Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny dzień harców:evil_lol:

Gdzie ten zadek leci???:lol:

Wiem że to "tylne" zdjęcie ale mi sie strasznie podoba!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaczął się sezon na psie sporty:Dog_run:

Posted

Tengusia Hektor (bo tak ma na imię) ma super cudowny domek z którym jestem w stałym kontakcie :multi::multi::multi:

Rozalka vel Dejzi zresztą też :multi::multi::multi:

Posted

A teraz portretowo...

Sąsiadka mojej Mamy (która boi się amstaffów;)) gdy wczoraj zobaczyła Pako to stanęła jak wryta, widziałam to z ukrycia:eviltong:. Dziś przyznała mojej Mamie, że Pako ma przepiękną sylwetkę! I jak tu się z nia nie zgodzić?!!!!!:loveu:

A tu jeszcze moja krupcia:p

Posted

kopiuje z molosow

W oklicach Warszawy w dniu 14.02.08 na terenie miejscowości Mroków, Wólka Koswoska, Jastrzębiec, Łazy zaginoł pies mieszaniec boksera z astem o imieniu Roki.
Pobiegł za wałęsającym się psem i nie wrócił. Mogł pojawić się w każdej z wymienionych miejscowości jak również pobiec dalej. Jest to łagodny i towarzyski pies wychowany z dziećmi i nieznający agresji. Jest koloru miodowego w lekkie czarne pręgi, nie jest kopiowany. Może być wszędzie w okolicy Warszawy bo ma słabą oriętaję w terenie i lgnie do ludzi. Mógł go ktoś przygarnąć, wywieść dlatego proszę rozejrzyjcie się może widzieliście takiego psa. Czeka na niego trójka zrozpaczonych dzieciaków!!!

Posted

Do Krzyczek własnie trafił mieszaniec boksera z amstaffem, miodowy z czarnymi znaczeniami .... ale zdaje się, że to suczka .... i chyba mało podobna .... ale bardzo kontaktowa i legnie do ludzi ...

Posted

basiagk napisał(a):
Ale tu "wesoło" na tym manolkowym wątku:-(

Andzia ten drugi? Co z nim?

ten drugi obawiam sie, ze zostanie uspiony - tak miało byc od poczatku, doddy szukała dt, ale nie wypalił...teraz już nikt nie ma pomysłu co zrobić z psem, czeka u hycla...o ile doczeka to zostanie odtransportowany razem z 5 innymi do naszych kochanych krzyczek.... a jesli nie to TM:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
ten drugi obawiam sie, ze zostanie uspiony - tak miało byc od poczatku, doddy szukała dt, ale nie wypalił...teraz już nikt nie ma pomysłu co zrobić z psem, czeka u hycla...o ile doczeka to zostanie odtransportowany razem z 5 innymi do naszych kochanych krzyczek.... a jesli nie to TM:-(

A gdzie jest? u Janka?