kizimizi Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dogo07 napisał(a):Wróciłam wczoraj z wyprawy do Wwy. Spotkałam tam wreszcie Rufcia :loveu:. Jaki on malutki :). A znowu Zuzka wydała mi się bardzo duża. Było super że poznałam Anetke :lol:. Pozdrawiam Was serdecznie. rufik malutki? Hahahahah :D Quote
Onaa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Malutki, o połowe mniejszy od mojego kudłaczka. Ale jaki kochany, grzeczny :) ! Super pies po prostu. Quote
kora78 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 wreszcie go poznalas :) to mamy jakby wizyte poadopcyjna odwaloną, tak? :) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 witam bardzo gorąco :D Śliczny Rufi :loveu: Przypomina mi on Westa :D Quote
Ty$ka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 whiteterrier napisał(a):Przypomina mi on Westa :D W takim razie jakiś bardzo wyrośnięty ten west :lol: Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ty$ka napisał(a):W takim razie jakiś bardzo wyrośnięty ten west :lol: Ale spójrz na mordkę, no :loveu: Quote
kora78 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 kiedys, gdy oglaszalam rufiego po strzyzeniu, tez spory odzew byl, i mimo,ze bylo napisane, ze wazy 30kg, to ludzie mysleli, ze to a la west :D Quote
whiteterrier Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 kora78 napisał(a):kiedys, gdy oglaszalam rufiego po strzyzeniu, tez spory odzew byl, i mimo,ze bylo napisane, ze wazy 30kg, to ludzie mysleli, ze to a la west :D Haha no bo pycholek ma Weścika :loveu: Quote
kizimizi Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 dziewczyny tak dzielnie zagladacie do naszego Rufika, moze wejdziecie tez na watek Mirka z naszego schroniska i pomozecie nam szukac mu dt? http://www.dogomania.pl/forum/threads/210642-Miru%C5%9B-zbiera-kas%C4%99-na-hotelik-od-szczeniaka-w-schronie?p=19434548#post19434548 Quote
stokrotka.af Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 no wiecie co, tyle mas nie było i nawet nikt nie zapyta czy żyjemy? :( Jeszcze raz dziękujemy za wizytę Renatki :) My już po przeprowadzce, Rufol obczaja nowe tereny. Robi furorę i sieje zachwyt ;) Witamy nową cioteczkę :) Quote
Shilomaniak Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 stokrotka.af napisał(a):no wiecie co, tyle mas nie było i nawet nikt nie zapyta czy żyjemy? :( Jeszcze raz dziękujemy za wizytę Renatki :) My już po przeprowadzce, Rufol obczaja nowe tereny. Robi furorę i sieje zachwyt ;) Witamy nową cioteczkę :) Przepraszam w imieniu wszystkich Cioteczek i Wujaszków, ci ludzie. Zyjecie?:crazyeye: Quote
Shilomaniak Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ja przepraszam , zapracowany to nic nie wiem , Ty na Silesię się przeprowadziłaś czy co? Quote
stokrotka.af Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 zapomniałam napisać,że na naszym osiedlu widziałam Briarda :) muszę zaczepić właściciela :) Quote
Shilomaniak Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Hola!!! to gdzie teraz mieszkacie bo mnie ciekawość zżera :diabloti: Quote
cerinne Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Witamy. ^^ Przejrzałam zdjęcia, cudnego masz psiaka. :) Quote
kora78 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Shilomaniak napisał(a):Przepraszam w imieniu wszystkich Cioteczek i Wujaszków, ci ludzie. Zyjecie?:crazyeye: dolaczam :) Shilomaniak napisał(a):Hola!!! to gdzie teraz mieszkacie bo mnie ciekawość zżera :diabloti: hehe, cos dlugo musisz na odp czekac... hmmm jakis spisek tu wyczuwam. Quote
stokrotka.af Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 witam nową cioteczkę :) ano chwilowo zagnieździłam się u teściów ;) Quote
Shilomaniak Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dobra decyzja. Nikt Ci tak nie dogodzi jak teściowa (wiem coś o tym, w końcu sama nią jestem :diabloti:) Quote
stokrotka.af Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 fotek póki co nie bedzie bo nie mam ani czasu ani sił na to :( taaaaaaaaaaa tesciowa mnie futruje ,że chyba umrę z przejedzenia ;) jak znajdę chwilke i poszukam fotki to przeslę tylko musze się zebrac ot co a w takie upały to ciężko mi :( Quote
Shilomaniak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Upały rzeczywiście żyć nie dają :shake:. Teściowa ma dobre chęci -w końcu jest Ciebie teraz więcej, ale jak to mówią "dobrymi chęciami...". Nie zapaś mi się bo w dooopkę:mad:. Jutro ma być chłodniej :multi: Quote
stokrotka.af Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 staram się trzymać wagę ;) doszłam już do 64kg to 14 na plusie od wagi wyjściowej ;) zapomniałam wspomnieć,że na wieczornym spacerku Rufol miał spotkanie z jeżem :) obydwaj wyszli bez szwanku ;) Quote
kora78 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 stokrotka.af napisał(a):fotek póki co nie bedzie bo nie mam ani czasu ani sił na to :( no fotek po strzyzeniu to ledwie 3 widzielismy? cienko, cieniutko.:( Quote
stokrotka.af Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 nie marudzić, przecież Rufol jeszcze nie odrósł więc wygląda toczka w toczke tak samo jak na fotach ;) chciałam zakomunikować,że wczoraj wieczorem Rufol spotkał już 3 jeża i pogonił kota na drzewo a potem pod samochód ;) poza tym szczeka jak ktoś zapuka do drzwi :) szczeka jak go zostawię przed sklepem :( mam obawy przed zostawieniem go samego w domu....tutaj co prawda jest okleina dermowa i jakby co to tesciowie mają drugą na zapas ;) Quote
Recommended Posts