Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia - ja bede miała do Ciebie interes...
Dzisiaj do Tarnowa pojechał do domu pies od nas - taki mix sznaucer. Jakbyc mogła czasem zerknąć co u niego albo chociaz dac rade to byłoby super. Pies był 2 lata w schronisku więc nie wiadomo czego sie spodziewać a dziewczyna nie ma doswiadczenia z psami...

Posted

andzia69 napisał(a):
cudne dupalki:loveu::loveu::loveu:

Lamia - dzięki za karmę dla scyzoryków:loveu::loveu::loveu:

Cieszę się, że się przyda :cool3:

śmieszy mnie bo znów załatwiamy interesy na Basi wątku zamiast psiaki podziwiać :evil_lol:

Basia a daj więcej fotek i te moje ulubione kanapowe :lol:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ratunku! Tarnów i okolice - pies który dzisiaj pojechał nie moze zostać bo...sika w mieszkaniu. ręce opadaja.
Potrzeba cokolwiek dla niego, buda, garaż, podwórko...

:placz:

nie wiem co z nim bedzie

No to co, że sika .... to normalne, większość psów schroniskowych sika w domu (w końcu kojec to jest ich sypialnia, jadalnia i toaleta w jednym).
Po kilku dniach jak załapie to przestanie .... może da się to ludziom wytłumaczyć, może nie wiedzą o tym, może nie mieli wcześniej psa który odsiedział 2 lata w schronie.

Posted

modliszka84 napisał(a):
tłumaczyłam, uprzedzalam...
ja swoje, ona swoje

z sikaniem w domu to musi liczyc sie prawie każdy właściciel psa, moj cale zycie nie sikał, a teraz przez wiek nie zawsze wytrzyma i się zleje... :roll:

Posted

Zawodniczka na następną olimpiadę:cool3:

URL=http://imageshack.us]

Pako wtrynił się na łóżko do babci:evil_lol:

Nie wiem czy to było ale chyba nie. Wiosenne przygotowywanie terenu;)

trochę inne kanapowe zdjęcie:p

Wieczne przytulanki:loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
ale masz brudne szyby :diabloti::diabloti:

hehe!:lol: Wiedziałam że tak będzie. Ta szyba to dzieło Abry i Pako, gdy balkon jest zamknięty to wgniatają noski w szybę i robią te plamy, ktore musiałabym myc co najmniej 2 razy dziennie:shake:

Posted

basiagk napisał(a):
hehe!:lol: Wiedziałam że tak będzie. Ta szyba to dzieło Abry i Pako, gdy balkon jest zamknięty to wgniatają noski w szybę i robią te plamy, ktore musiałabym myc co najmniej 2 razy dziennie:shake:

hehe ;) gdy moj pies umial jeszcze wskakiwac na parapet to okno w moim pokoju wiecznie bylo obslinione przez ten jego noc :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Abra i Pako mają się dobrze, jak widać :loveu: :

....a ja? Przyznam się szczerze. Mam jakąś cholerną blokadę psychiczną. Wypaliłam się psychicznie jeśli chodzi o działalność na dogo i przyznaje się bez bicia potrzebuje pomocy bo chciałabym wrócić. Gdyby ktoś...:sadCyber:

Posted

basiagk napisał(a):

....a ja? Przyznam się szczerze. Mam jakąś cholerną blokadę psychiczną. Wypaliłam się psychicznie jeśli chodzi o działalność na dogo i przyznaje się bez bicia potrzebuje pomocy bo chciałabym wrócić. Gdyby ktoś...:sadCyber:

ciotka ty sie tu nie uzalaj nad soba tylko siadaj do kompa i dzialaj :mad: dasz rade zobaczysz :loveu:

ja z checia ci podesle pare psow do rozglosnienia ich na naszej klasie bede tez potrzebowac bazarki na bialego z mojego podpisu wiec jest co robic ;) a i dom masz duzy to moze jakiegos szczeniorka na DT bys wziela :siara: