basiagk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dupalki w czasie zmiany pościeli :) Quote
andzia69 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 cudne dupalki:loveu::loveu::loveu: Lamia - dzięki za karmę dla scyzoryków:loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Basia - ja bede miała do Ciebie interes... Dzisiaj do Tarnowa pojechał do domu pies od nas - taki mix sznaucer. Jakbyc mogła czasem zerknąć co u niego albo chociaz dac rade to byłoby super. Pies był 2 lata w schronisku więc nie wiadomo czego sie spodziewać a dziewczyna nie ma doswiadczenia z psami... Quote
Tengusia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 dupalki napewno tesknia za paluszkami :evilbat: Quote
lamia2 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 andzia69 napisał(a):cudne dupalki:loveu::loveu::loveu: Lamia - dzięki za karmę dla scyzoryków:loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że się przyda :cool3: śmieszy mnie bo znów załatwiamy interesy na Basi wątku zamiast psiaki podziwiać :evil_lol: Basia a daj więcej fotek i te moje ulubione kanapowe :lol: Quote
modliszka84 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ratunku! Tarnów i okolice - pies który dzisiaj pojechał nie moze zostać bo...sika w mieszkaniu. ręce opadaja. Potrzeba cokolwiek dla niego, buda, garaż, podwórko... :placz: nie wiem co z nim bedzie Quote
lamia2 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 modliszka84 napisał(a):Ratunku! Tarnów i okolice - pies który dzisiaj pojechał nie moze zostać bo...sika w mieszkaniu. ręce opadaja. Potrzeba cokolwiek dla niego, buda, garaż, podwórko... :placz: nie wiem co z nim bedzie No to co, że sika .... to normalne, większość psów schroniskowych sika w domu (w końcu kojec to jest ich sypialnia, jadalnia i toaleta w jednym). Po kilku dniach jak załapie to przestanie .... może da się to ludziom wytłumaczyć, może nie wiedzą o tym, może nie mieli wcześniej psa który odsiedział 2 lata w schronie. Quote
modliszka84 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tłumaczyłam, uprzedzalam... ja swoje, ona swoje Quote
zaba14 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 modliszka84 napisał(a):tłumaczyłam, uprzedzalam... ja swoje, ona swoje z sikaniem w domu to musi liczyc sie prawie każdy właściciel psa, moj cale zycie nie sikał, a teraz przez wiek nie zawsze wytrzyma i się zleje... :roll: Quote
andzia69 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 modliszka84 napisał(a):tłumaczyłam, uprzedzalam... ja swoje, ona swoje ludzie są beznadziejni:angryy: nam kiedys oddali szczeniaka bo...szczekał:angryy: Quote
basiagk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mój ochroniarz :loveu: Mata Hari :p yeah... Próba przed Haloween:diabloti: Opalanko...:wink: Quote
zaba14 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ale masz brudne szyby :diabloti::diabloti: Quote
basiagk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zawodniczka na następną olimpiadę:cool3: URL=http://imageshack.us] Pako wtrynił się na łóżko do babci:evil_lol: Nie wiem czy to było ale chyba nie. Wiosenne przygotowywanie terenu;) trochę inne kanapowe zdjęcie:p Wieczne przytulanki:loveu: Quote
basiagk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 zaba14 napisał(a):ale masz brudne szyby :diabloti::diabloti: hehe!:lol: Wiedziałam że tak będzie. Ta szyba to dzieło Abry i Pako, gdy balkon jest zamknięty to wgniatają noski w szybę i robią te plamy, ktore musiałabym myc co najmniej 2 razy dziennie:shake: Quote
lamia2 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Ja to się nie mogę napatrzeć jak te psiaki się kochają :lol: moje szyby też tak wygladają a także szkalny stolik od spodu :evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 basiagk napisał(a):hehe!:lol: Wiedziałam że tak będzie. Ta szyba to dzieło Abry i Pako, gdy balkon jest zamknięty to wgniatają noski w szybę i robią te plamy, ktore musiałabym myc co najmniej 2 razy dziennie:shake: hehe ;) gdy moj pies umial jeszcze wskakiwac na parapet to okno w moim pokoju wiecznie bylo obslinione przez ten jego noc :evil_lol: Quote
basiagk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Pako i próba ściągnięcia kagańca http://www.wrzuta.pl/film/oOUGs5IlXc/ Z archiwum: Abra szuka mysiora http://www.wrzuta.pl/film/7Ma0Z43FtW/ Quote
andzia69 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 jesooo - co ty jej robiłaś?:crazyeye::diabloti: ps - jak zwykle:oops: Lamia - moze jakos pomozesz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120526 Quote
Margo05 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Matko jedyna, co za zdjecie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
lamia2 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='andzia69'] ps - jak zwykle:oops: Lamia - moze jakos pomozesz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120526 Ja wrócę do moich bulleczków jak wykończę psiaki z Krzyczek niestety :oops: Quote
basiagk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Abra i Pako mają się dobrze, jak widać :loveu: : ....a ja? Przyznam się szczerze. Mam jakąś cholerną blokadę psychiczną. Wypaliłam się psychicznie jeśli chodzi o działalność na dogo i przyznaje się bez bicia potrzebuje pomocy bo chciałabym wrócić. Gdyby ktoś...:sadCyber: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 basiagk napisał(a): ....a ja? Przyznam się szczerze. Mam jakąś cholerną blokadę psychiczną. Wypaliłam się psychicznie jeśli chodzi o działalność na dogo i przyznaje się bez bicia potrzebuje pomocy bo chciałabym wrócić. Gdyby ktoś...:sadCyber: ciotka ty sie tu nie uzalaj nad soba tylko siadaj do kompa i dzialaj :mad: dasz rade zobaczysz :loveu: ja z checia ci podesle pare psow do rozglosnienia ich na naszej klasie bede tez potrzebowac bazarki na bialego z mojego podpisu wiec jest co robic ;) a i dom masz duzy to moze jakiegos szczeniorka na DT bys wziela :siara: Quote
Recommended Posts