JOAPG Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Myślę że największe znaczenie ma to że zarówno Rufi jak i Mentor na spacerze zrozumieli że las jest duży i że zamiast tracić czas na udawadnianie sobie czegokolwiek to warto ramię w ramię obwąchać wszystkie krzaczki i nacieszyć się tym spacerem. I tak się właśnie zachowywali. Rufi szalał z najmłodszą częścią towarzystwa, biegał jak szczeniaczek i był przecudnie uśmiechnięty. Quote
stokrotka.af Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 o tak to był superancki spacerek dla nas :) Quote
holmina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 pytam nieśmiało.....będa jakieś nowe zdjęcia ze spacerków? Quote
ewes Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Widzę, że są postępy :) teraz powinno być coraz lepiej :) i przyłączam się do prośby o zdjęcia ;) Quote
stokrotka.af Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 cioteczki jest mi bardzo przykro,że Was tak zawodzę w kwestii fotek ;( chyba muszę kupić drugi aparat ;) ale obiecuję,że jak już dorwę aparat to nie tylko foty, ale i filmiki będą ;) Quote
stokrotka.af Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 dziś spotkaliśmy 2 psiaki i przy obu Rufi był grzeczny, tylko ostrzegawczo warknął, ale odwołany pobiegł za mną (był luzem) :multi: w domku szalał z węzłem i za każdym razem zanosił go na moje łóżko...:mad: Quote
kora78 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 obsliniony taki? bleeee sluchaj, ryzykujesz. on biega bez kaganca sam? a jak sie rzuci na jakiegos psa? ja bym nie chciala miec na sumieniu. a mam pytanko, a krolicze bobki rufi zjada? moj pies kiedys swinkowe bobki sprzatal lepiej, niz odkurzacz :D Quote
Shilomaniak Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Jeśli zacznie jeść to będzie po taniości, czysto i środowiskowo - brak zużycia prądu. Quote
DZIR Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Witam. Spacer z Mentorem i pozostałym psim towarzystwem udowodnił,że Rufi jest OK. Jego po prostu rozsadza energia.Cesar Milan w zaklinaczu psów jeżdzi na wrotkach z psem a dopiero potem szkoli . Może też być bieżnia. Jedna z moich suń z ADHD codziennie biega na bieżni . Ekscytowała się wszystkim i atakowała psy .Cesar Milan mówił ,ze ekscytacja prowadzi do agresji. Ja dopóki ataki się nie powtarzały to lekceważyłam to. Teraz codziennie wchodzi sama chętnie na bieżnie .Ja obok na rowerku. i jest OK. Ja mam duży ogród a mimo to suka nie mogła rozładować energii. Oglądaj Zaklinacza psów coś na pewno podpatrzysz. Nie zgadzam się ze wszystkimi jego metodami ale nauczyłam się dużo Pozdrawiam Quote
stokrotka.af Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 no biega sam bez kagańca :crazyeye: ,ale tylko jak mam czyste pole widzenia (no chyba,że jakiś psiak napatoczy się znienacka :cool3: ) ale jak widzę jakiegoś z daleka to odwołuje Rufiego i on leci z mną :eviltong: qpek Zuzinych nie zjada :multi: a dziś uczyliśmy się aportować piłeczką w domu :roll: Rufi przynosił mi piłeczkę do łapki, ja rzucałam a on łapał w locie z wyskokiem :cool3: Quote
JOAPG Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 On jest przecudny, aż trudno uwierzyć że to dorosły pies a nie szczeniak, bo jest taki radosny i chętny do zabawy. Quote
holmina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 zaglądam do Rufika i z przyjemnościa czytam ,że u niego wszystko ok i robi postepy !super!pies!Pan RUFI!!! Quote
kora78 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ale Rufcio ma wspanialy fanklub :))))))))) kto by pomyslal???? a biedulek tyle byl w schronie niezauwazony, teraz nadrabia w rankingu popularnosci :) dziekuje Wam, tak od siebie. Quote
M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 kora78 napisał(a):ale Rufcio ma wspanialy fanklub :))))))))) kto by pomyslal???? a biedulek tyle byl w schronie niezauwazony, teraz nadrabia w rankingu popularnosci :) dziekuje Wam, tak od siebie. Bo jest wspaniałym psem:) i to mu się należy!!! Quote
stokrotka.af Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 jest przekochany :loveu: dziś kąpiel :razz: pakowanie walizek a jutro frruuuuuuuuuu na Śląsk :lol: Quote
kora78 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zycze powodzenia i jak najmniej stresow, nieprzyjemnosci i zadnych niespodzianek! w podrozy a poznej juz duzo niespodzianek- pod choinka :) Quote
M&S Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 stokrotka.af napisał(a):jest przekochany :loveu: dziś kąpiel :razz: pakowanie walizek a jutro frruuuuuuuuuu na Śląsk :lol: Ooo, jedziecie na święta. Dobrej drogi i pięknych Świąt:):) Quote
Recommended Posts