Tengusia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Basiu i jak tam Abrunia sie ma dzisiaj ??? Quote
basiagk Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Tengusia napisał(a):Basiu i jak tam Abrunia sie ma dzisiaj ??? No kuleje bidula. Widać, że uważa na tę łapkę. Tylko jak szaleje to traci rozum i zapomina ale tak ma każdy bullowaty:shake:. Jutro idziemy do weta. Quote
andzia69 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 lamia2 napisał(a)::lol: Daria a co Ci się stało? a chciala sprawdzić czy jak 2 psy się gryzą to ostre mają ząbki!;) A Basiu - gdzie się przeprowadzasz:crazyeye: cos mi umknęło???? Quote
basiagk Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='andzia69'] A Basiu - gdzie się przeprowadzasz:crazyeye: cos mi umknęło???? Jeszcze się nie przeprowadzam ale w końcu sie wyniosę na wieś, 5 km od Tarnowa więc jest ok.:p A skorzystam z sytuacji i : Zapraszam na mój nowy bazarek "Dla dbających o linię i urodę" :loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9066119#post9066119 Quote
lamia2 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 andzia69 napisał(a):a chciala sprawdzić czy jak 2 psy się gryzą to ostre mają ząbki!;) Oj Daria, Daria to nie mogłaś się nas zapytać :eviltong: mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało :cool3: Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 lamia2 napisał(a):Oj Daria, Daria to nie mogłaś się nas zapytać :eviltong: mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało :cool3: ano widzisz ja taka Zosia samosia jestem. Chce do wszystkiego dojść sama :evil_lol: jeden paluszek mam doszyty, drugi ciutkę skrócony. Quote
lamia2 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 dariaopole napisał(a):ano widzisz ja taka Zosia samosia jestem. Chce do wszystkiego dojść sama :evil_lol: jeden paluszek mam doszyty, drugi ciutkę skrócony. O Matko żartujesz, to straszne .... głupio mi teraz :modla: Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 lamia2 napisał(a):O Matko żartujesz, to straszne .... głupio mi teraz :modla: no co ty , sama się śmieję z mojej głupoty :diabloti: i wiecie co cioteczki - dam Wam dobrą radę na przyszłość - nie wkładajcie rączek do pysków bullowatych jak się gryzą nawzajem :shake: Quote
modliszka84 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dariaopole napisał(a):no co ty , sama się śmieję z mojej głupoty :diabloti: i wiecie co cioteczki - dam Wam dobrą radę na przyszłość - nie wkładajcie rączek do pysków bullowatych jak się gryzą nawzajem :shake: o rany , Daria - a które się gryzły że Cie tak urządziły :-(:crazyeye: Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 modliszka84 napisał(a):o rany , Daria - a które się gryzły że Cie tak urządziły :-(:crazyeye: Stefka i Seven Quote
basiagk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Z wiadomości o Abrze: Byliśmy u weterynarza. Abra dostała zastrzyk, jeśli się dobrze doczytałam to był "metocam". W badaniu nie wyszedł stan zapalny ale wet powiedział, że może jakaś kosteczka w stawie się obluzowała i naciska albo zaczyna się zwyrodnienie albo jest problem z mazia stawową.Będziemy robic rtg więc zobaczymy. Lamio wyślę Ci wtedy zdjęcia, dobrze? Abra dostanie przy rtg "głupiego jasia" i przy okazji wytniemy tą narośl na łapce. Upieczemy 2 pieczenie na jednym ogniu. Martwię sie o nią. Nie lubię jak Abra jest smutna... Quote
lamia2 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 To trzymam kciuki za Abrę i czekamy na klisze rtg ;) Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Basia nie martw się - bedzie dobrze:) ja tez się zawsze stresuje niestety ale to nic nie daje, głowa do góry i uwierz ,że będzie ok!! Quote
basiagk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dzięki Wam cioteczki za wsparcie:Rose:. Abra po tym zastrzyku non stop śpi....:niewiem: Quote
basiagk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Lamio czy Ty masz możliwość kupienia tanio takiej budy jak mówiłaś? Bo na allegro najtajniej 235 zł:shake: Quote
lamia2 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='basiagk']Lamio czy Ty masz możliwość kupienia tanio takiej budy jak mówiłaś? Bo na allegro najtajniej 235 zł:shake: Jutro zadzwonię do faceta od tych bud (jest ocieplana i ze zdejmowanym dachem) :cool3: Quote
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Lamia - a co to za psinka tam kolo budy???? Zupelnie jak bliżniak takiej bidy, co na moim osiedlu się bląka:-( a jeszcze się spytam - Lamia - czy rozmawialas z KasiąK z wrocka o tej biduli co ją przyprowadzili ostatnio???? Basiu - matacam to niesterydowy lek przeciwzapalny - moja sucz też go brala kiedyś Quote
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a takie fajne budy wynalazlam: http://www.allegro.pl/item277259992_buda_budy_dla_psa_producent_dowoz_cala_polska.html http://www.allegro.pl/item276453251__drewniana_buda_dla_psa_producent_.html http://www.allegro.pl/item282919509_buda_dla_psa_od_producenta_55045_budy_dla_psow.html Quote
lamia2 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='andzia69']Lamia - a co to za psinka tam kolo budy???? Zupelnie jak bliżniak takiej bidy, co na moim osiedlu się bląka:-( To Chelsee suczydło z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77238 martwię sie, bo Pani Ilona miała do niej przyjeżdżać i ją socjalizować .... no i twierdzi, że nie ma czasu. [quote name='andzia69']a jeszcze się spytam - Lamia - czy rozmawialas z KasiąK z wrocka o tej biduli co ją przyprowadzili ostatnio???? Tak, dostałam też zdjęcia i muszę dziś do niej zadzwonić bo Państwo zdecydowali się na innego pieska. Ja ją uprzedzałam, że wysyłam więcej propozycji. Quote
lamia2 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='andzia69']a takie fajne budy wynalazlam: http://www.allegro.pl/item277259992_buda_budy_dla_psa_producent_dowoz_cala_polska.html http://www.allegro.pl/item276453251__drewniana_buda_dla_psa_producent_.html http://www.allegro.pl/item282919509_buda_dla_psa_od_producenta_55045_budy_dla_psow.html Faktycznie fajne i estetyczne ... ale którego z moich bulków chcesz wcisnąć w te jamnicze budki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 lamia2 napisał(a):Faktycznie fajne i estetyczne ... ale którego z moich bulków chcesz wcisnąć w te jamnicze budki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to przytnij je ciutkę i się zmieszczą:lol: ale oni robią też większe;) Martwię sie o tą sunię z wrocka...nie chce wychodzic już z budy:-( Quote
lamia2 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 andzia69 napisał(a):no to przytnij je ciutkę i się zmieszczą:lol: ale oni robią też większe;) no chyba, że im ogony poucinam :cool3: andzia69 napisał(a):Martwię sie o tą sunię z wrocka...nie chce wychodzic już z budy:-( Wiem, ale ja muszę najpierw poupychać to co sama nazbierałam, a mam do tego dwa agresory i ciężko się socjalizują :placz: Quote
lamia2 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Basia ta buda niestety kosztuje 350,00 zł (bez rachunku, z rachunkiem drożej). Jedna z wolonatriuszek zaoferowała zbieranie w puszkę pod marketami aby dołożyć do tego co Ci się uda uzbierać :cool3: Quote
basiagk Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='lamia2']Basia ta buda niestety kosztuje 350,00 zł (bez rachunku, z rachunkiem drożej). Jedna z wolonatriuszek zaoferowała zbieranie w puszkę pod marketami aby dołożyć do tego co Ci się uda uzbierać :cool3: SUPER LAMIA!!!!! Podziękuj jej! A tymczasem serce mi pękło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: MUSZĘ MU POMÓC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: Quote
lamia2 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Widziałam, szkoda bo to domowy psiak i jeszcze nie zaznał losu schroniskowego :-( Quote
Recommended Posts