Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lamia2']To Zgredek nie zostaje u Ciebie?[/quote]

Zostaje, zostaje...ale ponieważ pani Kasia jest (a moze byla?:cool3:) zakochana w Zgredku i była niepocieszona, że go nie wzięła to namawiała nas cobyśmy sobie jaki urlop wzięli to ona jest zawsze chętna na przetrzymanie Zgredzia na czas naszego urlopu:evil_lol: Więc wiedziałam, że zawsze mogę liczyc na darmowy hotel u p. Kasi - a teraz??? nie da rady, bo by go penie Lunka zeżarla!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Zostaje, zostaje...ale ponieważ pani Kasia jest (a moze byla?:cool3:) zakochana w Zgredku i była niepocieszona, że go nie wzięła to namawiała nas cobyśmy sobie jaki urlop wzięli to ona jest zawsze chętna na przetrzymanie Zgredzia na czas naszego urlopu:evil_lol: Więc wiedziałam, że zawsze mogę liczyc na darmowy hotel u p. Kasi - a teraz??? nie da rady, bo by go penie Lunka zeżarla![/QUOTE]

A to spoko, Zgredek będzie miał kumpelę do zabawy "bezpieczną" .... a Kasia jak obiecała to słowa musi dotrzymać, niech zobaczy co dwa bulle potrafią wyczyniać :cool3:

Posted

[quote name='andzia69']no to ja na razie udaje, że nic nie wiem jakby do mnie zadzwonila:evil_lol:[/QUOTE]

Ciekawe kiedy i jak Ci to powie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Basia sorki za offy ale wiesz, że ciągle myślimy o najnieszczęśliwszym psie w Polsce .... słynnym Pako :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lamia2']Basia :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Bosze Pako znowu złamał paznokietek, ja się zastrzelę :flaming:[/quote]

Może tylko paznokietek ale Pako właził z bólu pod łózko.
A na razie jestem w rozpaczy bo wiem, ze bullki zamarzają w budach:grab:

Posted

[quote name='andzia69']Lamia - a p. Kasia dzisiaj do mnie zadzwoniła i mowi:

"melduję posłusznie, ze Luna zostaje" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No brawo, przyznała się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nich im się wiedzie jak najlepiej :lol::lol::lol:

Posted

wklejam tutaj - bo pewnie tu nie dotrze, choc jest zarejestrowana na dogo i na niebieskim - ostrzeżcie "swoje" okolice - Lamia czy ty ją znasz??????

Proszę Cię o rozesłanie tej wiadomosci do wszystkich znanych Ci na forum osób zajmujących sie czynnie adopcją :
OSTRZEŻENIE!!!
Ostrzegam wszystkie osoby, z którymi kontaktowała się dziewczyna o imieniu Ewelina ( nick na forum ast Ewcia20, na dogo Ewa2000 bodajże)
mieszkająca w Dąbrowie Górniczej lub Czeladzi.
Osoba ta szuka amstaffa lub pit bulla- mieni sie ona osobą doświadczoną w postepowaniu z psami. W rzeczywistości jest pustą i kłamiącą panienką szukającą kolejnej zabawki, którą odda po jednym dniu. Propozycje Pani prezes fundacji S.O.S. na pomoc zwierzętom dotyczącą bezpłatnego szkolenia z zakresu opieki nad psami puściła mimo uszu.
Neron z bydgoskiego schroniska znudził jej sie po jednym dniu.
Osoba ta usiłowała wymusić na mnie zorganizowanie bezpłatnego szkolenia jej suki, która rozwaliła Neronowi nos.
Zupełnie nie liczy się z uczuciami zwierząt!!!! Dla niej liczy sie tylko moda i własne widzi mi się. Na forum sprawia wrażenie osoby elokwętnej i rozumiejącej zagadnienia adopcji ( to mnie zmyliło).
Już w kilka godzin po oddaniu Nerona pytała się o pit bulla jedna z dogo maniaczek. Jeśli chcecie aby "Wasz " pies trafił w dobre ręce -nie wydawajcie go Ewelinie M ani Piotrowi G (narzeczony Eweliny)

Posted

Nie znam kompletnie, od Ciebie się dowiedziałam, że złożyła wątek "mojej" Rozalce na niebieskim. Muszę sprawdzić skąd o niej wiedziała bo ja jej nigdzie nie ogłaszałam a Rozalka jest na tymczasie u Arwenki od niedzieli.