Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś wspaniały wiosenny spacerek w lesie :multi: dotleniliśmy się :evil_lol: spotkalismy goldenkę i "latającego" teriera z filmu "Maska" :evil_lol:
a wieczorem ulewa i znów kubraczki i kalosze :shake:

futrzaki wymiziane a ja zabieram się za lody kawowe :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A faceci to mają przechlapane, kobietki to albo jedzą bo muszą:cool1:, albo mają swoje ciężkie dni/ niektóre to przez okrągły rok , nie wiedzieć czemu/:evil_lol:, no może tylko Rufi ma odpuszczone ze względu na stan Pańci:crazyeye:.
Lody mniam, czemu ja nie mogę być w takim stanie, my biedne chłopy.

Posted

Co Wy dziewczyny, ja też brałem udział w tym wszystkim, mam dwójkę, więc wiem co to być w ciąży, nie trzeba się zamieniać, ja dałem radę to Ty Stokrota też sobie poradzisz.
Ja co prawda nie zmieniałem "diety",ale co się nabiegałem do sklepu to moje.
Mizianka dla dwójki, znowu pada.

Posted

[quote name='Joann']Hey co tam słychać jak zdrówko u Ciebie i co u Rufulca? może kiedyś sie wybierzemy na wspólny spacer.. daleko do siebie nie mamy;p[/QUOTE]

spoko ja tam chętna jestem, tylko nie wiem czy Rufol nie będzie "grzeczny" w stosunku do Vitusia, bo on cosik ostatnio za małymi pieskami nie bardzo :(
u nas ok, dziś Rufol szalał chyba poczuł wiosnę :)

Posted

[quote name='Shilomaniak']Co Wy dziewczyny, ja też brałem udział w tym wszystkim, mam dwójkę, więc wiem co to być w ciąży, nie trzeba się zamieniać, ja dałem radę to Ty Stokrota też sobie poradzisz.
Ja co prawda nie zmieniałem "diety",ale co się nabiegałem do sklepu to moje.
Mizianka dla dwójki, znowu pada.[/QUOTE]

a ja sama muszę do sklepu zasuwać bo TZ w wojażach :(

Posted

[quote name='kora78']wiosne to Ty masz juz pod sercem. to siedz cicho i nie marudz. inni tego nie maja!

:D[/QUOTE]

ehhhh Kora czyzbys pozazdroscila?
Przeciez możesz "machnąć se drugiego Kora" :cool1::cool1:

Posted

hahahaha
to juz bym wolala korę prawdziwa ;) a nie kora.

ale.. oj nie zazdroszcze w momencie, gdy moj Kor drze sie lub lezy obrazony, krzyzem na dywanie ;P

ale poki tak pod sercem, to zazdroszcze :)))) i poki w beciku.

Posted

[quote name='kora78']
ale.. oj nie zazdroszcze w momencie, gdy moj Kor drze sie lub lezy obrazony, krzyzem na dywanie ;P
[/QUOTE]

hahahahah :D ja pamietam ze on jest baaaardzo ekspresyjny ale to mnie powaliło normalnie :D

Posted

no to teraz jest jeszcze bardziej ;P to sobie wyobraz....
jak sie wkurzy to... warczy :D ahahah
i sam siebie bije po glowie lub zderza się pięściami, rownoczesnie.
tragedia, mowie Ci

a co najlepsze... ja jestem pani pedagog ;D

stokrotka, powodzenia!!! :D

Posted

zaglądam,co nowego!i wszystko dobrze jak zawsze!tak trzymać!a wiosna już tuż,tuż ,,,u mnie w ogródku zakwitły krokusy to juz prawie jak wiosna
mizianko dla Rufo=Zuzoli

Posted

noooooooooooo ja tam chętnie odstapię etap przenośny i poproszę o sam produkt końcowy :razz:
Kora machnij sobie a co :cool3:

dziś mam fotki z wiosennego prawie wypadu do lasku, spotkaliśmy nawet inne psiaki, Rufol ganiał z tą szarą sunią (nie chcecie wiedzieć jak wyglądał po takim spacerze :mad: ) a tego małego jasnego "mini Rufika" niestety pogonił :shake:

no to czas na foty :crazyeye:

a tu Zuzolek

no i padł Rufol :razz: