Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moj synek mial takiego samego krokodyla i lwa na scianie :) ale je poobrywal, jak dopadł :D i lampke mamy gwiazdke taka sama, super, bo ciemna jest, taka nocna super, ale jak cos trzeba zrobic, to az za ciemna. np pieluche zmienic.
i ja osobiscie mam takiego samego misia z czerwona kokardka, jak macie w lozeczku :)

fajowo :)

Posted

dziękuje cioteczki, starałam się nie przesadzać ;)
no IKEA górą ;)
a misiek i reszta maskotek to moje :) misiek na Dzień Kobiet :)
w pokoju jest jeszcze górne bardzo jasne światło i na komodzie ten piesek biało-zielony to taka lampka co zmienia kolory :)
generalnie nie dajmy sie zwariować :)
ja z tych wszystkich gadżetów to miałąm tylko to łóżeczko ;)
w sumie to już 3 pokolenie będzie się w nim wychowywać ;)

Posted

chodzenie po schodach :) ruch ogolnie. no i sex. no co.... tak mi lekarz mowil i nie tylko mnie :) ale skoro Twoj tz jeszcze nie wrocil, to chyba nierealne w Twoim przypadku :D moze chociaz poogladaj, moze pomoze ;)

Posted

My już z urlopu wróciliśmy, możesz Stokrotko rodzić, masz nasze zezwolenie - wszyscy dopingujący się niecierpliwią, daj spokój . Ty to jak u Hitchcocka, najpierw trzęsienie ziemi a napięcie później rośnie, do szpitala marsz!
Wymiziaj w kolejności Rufiego , Zuzę , TZ-a, a na koniec siebie i Artura, no chyba że już jest na tym łez padole to zmień kolejność według własnego uznania.