowadzać do pokoju ;) witanko w ten ulewny dzionek Quote
Onaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Pokoik piękny :). Tylko jak widać lokator się nie śpieszy, a w sumie co sie dziwić - dobrze mu tam gdzie jest :)! Quote
stokrotka.af Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 hejka cioteczko Renatko ;) jakieś pomysły na przyspieszenie akcji porodowej kochane cioteczki macie ? ;) Quote
kora78 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 chodzenie po schodach :) ruch ogolnie. no i sex. no co.... tak mi lekarz mowil i nie tylko mnie :) ale skoro Twoj tz jeszcze nie wrocil, to chyba nierealne w Twoim przypadku :D moze chociaz poogladaj, moze pomoze ;) Quote
stokrotka.af Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 TZ już jest ;) po schodach chodze co najmniej 3x dziennie na spacery z Rufolem na 3 piętro i jakos nie pomaga, juz się zastanawiam nad wypiciem olejku rycynowego...;) Quote
M&S Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Przyjdzie czas, to chłopak się urodzi;) Quote
stokrotka.af Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 doberek nie rodzę ;) ale za to poszłam sobie oblukać tutejszą porodówkę ;) Quote
Shilomaniak Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 My już z urlopu wróciliśmy, możesz Stokrotko rodzić, masz nasze zezwolenie - wszyscy dopingujący się niecierpliwią, daj spokój . Ty to jak u Hitchcocka, najpierw trzęsienie ziemi a napięcie później rośnie, do szpitala marsz! Wymiziaj w kolejności Rufiego , Zuzę , TZ-a, a na koniec siebie i Artura, no chyba że już jest na tym łez padole to zmień kolejność według własnego uznania. Quote
Recommended Posts