Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę że największe znaczenie ma to że zarówno Rufi jak i Mentor na spacerze zrozumieli że las jest duży i że zamiast tracić czas na udawadnianie sobie czegokolwiek to warto ramię w ramię obwąchać wszystkie krzaczki i nacieszyć się tym spacerem. I tak się właśnie zachowywali. Rufi szalał z najmłodszą częścią towarzystwa, biegał jak szczeniaczek i był przecudnie uśmiechnięty.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś spotkaliśmy 2 psiaki i przy obu Rufi był grzeczny, tylko ostrzegawczo warknął, ale odwołany pobiegł za mną (był luzem) :multi:
w domku szalał z węzłem i za każdym razem zanosił go na moje łóżko...:mad:

Posted

obsliniony taki? bleeee

sluchaj, ryzykujesz. on biega bez kaganca sam? a jak sie rzuci na jakiegos psa? ja bym nie chciala miec na sumieniu.

a mam pytanko, a krolicze bobki rufi zjada? moj pies kiedys swinkowe bobki sprzatal lepiej, niz odkurzacz :D

Posted

Witam. Spacer z Mentorem i pozostałym psim towarzystwem udowodnił,że Rufi jest OK. Jego po prostu rozsadza energia.Cesar Milan w zaklinaczu psów jeżdzi na wrotkach z psem a dopiero potem szkoli . Może też być bieżnia. Jedna z moich suń z ADHD codziennie biega na bieżni . Ekscytowała się wszystkim i atakowała psy .Cesar Milan mówił ,ze ekscytacja prowadzi do agresji. Ja dopóki ataki się nie powtarzały to lekceważyłam to. Teraz codziennie wchodzi sama chętnie na bieżnie .Ja obok na rowerku. i jest OK. Ja mam duży ogród a mimo to suka nie mogła rozładować energii. Oglądaj Zaklinacza psów coś na pewno podpatrzysz. Nie zgadzam się ze wszystkimi jego metodami ale nauczyłam się dużo Pozdrawiam

Posted

no biega sam bez kagańca :crazyeye: ,ale tylko jak mam czyste pole widzenia (no chyba,że jakiś psiak napatoczy się znienacka :cool3: ) ale jak widzę jakiegoś z daleka to odwołuje Rufiego i on leci z mną :eviltong:
qpek Zuzinych nie zjada :multi:
a dziś uczyliśmy się aportować piłeczką w domu :roll: Rufi przynosił mi piłeczkę do łapki, ja rzucałam a on łapał w locie z wyskokiem :cool3:

Posted

ale Rufcio ma wspanialy fanklub :)))))))))
kto by pomyslal???? a biedulek tyle byl w schronie niezauwazony, teraz nadrabia w rankingu popularnosci :)
dziekuje Wam, tak od siebie.

Posted

kora78 napisał(a):
ale Rufcio ma wspanialy fanklub :)))))))))
kto by pomyslal???? a biedulek tyle byl w schronie niezauwazony, teraz nadrabia w rankingu popularnosci :)
dziekuje Wam, tak od siebie.

Bo jest wspaniałym psem:) i to mu się należy!!!

Posted

stokrotka.af napisał(a):
jest przekochany :loveu:
dziś kąpiel :razz:
pakowanie walizek a jutro frruuuuuuuuuu na Śląsk :lol:

Ooo, jedziecie na święta. Dobrej drogi i pięknych Świąt:):)