basiagk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 W internecie oczywiście. Strasznie się naszukałam żeby takie znaleźc. Quote
lamia2 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 A na nich jest grawer czy wkłada karteczkę do środka? Quote
basiagk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tak grawer. Te z karteczkami są beznadziejne, szczególnie te zakręcane. Quote
lamia2 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 basiagk napisał(a):Tak grawer. Te z karteczkami są beznadziejne, szczególnie te zakręcane. Właśnie wiem, zaśmieciłam już środowisko tonami tych nakrętek :evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 inspektorki są boskie :loveu: nadzór budowlany nie musi przyjeżdżać !!:evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Lamia - a to trochę info o tej Ewci20 co założyła watek Rozalce: na czarne kwiatki nie wszyscy zerkaja, pytala sie o psa rowniez na tym watku UWAGA NA EWCIA2000 lub Ewcia20 na forum astowym przekarzcie dalej wszystkim od bullowatych itd. cytuje z czarnych kwiatkow: izmir napisala: Śląskie ( niestety mają zasięg ogólnopolski) Narzeczeństwo- Ewelina M. i Piotr G., dziewczyna aktywna na forum ( na dogo i ast-pitbull), sprawiają wrazenie bardzo odpowiedzialnych, niestety prawda jest zupełnie inna. Szukają amstaffa lub pitbulla ( ale niedługo mogą zmienić upodobania). Nie mają żadnego doświadczenia ze zwierzętami i nie chcą mieć!!! Szukają zabawki (ma nie szczekać , nie brudzić, słuchać się i kochać ich agresywną sukę). Dziewczyna zazwyczaj pyta czy psiak, którego wytypowała zgadza sie z innymi i chce konkretnej odpowiedzi. Na poczatku sprawiali wrażenie bardzo zaangażowanych- przyjechali po psa, kupili mu smycz i szelki, niestety pies znudził się/ nie spełnił oczekiwań i już 9 godzin później chcieli go oddać.(żeby psa odebrać trzeba było niemal całą Polskę przejechać). Ludzie w 100% nieodpowiedzialni Wiecej info na PW http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=146 masienka napisala: Nick na dogo to Ewcia2000 a na forum astowym Ewcia20. Dabrowa Gornicza lub Czeladz jusstyna85 napisala: Pare dni temu odezwała sie do mnie włąśnie jakaś Ewa i była bardzo zainteresowana Amstaffem-na wszystko sie zgadzała tylko nie na kastracje.Na koniec powiedziała, że takich psów może mieć ile cgce i je dowolnie wymieniać,bo ludzi łatwo można wziąć na litość.Może to ta sama Quote
lamia2 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='andzia69']Lamia - a to trochę info o tej Ewci20 co założyła watek Rozalce: na czarne kwiatki nie wszyscy zerkaja, pytala sie o psa rowniez na tym watku UWAGA NA EWCIA2000 lub Ewcia20 na forum astowym przekarzcie dalej wszystkim od bullowatych itd. cytuje z czarnych kwiatkow: izmir napisala: Śląskie ( niestety mają zasięg ogólnopolski) Narzeczeństwo- Ewelina M. i Piotr G., dziewczyna aktywna na forum ( na dogo i ast-pitbull), sprawiają wrazenie bardzo odpowiedzialnych, niestety prawda jest zupełnie inna. Szukają amstaffa lub pitbulla ( ale niedługo mogą zmienić upodobania). Nie mają żadnego doświadczenia ze zwierzętami i nie chcą mieć!!! Szukają zabawki (ma nie szczekać , nie brudzić, słuchać się i kochać ich agresywną sukę). Dziewczyna zazwyczaj pyta czy psiak, którego wytypowała zgadza sie z innymi i chce konkretnej odpowiedzi. Na poczatku sprawiali wrażenie bardzo zaangażowanych- przyjechali po psa, kupili mu smycz i szelki, niestety pies znudził się/ nie spełnił oczekiwań i już 9 godzin później chcieli go oddać.(żeby psa odebrać trzeba było niemal całą Polskę przejechać). Ludzie w 100% nieodpowiedzialni Wiecej info na PW http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=146 masienka napisala: Nick na dogo to Ewcia2000 a na forum astowym Ewcia20. Dabrowa Gornicza lub Czeladz jusstyna85 napisala: Pare dni temu odezwała sie do mnie włąśnie jakaś Ewa i była bardzo zainteresowana Amstaffem-na wszystko sie zgadzała tylko nie na kastracje.Na koniec powiedziała, że takich psów może mieć ile cgce i je dowolnie wymieniać,bo ludzi łatwo można wziąć na litość.Może to ta sama Ja rozmawiałam z Arwenką u której jest Rozalka na tymczasie ale ona nie zna żadnej Ewci ani Ewiliny z Dąbrowy, więc w sumie ciekawi mnie skąd wiedziała, że mała wróciła z adopcji. Ciekawi ale nie do tego stapnia, żeby do niej pisać, ale dobrze wiedzieć o takich dziwakach. Quote
lamia2 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 basiagk napisał(a):Lamia zalatwiłaś cos w sprawie budy? Szef będzie w poniedziałek, ale rozmawiałam z p.Elą z fundacji i zamówimy większą i podwójnie ocieplaną, dopłacimy z pieniążków ze zbiórki :multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='lamia2']Ja rozmawiałam z Arwenką u której jest Rozalka na tymczasie ale ona nie zna żadnej Ewci ani Ewiliny z Dąbrowy, więc w sumie ciekawi mnie skąd wiedziała, że mała wróciła z adopcji. tak - to jest właśnie bardzo ciekawe...jak również to, że ona zakladała wątki psom nie ze swojego schronu/miejsca zamieszkania:razz: więc skąd o nich wiedziala??? np. Portek - szczeniak z Poznania.... Amstaffka z Tarnobrzegu - ona wcześniej napisała, że ona trafila do Mielca niż my o tym wiedzialyśmy... no i parę innych takich "kwiatkow" - może dziala w CBA:evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 andzia69 napisał(a):ona wcześniej napisała, że ona trafila do Mielca niż my o tym wiedzialyśmy... no i parę innych takich "kwiatkow" - może dziala w CBA:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miejmy się na baczności :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 andzia69 napisał(a):tak - to jest właśnie bardzo ciekawe...jak również to, że ona zakladała wątki psom nie ze swojego schronu/miejsca zamieszkania:razz: więc skąd o nich wiedziala??? np. Portek - szczeniak z Poznania.... Amstaffka z Tarnobrzegu - ona wcześniej napisała, że ona trafila do Mielca niż my o tym wiedzialyśmy... no i parę innych takich "kwiatkow" - może dziala w CBA:evil_lol: To niebezpieczne, ja wcale nie zamierzałam małej zakładać wątku, nie zdążyłam też nikogo poinformować, że mała wróciła ... dlatego się zdziwiłam. Quote
lamia2 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='basiagk']Lamia a co z Alfa i panią K? Pani K. miła dziś przyjechać ze swoim Boryskiem na zapoznanie z Alfą ale przysłała wiadomość, że nie może bo przygotowuje Wielką Orkiestrę ... damy jej jeszcze jedną sznasę :cool3: A ja jestem załamana, właśnie dostałam maila od koleżanki, że jeśli ich nie wezmę to zawiezie do schronu (o nie najlepszej renomie) bo ich trzymać u siebie nie może :placz: Quote
basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jak można takie CUDA zawiesc do schronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weźmiesz je Lamia? Quote
lamia2 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 basiagk napisał(a):Jak można takie CUDA zawiesc do schronu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weźmiesz je Lamia? Ona ma u siebie 15 psów. Obawiam się, że nie dam rady ... gdyby były starsze i nie byłoby mrozów to dałabym je do Siestrzeni .... a tak .... nie wiem :-( Quote
andzia69 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Lamia - napisz pw do Hippies, daj zdjęcie - moze weźmie ktoregos na dt (albo stały bo tak coś bąka;)) - tylko, ze to Wrocław... Fajne nakrapianonosiaste szkraby....:-( A Rozalka już pojechala do tego Chełma? Quote
lamia2 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 andzia69 napisał(a):Lamia - napisz pw do Hippies, daj zdjęcie - moze weźmie ktoregos na dt (albo stały bo tak coś bąka;)) - tylko, ze to Wrocław... Fajne nakrapianonosiaste szkraby....:-( A Rozalka już pojechala do tego Chełma? Napiszę, dzięki :cool3: Rozalka ma jechać w poniedziałek, ale Arwenka pewnie nie weźmie, bo mówi, że jej już podłoga odłazi od sikania :evil_lol: Cholera koleżanka dała mi czas do poniedziałku :placz: Pozakładałam im wątki na astowych forach, ale jest tyle psów .... tragedia :placz: Quote
basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Poszerzyłam ofertę na cegiełkowym bazarku dla Abi! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103100 Quote
lamia2 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Mam tymczas dla maluchów od jutra w Warszawie :multi: Abby z niebieskiego je bierze, jutro je zaszczepię i odrobaczę :) Quote
basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ło matko kochana!!! SUPER!!!!!:multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 lamia2 napisał(a):Mam tymczas dla maluchów od jutra w Warszawie :multi: Abby z niebieskiego je bierze, jutro je zaszczepię i odrobaczę :) ufffff to super!!!! Właśnie dzwoniła pani KasiaK z wrocka - Lunka miala prawie zapasć:-( chyba jakas zła reakcja po antybiotyku, ale wszystko na razie wrócilo do normy - ale co się strachu najadla to jej:shake: Quote
Tengusia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='lamia2']Pani K. miła dziś przyjechać ze swoim Boryskiem na zapoznanie z Alfą ale przysłała wiadomość, że nie może bo przygotowuje Wielką Orkiestrę ... damy jej jeszcze jedną sznasę :cool3: A ja jestem załamana, właśnie dostałam maila od koleżanki, że jeśli ich nie wezmę to zawiezie do schronu (o nie najlepszej renomie) bo ich trzymać u siebie nie może :placz: boshe takie slicznosci :placz: ale bym chciala takiego szkoda ze takie male mieszkanko mam i ze Bolek jest hmmm Bolkiem :mad: Quote
lamia2 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 andzia69 napisał(a):ufffff to super!!!! Właśnie dzwoniła pani KasiaK z wrocka - Lunka miala prawie zapasć:-( chyba jakas zła reakcja po antybiotyku, ale wszystko na razie wrócilo do normy - ale co się strachu najadla to jej:shake: Ojej no to jej współczuję :-( ale sterylka była ok i reakcji na ketaminę nie było? Quote
Recommended Posts