stokrotka.af Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 dziś wspaniały wiosenny spacerek w lesie :multi: dotleniliśmy się :evil_lol: spotkalismy goldenkę i "latającego" teriera z filmu "Maska" :evil_lol: a wieczorem ulewa i znów kubraczki i kalosze :shake: futrzaki wymiziane a ja zabieram się za lody kawowe :evil_lol: Quote
kora78 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 ta to pozyje, moze jesc ile wlezie i kazdy tylko sie z tego cieszy ;P Quote
Shilomaniak Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A faceci to mają przechlapane, kobietki to albo jedzą bo muszą:cool1:, albo mają swoje ciężkie dni/ niektóre to przez okrągły rok , nie wiedzieć czemu/:evil_lol:, no może tylko Rufi ma odpuszczone ze względu na stan Pańci:crazyeye:. Lody mniam, czemu ja nie mogę być w takim stanie, my biedne chłopy. Quote
kizimizi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Shilomaniak'] Lody mniam, czemu ja nie mogę być w takim stanie, my biedne chłopy.[/QUOTE] nie wiesz nawet o czym mowisz moj drogi! Quote
stokrotka.af Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='kizimizi']nie wiesz nawet o czym mowisz moj drogi![/QUOTE] otóż to ja się chętnie zamienię ;) Quote
Joann Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Hey co tam słychać jak zdrówko u Ciebie i co u Rufulca? może kiedyś sie wybierzemy na wspólny spacer.. daleko do siebie nie mamy;p Quote
Shilomaniak Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Co Wy dziewczyny, ja też brałem udział w tym wszystkim, mam dwójkę, więc wiem co to być w ciąży, nie trzeba się zamieniać, ja dałem radę to Ty Stokrota też sobie poradzisz. Ja co prawda nie zmieniałem "diety",ale co się nabiegałem do sklepu to moje. Mizianka dla dwójki, znowu pada. Quote
stokrotka.af Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Joann']Hey co tam słychać jak zdrówko u Ciebie i co u Rufulca? może kiedyś sie wybierzemy na wspólny spacer.. daleko do siebie nie mamy;p[/QUOTE] spoko ja tam chętna jestem, tylko nie wiem czy Rufol nie będzie "grzeczny" w stosunku do Vitusia, bo on cosik ostatnio za małymi pieskami nie bardzo :( u nas ok, dziś Rufol szalał chyba poczuł wiosnę :) Quote
stokrotka.af Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Shilomaniak']Co Wy dziewczyny, ja też brałem udział w tym wszystkim, mam dwójkę, więc wiem co to być w ciąży, nie trzeba się zamieniać, ja dałem radę to Ty Stokrota też sobie poradzisz. Ja co prawda nie zmieniałem "diety",ale co się nabiegałem do sklepu to moje. Mizianka dla dwójki, znowu pada.[/QUOTE] a ja sama muszę do sklepu zasuwać bo TZ w wojażach :( Quote
holmina Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 mizianko dla kudłaczy i pozdrowienia dla ich Pańci Quote
stokrotka.af Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 a dziękujemy wszyscy :razz: kurde mol zima wróciła :mad: a ja już naładowałam aparat z myśla o wiosennych fotkach a tu taki zonk :mad: Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 u mnie wraca co noc, a popoludniu juz znika :0 Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 wiosne to Ty masz juz pod sercem. to siedz cicho i nie marudz. inni tego nie maja! :D Quote
kizimizi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='kora78']wiosne to Ty masz juz pod sercem. to siedz cicho i nie marudz. inni tego nie maja! :D[/QUOTE] ehhhh Kora czyzbys pozazdroscila? Przeciez możesz "machnąć se drugiego Kora" :cool1::cool1: Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 hahahaha to juz bym wolala korę prawdziwa ;) a nie kora. ale.. oj nie zazdroszcze w momencie, gdy moj Kor drze sie lub lezy obrazony, krzyzem na dywanie ;P ale poki tak pod sercem, to zazdroszcze :)))) i poki w beciku. Quote
kizimizi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='kora78'] ale.. oj nie zazdroszcze w momencie, gdy moj Kor drze sie lub lezy obrazony, krzyzem na dywanie ;P [/QUOTE] hahahahah :D ja pamietam ze on jest baaaardzo ekspresyjny ale to mnie powaliło normalnie :D Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 no to teraz jest jeszcze bardziej ;P to sobie wyobraz.... jak sie wkurzy to... warczy :D ahahah i sam siebie bije po glowie lub zderza się pięściami, rownoczesnie. tragedia, mowie Ci a co najlepsze... ja jestem pani pedagog ;D stokrotka, powodzenia!!! :D Quote
kizimizi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='kora78'] stokrotka, powodzenia!!! :D[/QUOTE] hahahah :D Kora co sie dziwisz, psy non stop do domu sprowadzasz to i Kor warczy :evil_lol: Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 a maly stokrotek bedzie jezdzil na Rufim ;P tylko Rufi sie nie daje! uwaga, uwaga! mamy to przetestowane!!!!! hahah Quote
holmina Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 zaglądam,co nowego!i wszystko dobrze jak zawsze!tak trzymać!a wiosna już tuż,tuż ,,,u mnie w ogródku zakwitły krokusy to juz prawie jak wiosna mizianko dla Rufo=Zuzoli Quote
stokrotka.af Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 noooooooooooo ja tam chętnie odstapię etap przenośny i poproszę o sam produkt końcowy :razz: Kora machnij sobie a co :cool3: dziś mam fotki z wiosennego prawie wypadu do lasku, spotkaliśmy nawet inne psiaki, Rufol ganiał z tą szarą sunią (nie chcecie wiedzieć jak wyglądał po takim spacerze :mad: ) a tego małego jasnego "mini Rufika" niestety pogonił :shake: no to czas na foty :crazyeye: a tu Zuzolek no i padł Rufol :razz: Quote
holmina Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Rufik rozbrykany,,,a Zuzka taaaaaaaka poważna dama ,ona nie bryka po domu? Quote
Recommended Posts