Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Równy rok temu Pakolo wyglądał tak:

A teraz tak:multi::

TO JUŻ ROK!!!
Pako jesteś wspaniały!!!
:BIG:
:loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
:bigcool::bigcool::bigcool:
:klacz::klacz::klacz:
:ylsuper::ylsuper::ylsuper:
:cunao::cunao::cunao:
:laola:

Posted

[quote name='basiagk']Kocham to jego zmarszczone czółko!!!!!
Dziś nauczyłam go nowej sztuczki. Na komendę "buzi" trąca mnie noskiem o nos:loveu:[/QUOTE]

Phi, Uran to już rok temu umiał i umie też robić konika tzn. na polecenie staje na tylnych kończynach i wierzga łapami jak koń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Andzia Ty bestio od dawna widziałaś, że Kasia z Wrocławia zostawia sobie Lunę? :mad::mad::mad: a facet w czwartek miał po nią przyjechać do Warszawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basiagk']No tu to sie poddaję!
Jejku jaki ten Uran jest słodki i niewinny!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Basia a Ty myślisz, że ja bym to wszystko tolerowała gdyby nie ta jego morda którą kocham nad życie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No Pako mi zrobił numer na rocznicę, nie ma co!
Pako wrócil ze spaceru, odwracam się od biurka a podłoga cala w śladach łapek we krwi. Pakusiowi pękł pazur juz w żywym miejscu. Wisi na końcówce. Co tu kurde z tym zrobic?!

Posted

[quote name='basiagk']Boli go!!!:placz: Dałam mu apap. Co robic cioteczki?!:crazyeye:[/quote]

moze zadzwon do weta (jakiejs lecznicy calodobowej) i zapytaj, albo zabandazuj mu ta lape tylko wtedy bandaz moze przykleic sie do rany a to bedzie bolec potem potwornie :shake:

Posted

[quote name='lamia2']Andzia Ty bestio od dawna widziałaś, że Kasia z Wrocławia zostawia sobie Lunę? :mad::mad::mad: a facet w czwartek miał po nią przyjechać do Warszawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Jak Boga kocham - dalej nic nie wiem:crazyeye: ja tylko tak napomknęlam, ze może jak jej rodzice tak są wpatrzeni w Lunkę i zamiast do p. Kasi to przychodzili do Luny z workiem zabawek to moze niech ją adoptują...ale naprawdę nic więcej nie wiem....

Poza tym przecież Lunka miala mieć sterylkę we srodę - to jak ci ludkowie mieli po nią przyjechac? z rozbebeszonym brzuszkiem?

Lamia - ty mi tutaj wszystko - jak na spowiedzi:cool3:

Basia - ktorys moj burek kiedys (chyba Tora) tak sobie rozwalil paura - do "nerwa" - po prostu zabandażowalam lapę, a jak ten nerw troszkę "zarosl" to ten szczątek pazurka sam odpadł...

Posted

[quote name='andzia69']Jak Boga kocham - dalej nic nie wiem:crazyeye: ja tylko tak napomknęlam, ze może jak jej rodzice tak są wpatrzeni w Lunkę i zamiast do p. Kasi to przychodzili do Luny z workiem zabawek to moze niech ją adoptują...ale naprawdę nic więcej nie wiem....

Poza tym przecież Lunka miala mieć sterylkę we srodę - to jak ci ludkowie mieli po nią przyjechac? z rozbebeszonym brzuszkiem?

Lamia - ty mi tutaj wszystko - jak na spowiedzi:cool3:[/QUOTE]

To ja pokręciłam, myślałam, że już po sterylce :oops:
Dziś zadzwoniłam do Kasi i dowiedziałam się, że mała zostaje bo się bardzo pokochały ... one to potrafią w sobie rozkochać :evil_lol:

Bardzo się cieszę, zrobiłabym to samo, nie mam do niej o to żalu, ale to kolejna, oprócz Ksenki, moja nieudana adopcja na odległość.

Do Chełma jedzie Rozalka vel Dejzi :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='lamia2']To ja pokręciłam, myślałam, że już po sterylce :oops:
Dziś zadzwoniłam do Kasi i dowiedziałam się, że mała zostaje bo się bardzo pokochały ... one to potrafią w sobie rozkochać :evil_lol:

Bardzo się cieszę, zrobiłabym to samo, nie mam do niej o to żalu, ale to kolejna, oprócz Ksenki, moja nieudana adopcja na odległość.

Do Chełma jedzie Rozalka vel Dejzi :lol::lol::lol:[/quote]

to nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać:cool3: Zgredek mial darmowy hotel w razie co u p. Kasi...a tak?....

To fajnie, ze Rozalka jedzie do tych panstwa:lol:

Posted

[quote name='andzia69']to nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać:cool3: Zgredek mial darmowy hotel w razie co u p. Kasi...a tak?....

To fajnie, ze Rozalka jedzie do tych panstwa:lol:[/QUOTE]

To Zgredek nie zostaje u Ciebie?