lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Sama słodycz i taka smutna, nazawłam ją Alfa :lol: Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Równy rok temu Pakolo wyglądał tak: A teraz tak:multi:: TO JUŻ ROK!!! Pako jesteś wspaniały!!! :BIG: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :bigcool::bigcool::bigcool: :klacz::klacz::klacz: :ylsuper::ylsuper::ylsuper: :cunao::cunao::cunao: :laola: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ale jak się dziwił tak się dalej dziwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kocham to jego zmarszczone czółko!!!!! Dziś nauczyłam go nowej sztuczki. Na komendę "buzi" trąca mnie noskiem o nos:loveu: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='basiagk']Kocham to jego zmarszczone czółko!!!!! Dziś nauczyłam go nowej sztuczki. Na komendę "buzi" trąca mnie noskiem o nos:loveu:[/QUOTE] Phi, Uran to już rok temu umiał i umie też robić konika tzn. na polecenie staje na tylnych kończynach i wierzga łapami jak koń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Akurat tego Pakusia nie musiałam uczyć!:eviltong: A to próba uchwycenia tego zjawiska:lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 a Pako umie wyciągać okna z futrynami? Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Andzia Ty bestio od dawna widziałaś, że Kasia z Wrocławia zostawia sobie Lunę? :mad::mad::mad: a facet w czwartek miał po nią przyjechać do Warszawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No tu to sie poddaję! Jejku jaki ten Uran jest słodki i niewinny!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='basiagk']No tu to sie poddaję! Jejku jaki ten Uran jest słodki i niewinny!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Basia a Ty myślisz, że ja bym to wszystko tolerowała gdyby nie ta jego morda którą kocham nad życie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No Pako mi zrobił numer na rocznicę, nie ma co! Pako wrócil ze spaceru, odwracam się od biurka a podłoga cala w śladach łapek we krwi. Pakusiowi pękł pazur juz w żywym miejscu. Wisi na końcówce. Co tu kurde z tym zrobic?! Quote
Tengusia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pako lobuziak cioteczka musi mu buciki wyslac bo biedna Basia na weta nie wyrobi :mad: Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Boli go!!!:placz: Dałam mu apap. Co robic cioteczki?!:crazyeye: Quote
Tengusia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='basiagk']Boli go!!!:placz: Dałam mu apap. Co robic cioteczki?!:crazyeye:[/quote] moze zadzwon do weta (jakiejs lecznicy calodobowej) i zapytaj, albo zabandazuj mu ta lape tylko wtedy bandaz moze przykleic sie do rany a to bedzie bolec potem potwornie :shake: Quote
Tengusia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103033&page=3 offik ;) Quote
basiagk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Już mi wstyd dzwonic do weta. Co chwilę mu zawracam głowe. Widzę, że apap chyba zaczął dzialac bo Pako się położył. A jutro z rana wizyta w przychodni. Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='lamia2']Andzia Ty bestio od dawna widziałaś, że Kasia z Wrocławia zostawia sobie Lunę? :mad::mad::mad: a facet w czwartek miał po nią przyjechać do Warszawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jak Boga kocham - dalej nic nie wiem:crazyeye: ja tylko tak napomknęlam, ze może jak jej rodzice tak są wpatrzeni w Lunkę i zamiast do p. Kasi to przychodzili do Luny z workiem zabawek to moze niech ją adoptują...ale naprawdę nic więcej nie wiem.... Poza tym przecież Lunka miala mieć sterylkę we srodę - to jak ci ludkowie mieli po nią przyjechac? z rozbebeszonym brzuszkiem? Lamia - ty mi tutaj wszystko - jak na spowiedzi:cool3: Basia - ktorys moj burek kiedys (chyba Tora) tak sobie rozwalil paura - do "nerwa" - po prostu zabandażowalam lapę, a jak ten nerw troszkę "zarosl" to ten szczątek pazurka sam odpadł... Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69']Jak Boga kocham - dalej nic nie wiem:crazyeye: ja tylko tak napomknęlam, ze może jak jej rodzice tak są wpatrzeni w Lunkę i zamiast do p. Kasi to przychodzili do Luny z workiem zabawek to moze niech ją adoptują...ale naprawdę nic więcej nie wiem.... Poza tym przecież Lunka miala mieć sterylkę we srodę - to jak ci ludkowie mieli po nią przyjechac? z rozbebeszonym brzuszkiem? Lamia - ty mi tutaj wszystko - jak na spowiedzi:cool3:[/QUOTE] To ja pokręciłam, myślałam, że już po sterylce :oops: Dziś zadzwoniłam do Kasi i dowiedziałam się, że mała zostaje bo się bardzo pokochały ... one to potrafią w sobie rozkochać :evil_lol: Bardzo się cieszę, zrobiłabym to samo, nie mam do niej o to żalu, ale to kolejna, oprócz Ksenki, moja nieudana adopcja na odległość. Do Chełma jedzie Rozalka vel Dejzi :lol::lol::lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Basia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bosze Pako znowu złamał paznokietek, ja się zastrzelę :flaming: Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='lamia2']To ja pokręciłam, myślałam, że już po sterylce :oops: Dziś zadzwoniłam do Kasi i dowiedziałam się, że mała zostaje bo się bardzo pokochały ... one to potrafią w sobie rozkochać :evil_lol: Bardzo się cieszę, zrobiłabym to samo, nie mam do niej o to żalu, ale to kolejna, oprócz Ksenki, moja nieudana adopcja na odległość. Do Chełma jedzie Rozalka vel Dejzi :lol::lol::lol:[/quote] to nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać:cool3: Zgredek mial darmowy hotel w razie co u p. Kasi...a tak?.... To fajnie, ze Rozalka jedzie do tych panstwa:lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69']to nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać:cool3: Zgredek mial darmowy hotel w razie co u p. Kasi...a tak?.... To fajnie, ze Rozalka jedzie do tych panstwa:lol:[/QUOTE] To Zgredek nie zostaje u Ciebie? Quote
Recommended Posts