Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wreszcie! :evil_lol:

No było wczoraj emocji! Po zabiegu byla szybka jazda do prześwietlenia (bo bylo w innym miejscu miasta). Jeszcze się Abra zaczęła wybudzac po szyciu więc dostala jeszcze relanium co by nie powstała.
Okazało się że intuicja mnie nie zawiodła. Lekarz powiedział, że zaczęło się to rozrastać i doszło az do kości. Wyciął wszystko. Na zdjęciu rtg wyszło pęknięcie podokostnej czy coś takiego. Stawy są ok, raczej jest to wynik jakiegos urazu, kontuzji. Dwóch doktorków tak stwierdziło. Ale będę spokojniejsza jak pojedzie zdjecie do Warszawy:cool3:.
Tym razem Abra wybudzała się spokojnie, bo po sterylce latała naćpana po domu. Dziś była dwa razy na obserwacji rany bo to jest ciecie w nieciekawym miejscu i trzeba pilnować żeby sie tam nie zbierał płyn bo sunia może stracic nogę.:shake: ale rana ładnie wygląda. Abra bierze antybiotyki, lek przeciwobrzękowy i przeciwbólowy. Prawie cały czas śpi.
Alez ja sie wczoraj odenerwowałam!!!!:crazyeye:
A to kilka fotek z wybudzania się Abry:

Posted

lamia2 napisał(a):
Andzia to Ty masz takiego bobasa w domu? :lol::lol::lol:
;)

nieee...choć czasem jak mnie moje corki wk..ą to wolalabym miec takiego bobasa niż "nastolatki" - ale pies jest the best, nie?:evil_lol:

Lamia i jak z Luką??? da radę ją doddy przewieźć czy nie wyrobią i kiddy ją przywozi?

Posted

andzia69 napisał(a):
... Lamia i jak z Luką??? da radę ją doddy przewieźć czy nie wyrobią i kiddy ją przywozi?

Ona Luna podobno jest :cool3:

Kiddy ją przywozi po świętach pociągiem ;)

Posted

Witam cioteczki kochane! Ja tylko na momencik.
Z wiadomości o Abruni:
Wszystko idzie dobrze. Abra chodzi codziennie na zmianę opatrunku i zastrzyki. Wszystko goi się ładnie tylko dziś pod moja nieobecność wygryzła sobie jeden szef. Idzie ku dobremu...

Posted

basiagk napisał(a):
Witam cioteczki kochane! Ja tylko na momencik.
Z wiadomości o Abruni:
Wszystko idzie dobrze. Abra chodzi codziennie na zmianę opatrunku i zastrzyki. Wszystko goi się ładnie tylko dziś pod moja nieobecność wygryzła sobie jeden szef. Idzie ku dobremu...

no to bardzo się cieszę. na pewno bedzie coraz lepiej !!!:multi:

Posted

A to ci dopiero! Mamy 100 stronkę! A rok temu Pako ledwie żył:shake:! Teraz śpi sobie spokojnie na kanapie:loveu:.
Uśmiałam sie dzis z niego okrutnie. Ubierałam choinkę u moich rodziców a drzewko jest spore. Pako chyba nigdy nie widział drzewa na środku pokoju bo miał oczy jak spodki:crazyeye:. Cały czas mi asystował i obserwował każdy ruch. Był strasznie słodki!:loveu: Trochę bałam się że postanowi zaznaczyć swoja pierwszą choinkę ale zachował się jak prawdziwy gentleman:gent:. Moje Pakulątko!:loveu:

A dla Was moje ulubione cioteczki:x-mas:
Miałam wpisać jakiś wierszyk ale to nie w moim stylu:p
Ze szczerego serca:loveu::
ZDROWYCH, POGODNYCH, BEZTROSKICH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!
Życzę ja Basia:loveu:, Grzesiu Abra i Pako!
:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: :tree1: :tree1::tree1:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ZDROWYCH, WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ WAM - DOMINIKA, CYPRIAN, MARCIN, FAZULA I BOLESŁAW ... aby psich sierotek nam ubyło a wspaniałych domków nam przybyło !!![/FONT]

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

[quote name='Tengusia']A teraz cos do smiechu mojego autorstwa :megagrin: wszystko to poczatki takze prosze o wyrozumialosc :cool3:

http://www.youtube.com/watch?v=n2ZrG791Y6c

Ja to znowu jestem pod wrażeniem :multi::multi::multi:
i cieszę się jak dziecko widząc Ksenkę z kotem i wyciągniętego na kanapie Fiodora :loveu::loveu::loveu:

Brawo Tengusia te super filmiki, aż się łza w oku kręci :multi::multi::multi:

Posted

lamia2 napisał(a):
Ja to znowu jestem pod wrażeniem :multi::multi::multi:
i cieszę się jak dziecko widząc Ksenkę z kotem i wyciągniętego na kanapie Fiodora :loveu::loveu::loveu:

Brawo Tengusia te super filmiki, aż się łza w oku kręci :multi::multi::multi:

dzieki cioteczko za uznanie :oops: dalej jednak meczy mnie jakosc tych filmikow, sa jakies takie malo wyrazne i nie wiem co z tym zrobic :shake: probowalam juz kilku roznych programow i dalej klapa :angryy:

Posted

Kilka świątecznych fotek...

Pako przy wigilijnym stole :loveu:

Błaganie o rybkę:lol:

Smutna Rekonwalescentka

Moje dwa najwspanialsze prezenty! :loveu:

A tak Pako spędzał święta, przytulał się do każdego. Tu wepchał się na fotel i przyjął najdziwniejszą pozycję jaka u niego widziałam. Tuli się do mojego brata.

-----------------------------------------------------------------------

A tu dla ciekawych. Łapka Abry.