stokrotka.af Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 troskliwość i miłość czynią cuda :) Quote
Ptysiak Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 http://images40.fotosik.pl/1582/c19643aed130fd54med.jpg buziaki w ten słodki pycholek :buzi: :loveu: Quote
stokrotka.af Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 nie ma nas do odwołania, urlopujemy sie na działce bez neta ;) Quote
stokrotka.af Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 ja tylko na chwilkę, pochwalić się się,że Rufol kursuje pociągami miedzy Wawą a Radomiem, jeździmy sobie razem (TZ znów wybył na kontrakt) , na działecce sie odnalazł i jest bardzo szczęśliwy (foto-relacja wkrótce), tylko podlewa nam krzaczki, gonie go za furtkę... Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 W takim razie pozostaje Nam życzyć miłego działkowania/urlopowania i ładnej pogody :) No i czekamy na masę zdjęć ;) Quote
kora78 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 a co macie az w radomiu dzialke? i tak codziennie tam jezdzisz? Quote
Shilomaniak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Stokrota wprawia Małe w podróżach, niech chłopak jeździ z Mamą i straszną ochroną w postaci przemiłego Rufiego. Nasza ładnie zaliczyła pociąg, ale to jeszcze socjał wypracowany z Karilką, a ja co i rusz wymyślam coś nowego żeby nie wyjść z wprawy. Po za tym ktoś musi pomóc Strokrotce wnieść bagaże, mąż wyjechał, syn za mały ,to biedny Rufi za bagażowego robi, przynajmniej go wymiziaj od nas. Quote
Shilomaniak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Na razie Shila pokazuje gdzie ma "wymyślania" swojego Pana. To też pewnie wypracowane przez Karilkę i chwała jej za to, bo Pan ogłupiałby doszczętnie. Quote
Shilomaniak Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 kora78 napisał(a):ale miales mozliwosc pieknego ujecia :D Moja królewna jak to królewna, jest śliczna z każdej strony, żal tylko że nie ma oczu w ....:cool3:/ zwykła zazdrość Matki Natury/. Quote
stokrotka.af Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 działka jest we Wrzosowie, 12km pod Radomiem, teraz siedzę u mamy w Radomiu więc nie jeżdżę do Wawy :razz: Rufol w mieszkaniu mamy piszczy jak wychodzę i próbuje skakać na drzwi (sam jeszcze nie został); chyba nie bardzo mu się tutaj podoba :evil_lol: a teraz obiecane foteczki szczęśliwy pies to wytarzany pies :mad: no co Pańcia ja to uwielbiam :cool3: i taką piękną fryzurke sobie strzeliłem :evil_lol: a tu wiewióra działkowa :eviltong: Quote
stokrotka.af Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 a tutaj spotkaliśmy "braciszka" Rufola Quote
kora78 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 o prosze, klony istenieja. tyle, ze z babolami, niewyczesane :( ale rozczochraniec! hahahaah Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 O nowe fotki :multi: :loveu:http://images46.fotosik.pl/1573/e73c69b8660870aemed.jpg wystrzałowa fryzurka :D :loveu: Quote
Shilomaniak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='stokrotka.af']działka jest we Wrzosowie, 12km pod Radomiem, teraz siedzę u mamy w Radomiu więc nie jeżdżę do Wawy :razz: Rufol w mieszkaniu mamy piszczy jak wychodzę i próbuje skakać na drzwi (sam jeszcze nie został); chyba nie bardzo mu się tutaj podoba :evil_lol: a teraz obiecane foteczki szczęśliwy pies to wytarzany pies :mad: No to się powodzi jak się ma wiewiórkę działkową,się zwierzyniec powiększa, rozumiem że wiewiór ma nadane imię/ jakieś/choć nie udomowiony. A tarzanko jest fajne ogólnie, po za wyjątkami, kiedy podłoże jest cóśkolwiek smrodliwe. Rufi , Pan na włościach, z bliźniakiem który nie chadza do fryzjera- jak Rufi zareagował na lustro? Quote
stokrotka.af Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 O dziwo Rufol nie reagował na szczekania wszystkich kumpli "zza krat", ale jak przechodził jakis psiak za naszą furtką to dziamgotał w najlepsze :cool3: pilnował posesji :evil_lol: za to na łąkach osiedlowych wykazuje znów "nastrój obronny", zresztą tu mało ludzi spuszcza psy ze smyczy :shake:, dziwni jakcyś tacy... etam wracam na działkę :evil_lol: aaaaaaaaaaaa zapomniałam dodać,że Rufol w Radomiu robi furorę, non stop zaczepiaja mnie ludziska i pytają jaka to rasa :) Quote
holmina Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) hej Rufolku!wreszcie mam net w nowym mieszkaniu wiec moge cie znów oglądać ,wypiekniałeś psiaczku!mizianko pozdrowienia dla Pańci! Edited June 17, 2012 by holmina Quote
kora78 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 agituje za strzyzeniem i nowym wcieleniem Rufola! STRZYZENIE! STRZYZENIE! bedzie piekniejszy jeszcze :))))) Quote
stokrotka.af Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 już wróciłam z działki, ale jeszcze nie dotarłam do Wawy więc fotek póki co nie wstawię tylko na szybko piszę, u nas ok jeśli chodzi o zoo, Zuzka miała swój wybieg na działce, ale postanowiła się uwolnić i zawzięcie robiła podkopy :crazyeye: nawet troszke pobiegała luzem pod czujnym okiem Rufola :evil_lol: Rufi chyba zadowolony z pobytu na świeżym powietrzu, wytarzany na maxa :shake: z tym strzyżeniem to sama nie wiem...a jak straci swój urok osobisty :cool3: Quote
Joann Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 stokrotka.af napisał(a):już wróciłam z działki, ale jeszcze nie dotarłam do Wawy więc fotek póki co nie wstawię tylko na szybko piszę, u nas ok jeśli chodzi o zoo, Zuzka miała swój wybieg na działce, ale postanowiła się uwolnić i zawzięcie robiła podkopy :crazyeye: nawet troszke pobiegała luzem pod czujnym okiem Rufola :evil_lol: Rufi chyba zadowolony z pobytu na świeżym powietrzu, wytarzany na maxa :shake: z tym strzyżeniem to sama nie wiem...a jak straci swój urok osobisty :cool3: Fajnie ze u Was wszystko w porządku;] a co do sierści to nie ręka odrośnie;] Quote
holmina Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 a Rufol coraz piękniejszy,mizianko! i pozdrowienia dla Pańci Quote
Recommended Posts