Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
Basiu i jak tam Abrunia sie ma dzisiaj ???

No kuleje bidula. Widać, że uważa na tę łapkę. Tylko jak szaleje to traci rozum i zapomina ale tak ma każdy bullowaty:shake:. Jutro idziemy do weta.

Posted

lamia2 napisał(a):
:lol:

Daria a co Ci się stało?

a chciala sprawdzić czy jak 2 psy się gryzą to ostre mają ząbki!;)

A Basiu - gdzie się przeprowadzasz:crazyeye: cos mi umknęło????

Posted

andzia69 napisał(a):
a chciala sprawdzić czy jak 2 psy się gryzą to ostre mają ząbki!;)

Oj Daria, Daria to nie mogłaś się nas zapytać :eviltong:

mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało :cool3:

Posted

lamia2 napisał(a):
Oj Daria, Daria to nie mogłaś się nas zapytać :eviltong:

mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało :cool3:

ano widzisz ja taka Zosia samosia jestem. Chce do wszystkiego dojść sama :evil_lol:
jeden paluszek mam doszyty, drugi ciutkę skrócony.

Posted

dariaopole napisał(a):
ano widzisz ja taka Zosia samosia jestem. Chce do wszystkiego dojść sama :evil_lol:
jeden paluszek mam doszyty, drugi ciutkę skrócony.

O Matko żartujesz, to straszne .... głupio mi teraz :modla:

Posted

lamia2 napisał(a):
O Matko żartujesz, to straszne .... głupio mi teraz :modla:

no co ty , sama się śmieję z mojej głupoty :diabloti: i wiecie co cioteczki - dam Wam dobrą radę na przyszłość - nie wkładajcie rączek do pysków bullowatych jak się gryzą nawzajem :shake:

Posted

dariaopole napisał(a):
no co ty , sama się śmieję z mojej głupoty :diabloti: i wiecie co cioteczki - dam Wam dobrą radę na przyszłość - nie wkładajcie rączek do pysków bullowatych jak się gryzą nawzajem :shake:

o rany , Daria - a które się gryzły że Cie tak urządziły :-(:crazyeye:

Posted

Z wiadomości o Abrze:
Byliśmy u weterynarza. Abra dostała zastrzyk, jeśli się dobrze doczytałam to był "metocam". W badaniu nie wyszedł stan zapalny ale wet powiedział, że może jakaś kosteczka w stawie się obluzowała i naciska albo zaczyna się zwyrodnienie albo jest problem z mazia stawową.Będziemy robic rtg więc zobaczymy. Lamio wyślę Ci wtedy zdjęcia, dobrze? Abra dostanie przy rtg "głupiego jasia" i przy okazji wytniemy tą narośl na łapce. Upieczemy 2 pieczenie na jednym ogniu. Martwię sie o nią. Nie lubię jak Abra jest smutna...

Posted

[quote name='basiagk']Lamio czy Ty masz możliwość kupienia tanio takiej budy jak mówiłaś? Bo na allegro najtajniej 235 zł:shake:

Jutro zadzwonię do faceta od tych bud (jest ocieplana i ze zdejmowanym dachem) :cool3:

Posted

Lamia - a co to za psinka tam kolo budy???? Zupelnie jak bliżniak takiej bidy, co na moim osiedlu się bląka:-(

a jeszcze się spytam - Lamia - czy rozmawialas z KasiąK z wrocka o tej biduli co ją przyprowadzili ostatnio????

Basiu - matacam to niesterydowy lek przeciwzapalny - moja sucz też go brala kiedyś

Posted

[quote name='andzia69']Lamia - a co to za psinka tam kolo budy???? Zupelnie jak bliżniak takiej bidy, co na moim osiedlu się bląka:-(

To Chelsee suczydło z tego wątku
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77238

martwię sie, bo Pani Ilona miała do niej przyjeżdżać i ją socjalizować .... no i twierdzi, że nie ma czasu.

[quote name='andzia69']a jeszcze się spytam - Lamia - czy rozmawialas z KasiąK z wrocka o tej biduli co ją przyprowadzili ostatnio????

Tak, dostałam też zdjęcia i muszę dziś do niej zadzwonić bo Państwo zdecydowali się na innego pieska. Ja ją uprzedzałam, że wysyłam więcej propozycji.

Posted

[quote name='andzia69']a takie fajne budy wynalazlam:

http://www.allegro.pl/item277259992_buda_budy_dla_psa_producent_dowoz_cala_polska.html

http://www.allegro.pl/item276453251__drewniana_buda_dla_psa_producent_.html

http://www.allegro.pl/item282919509_buda_dla_psa_od_producenta_55045_budy_dla_psow.html

Faktycznie fajne i estetyczne ... ale którego z moich bulków chcesz wcisnąć w te jamnicze budki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Faktycznie fajne i estetyczne ... ale którego z moich bulków chcesz wcisnąć w te jamnicze budki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to przytnij je ciutkę i się zmieszczą:lol: ale oni robią też większe;)

Martwię sie o tą sunię z wrocka...nie chce wychodzic już z budy:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
no to przytnij je ciutkę i się zmieszczą:lol: ale oni robią też większe;)

no chyba, że im ogony poucinam :cool3:

andzia69 napisał(a):
Martwię sie o tą sunię z wrocka...nie chce wychodzic już z budy:-(

Wiem, ale ja muszę najpierw poupychać to co sama nazbierałam, a mam do tego dwa agresory i ciężko się socjalizują :placz:

Posted

Basia ta buda niestety kosztuje 350,00 zł (bez rachunku, z rachunkiem drożej). Jedna z wolonatriuszek zaoferowała zbieranie w puszkę pod marketami aby dołożyć do tego co Ci się uda uzbierać :cool3:

Posted

[quote name='lamia2']Basia ta buda niestety kosztuje 350,00 zł (bez rachunku, z rachunkiem drożej). Jedna z wolonatriuszek zaoferowała zbieranie w puszkę pod marketami aby dołożyć do tego co Ci się uda uzbierać :cool3:

SUPER LAMIA!!!!! Podziękuj jej!

A tymczasem serce mi pękło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:placz:

MUSZĘ MU POMÓC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: