stokrotka.af Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 dziękuje cioteczki za dobre słowo, Rufol wymiziany, dzis znów budził zachwyt u obcych ;) czuję się zdeczka ociężale ;) będą foty całej rodzinki nawet ;) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Rufi vipem :lol: A autografy rozdaje? ;) Zdrówka i dobrego samopoczucia Ci życzę. No i udanego, szczęśliwego rozwiązania. Pozdrowienia ślę dla całej rodzinki :) Quote
zuzolandia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Jak to nie ma do czego?? świat pikny jest ! a to moja droga Ty w Żorach siedzisz????? to Ja Cie nawiedzic kiedys tam ;-) Quote
stokrotka.af Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 a dziękować raz jeszcze ;) a nawiedzaj kiedy chcesz, chociaż nie, powiedz wcześniej to jakieś ciasto upiekę :evil_lol: wspominałam Jolce,że teraz to się już od pokazania futer nie wymigacie, tylko niech ja się w końcu rozpakuję :mad: bo normalnie niewyrabiam z tym balastem :evil_lol: a foty to będą jak się junior zdecyduje wyleźć w końcu :razz: już pomalutku odzyskuję wiare w tutejszych ludzi :multi: dziś na spacerze spotkaliśmy młode małżeństwo z 2 dzieciaczków tak 2-4 lata ja się jeszcze nie znam, ale już same chodziły :cool3: i dzieciaki strasznie chciały Rufola pogłaskać a on akurat sobie trawke wtrynżalał :evil_lol: no to ja pełna profeska psa na smycz i dopiero pozwoliłam miziać, byle nie za ogon :razz:, wszyscy się dorwali do Rufola bo on taki sympatyczny i mięciutki :loveu: chwilke pogadaliśmy i Państwo podziękowało :crazyeye: i poszli z do widzenia na ustach :crazyeye: od razu mam lepszy humor:razz: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Juniorek - wiesz jakie będzie miało baby imię? :) Uwielbiam takich ludzi :loveu: Nic tylko ich klonować :lol: Quote
Shilomaniak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 No i taka jest różnica między jaśnie sobie państwem warszawskim, a porządnymi ludźmi w okolicach tam i jeszcze dalej. Kobitka o której pisałem , miała takiego stracha w głosie ,że aż było mi jej żal- ona powinna się leczyć z lęków . Natomiast mam pytanie do wszystkich z tego wątku, czy jak młody Stokrotek juz będzie, to będziemy prosili w naszym imieniu o "wymizianie" młodzieży czy jak? Pomocy! Quote
M&S Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Cześć Rufi:) Ty się tak nie spiesz, bo jak się młody urodzi, to będziesz miała dziesięć światów;) Trafiają się fajni ludzie. Quote
stokrotka.af Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 nooooooooo na początku junior miał być Gabrysią :evil_lol:, ale jakoś nie wyszło :evil_lol: mnie się marzył IWO, ale TZ postawił kategoryczne veto w tej sprawie :mad::-( no i będzie ARTUR :cool3: słyszałam,że najgorsze to pierwsze 3 miesiące a potem to już z górki :evil_lol: dziś spotkałam sąsiada, który nie dość,że pierwszy mi się ukłonił to jeszcze spytał czy ten ładny pies mieszka w tej klatce :razz: będziemy sprawiedliwie miziac wszystkie futrzaki i te mniej owłosione tyż :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Miło spotkać takich ludzi :) Dzień dobry :) Buziaki w nochalek dla Rufolka :loveu: i serdeczne pozdrowienia dla jego Pańci :) Quote
stokrotka.af Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 dziękujemy przekażemy obojgu ;) Quote
Shilomaniak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='stokrotka.af']postawił kategoryczne veto w tej sprawie :mad::-( no i będzie ARTUR :cool3: słyszałam,że najgorsze to pierwsze 3 miesiące a potem to już z górki :evil_lol: R2 ??? no może być :diabloti:. Kochana, z perspektywy czasu oznajmiam, ze pierwsze 3 miesiące są najlepsze ;) a potem to już tylko POD górkę :angryy: Podsyłam Ci linka do dzidziusiowego bazarku to sobie chociaż popatrz jakie cuda juniory noszą tylko przez chwilkę http://www.dogomania.pl/forum/threads/231290-W%C3%B3zek-%C5%9Bpiworki-kombinezony-chrzest-zabawki-%C4%87wiczymy-brzuszek-10-09-godz-22-00 Quote
M&S Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Cześć Rufi:) Będzie dobrze, nie martw się...;) Quote
junoo Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzień dobry :) Jesteś jeszcze w całości? :cool3: Quote
stokrotka.af Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 doberk, jeszcze nie rodzę ;) w dwupaku nadal :) zaraz na bazarek zajrze, choć TZ mnie chyba zamorduje bo w tym miesiącu prawie spłukałam się z kasy na zakupy dzieciowe i bazarki na Dogo :) mamy z Rufim nowe znajome, 2 dziewczynki, które zawsze jak go widza to najpierw mi grzecznie "Dzień dobry" a potem czy moga psa pogłaskać :) miłego dzionka życzę wszystkim cioteczkom i wujaszkom ;) Quote
zuzolandia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jenyy...moglabys juz urodzic hihihi... Uwielbiam dzieci ;-) ale CUDZE hihihihih buziaki ! Quote
junoo Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ale się nie mogę doczekać tego Waszego potomka :evil_lol: Co widzę nowy post u Was na wątku to szybciutko zaglądam z nadzieją, że ogłosisz światu nowego obywatela. A tu ciągle "nierozpakowana" jesteś ;) Quote
M&S Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 M&S napisał(a):Dobry wieczór:) I dzień dobry;) Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień dobry też deszczowo :razz: Widzę, że fajne Znajome macie z Rufolkiem :loveu: Quote
stokrotka.af Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 dzień dobry nie rodzę :evil_lol: etam jaki dobry, od rana leje :angryy:, Rufol jak zmokła kura bo płaszczyka nie wziełam :evil_lol: poza tym cholibka niezły numer mi odwalił :razz: przypiełam go pod sklepem, oczywiście darł japkę :cool3:, kolejka masakryczna, nikt brzuchatej nie przepuszcza więc stoję :mad: a tu nagle widzę jak Rufol robi fiku-miku i obrożę sobie z glowy zdejmuje i do sklepu wbiega :crazyeye: chciałam go wygonic i tak się ganialiśmy za ladą i przed :mad: tak mi było głupio bo ludzie sie gapią, na szczęście nikt się słowem nie odezwał (pewnie obgadali mnie jak już wyszłam :evil_lol: ) dosyć mam wrażeń na dziś :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No to masz przynajmniej śmiesznie z Rufolkiem :evil_lol: Ale, że Cię w kolejce nie przepuścili to się dziwię... co za ludzie :roll: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzieńdoberek :) Rufi chciał Ci pomóc w zakupach - powinnaś być mu wdzięczna, że masz takiego dżentelmena :lol: Quote
kora78 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 no, bo oni przeciez nie widzieli. bo patrzyli sie tylko w przod, a nie w tyl i nie widzieli ciezarnej. klapki na oczy im zapadly nagle. Ptysia, nie wiesz, no? tak jest zawsze. amba fatima. Quote
Recommended Posts