lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='andzia69'] A sunia to Abi z mojego podpisu i tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88011 gdzieś mi przez oczy przeleciało, że Abi jest w domku .... albo mi się coś pomyliło ... potem wejdę na wątek ;) Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 basiagk napisał(a):Lamia, może na moje konto i wtedy wszystko razem z bazarkami przeleje na "Sforę". Jak uważasz, jak będzie wygodniej? Pewnie, że na Twoje konto ;) Basia a Ty potem potrzebujesz fakturę? bo jak na konto Sfory to trzeba będzie z VAT-em kupić. Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 podajcie mi jakie chcecie to konto - ja siem dostosujem:lol: Na dogo są 2 Abi astki - jedna jest w dt w Koninie - taka czarna, a druga - to TA Abi;) Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a):podajcie mi jakie chcecie to konto - ja siem dostosujem:lol: Na dogo są 2 Abi astki - jedna jest w dt w Koninie - taka czarna, a druga - to TA Abi;) He .. he .. mnie też już imion brakuje :lol: a amstaffek o imieniu Luna miałam chyba z sześć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie trzeba faktury. To wyślę swoje konto Andzi:p Quote
basiagk Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Oto dzieło mojej Abry :mad: A tak wygląda po kilku dniach :roll: Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 gdyby lobuziara sobie nie rozgryzla lapy to ladnie by bylo juz zagojone :-( normalnie jak przyjade to Abra moze zapomniec o paluszkach lobuziara jedna :mad: Quote
basiagk Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No jak popatrzy na ciebie to już to widzę:eviltong:!!!A jeszcze bidula nie może przez to biegac! I nosi ja strasznie! Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Basia watpisz w moja sile woli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
basiagk Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No wiesz?!:lying: Ja po prostu wiem jak Abra patrzy:diabloti: Quote
Tengusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no tak to te wielkie maslane psie oczeta :loveu: Quote
lamia2 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Łapcia ślicznie się goi :lol::lol::lol: jeszcze trochę a zarośnie futrem i śladu nie będzie :multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Lamia - a co ty znowu za czekoladowe malenstwo masz???? Basia - łapka już pikna:lol: Quote
lamia2 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 andzia69 napisał(a):Lamia - a co ty znowu za czekoladowe malenstwo masz???? Basia - łapka już pikna:lol: A Ty skąd wiesz? przecież jeszcze do mnie nie dojechało ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wróżka jaka czy co? Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 andzia zawsze wie wszystko :evil_lol: Abrunia wracaj do zdrowia bo Towja pańcia sie martwi o Ciebie !!! Quote
basiagk Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Mój bazarek dla Abi. Astowe pocztóweczki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103100 Quote
dariaopole Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='basiagk']Daria a kiedy Ty spisz?[/quote] sypiam czasem w dzień a potem w nocy nie mogę zasnąć :roll: Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='lamia2']A Ty skąd wiesz? przecież jeszcze do mnie nie dojechało ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wróżka jaka czy co?[/QUOTE] bo ja jestem Ace Ventura:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mała jest na niebieskim z kontaktem do ciebie!:eviltong: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69']bo ja jestem Ace Ventura:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mała jest na niebieskim z kontaktem do ciebie!:eviltong:[/QUOTE] Oj to nie możliwe .... podaj linka :cool3: Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='lamia2']Oj to nie możliwe .... podaj linka :cool3: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13092 i oczywiscie nasza szłynna Andrush&Karola pisze: "bo takiego szkraba jak ta sunia to sama bym wziela.":evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69']http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13092 i oczywiscie nasza szłynna Andrush&Karola pisze: "bo takiego szkraba jak ta sunia to sama bym wziela.":evil_lol: Faktycznie, nie wiedziałam, że Ewcia20 wstawiła ją na forum. To jest Rozalka (obecnie Dejzi), która wróciła z adopcji ale nie jest u mnie tylko u Ani (Arwenki na tymczasie). A ta Andrush&Karola to czub pospolity :evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 A ja mam teraz takie cudo na głowie ze schroniska w Wołominie :lol: Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja nie widzę, ze masz "na głowie":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts