Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tylko na chwilkę, pochwalić się się,że Rufol kursuje pociągami miedzy Wawą a Radomiem, jeździmy sobie razem (TZ znów wybył na kontrakt) , na działecce sie odnalazł i jest bardzo szczęśliwy (foto-relacja wkrótce), tylko podlewa nam krzaczki, gonie go za furtkę...

Posted

Stokrota wprawia Małe w podróżach, niech chłopak jeździ z Mamą i straszną ochroną w postaci przemiłego Rufiego.
Nasza ładnie zaliczyła pociąg, ale to jeszcze socjał wypracowany z Karilką, a ja co i rusz wymyślam coś nowego żeby nie wyjść z wprawy.
Po za tym ktoś musi pomóc Strokrotce wnieść bagaże, mąż wyjechał, syn za mały ,to biedny Rufi za bagażowego robi, przynajmniej go wymiziaj od nas.

Posted

kora78 napisał(a):
ale miales mozliwosc pieknego ujecia :D

Moja królewna jak to królewna, jest śliczna z każdej strony, żal tylko że nie ma oczu w ....:cool3:/ zwykła zazdrość Matki Natury/.

Posted

działka jest we Wrzosowie, 12km pod Radomiem, teraz siedzę u mamy w Radomiu więc nie jeżdżę do Wawy :razz:
Rufol w mieszkaniu mamy piszczy jak wychodzę i próbuje skakać na drzwi (sam jeszcze nie został); chyba nie bardzo mu się tutaj podoba :evil_lol:
a teraz obiecane foteczki

szczęśliwy pies to wytarzany pies :mad:

no co Pańcia ja to uwielbiam :cool3:

i taką piękną fryzurke sobie strzeliłem :evil_lol:

a tu wiewióra działkowa :eviltong:

Posted

[quote name='stokrotka.af']działka jest we Wrzosowie, 12km pod Radomiem, teraz siedzę u mamy w Radomiu więc nie jeżdżę do Wawy :razz:
Rufol w mieszkaniu mamy piszczy jak wychodzę i próbuje skakać na drzwi (sam jeszcze nie został); chyba nie bardzo mu się tutaj podoba :evil_lol:
a teraz obiecane foteczki

szczęśliwy pies to wytarzany pies :mad:

No to się powodzi jak się ma wiewiórkę działkową,się zwierzyniec powiększa, rozumiem że wiewiór ma nadane imię/ jakieś/choć nie udomowiony.
A tarzanko jest fajne ogólnie, po za wyjątkami, kiedy podłoże jest cóśkolwiek smrodliwe.
Rufi , Pan na włościach, z bliźniakiem który nie chadza do fryzjera- jak Rufi zareagował na lustro?

Posted

O dziwo Rufol nie reagował na szczekania wszystkich kumpli "zza krat", ale jak przechodził jakis psiak za naszą furtką to dziamgotał w najlepsze :cool3: pilnował posesji :evil_lol:
za to na łąkach osiedlowych wykazuje znów "nastrój obronny", zresztą tu mało ludzi spuszcza psy ze smyczy :shake:, dziwni jakcyś tacy...
etam wracam na działkę :evil_lol:

aaaaaaaaaaaa zapomniałam dodać,że Rufol w Radomiu robi furorę, non stop zaczepiaja mnie ludziska i pytają jaka to rasa :)

Posted (edited)

hej Rufolku!wreszcie mam net w nowym mieszkaniu wiec moge cie znów oglądać ,wypiekniałeś psiaczku!mizianko
pozdrowienia dla Pańci!

Edited by holmina
Posted

już wróciłam z działki, ale jeszcze nie dotarłam do Wawy więc fotek póki co nie wstawię
tylko na szybko piszę, u nas ok jeśli chodzi o zoo, Zuzka miała swój wybieg na działce, ale postanowiła się uwolnić i zawzięcie robiła podkopy :crazyeye:
nawet troszke pobiegała luzem pod czujnym okiem Rufola :evil_lol:
Rufi chyba zadowolony z pobytu na świeżym powietrzu, wytarzany na maxa :shake:
z tym strzyżeniem to sama nie wiem...a jak straci swój urok osobisty :cool3:

Posted

stokrotka.af napisał(a):
już wróciłam z działki, ale jeszcze nie dotarłam do Wawy więc fotek póki co nie wstawię
tylko na szybko piszę, u nas ok jeśli chodzi o zoo, Zuzka miała swój wybieg na działce, ale postanowiła się uwolnić i zawzięcie robiła podkopy :crazyeye:
nawet troszke pobiegała luzem pod czujnym okiem Rufola :evil_lol:
Rufi chyba zadowolony z pobytu na świeżym powietrzu, wytarzany na maxa :shake:
z tym strzyżeniem to sama nie wiem...a jak straci swój urok osobisty :cool3:

Fajnie ze u Was wszystko w porządku;] a co do sierści to nie ręka odrośnie;]