dariaopole Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 basiagk napisał(a):Lamia gdzie Ty zniknęłaś?!:hmmmm: pewnie bobaska niańczy :evil_lol: Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Miałam trochę pracy w pracy .... samą mnie to zdziwiło że w pracy się pracuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Małego niańczę, domki porezygnowały bo stawiam wymóg kastracji :shake: a po za tym dziś do nowego domku wyekspediowaliśmy Fiodorka przepięknego pit bulla red nose :multi: za tydzień kastracja ;) Quote
basiagk Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Lamia a jak Ci sie podobają nowe bazarki? Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 basiagk napisał(a):Lamia a jak Ci sie podobają nowe bazarki? Basia cudne, zwłaszcza tuniczka zielona mi się podoba :cool3: ale zapłaciłam dzisiaj 1800,00 zł za psi hotel z własnej kieszeni i w kuchni stoi już worek suchego chleba na najbliższe miesiące, chyba, że mi psy coś w miskach zostawią :placz: Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Lamia - a Uranek nie zezarl tego przystojniaka????? i vice wersja?:-o jakbyś miala jakis domek dla pitusiow jeszcze - panow - to pamiętaj o 2 mlodziutkich psinach ze Szczecina:-( A co do nowego domku maluszka to dopilnuj tej kastracji...bo kiedyś wiem, że doddy miala coś do niej - nie pamiętam, ale poszlo chyba o planowe rozmnażanie - ale nie pamiętam szczególów Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 andzia69 napisał(a):Lamia - a Uranek nie zezarl tego przystojniaka????? i vice wersja?:-o jakbyś miala jakis domek dla pitusiow jeszcze - panow - to pamiętaj o 2 mlodziutkich psinach ze Szczecina:-( A co do nowego domku maluszka to dopilnuj tej kastracji...bo kiedyś wiem, że doddy miala coś do niej - nie pamiętam, ale poszlo chyba o planowe rozmnażanie - ale nie pamiętam szczególów Uran Fiodorka nie zna :) Fiodor mieszka teraz z pitbullką Kami od Modliszki. Pańcio zdecydował się na drugiego potwora :) a odnośnie szczylka. to Ty chyba żartujesz z tym rozmnażaniem i teraz mi to mówisz? Ja chcę zrobić klauzulę, że wyraża zgodę na wydanie psa w obecności policji jeśli nie spełni warunku. Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
andzia69 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 lamia2 napisał(a):Uran Fiodorka nie zna :) Fiodor mieszka teraz z pitbullką Kami od Modliszki. Pańcio zdecydował się na drugiego potwora :) a odnośnie szczylka. to Ty chyba żartujesz z tym rozmnażaniem i teraz mi to mówisz? Ja chcę zrobić klauzulę, że wyraża zgodę na wydanie psa w obecności policji jeśli nie spełni warunku. aaaa - to nie poznalam Kamusi - super gwiazdy:evil_lol: To super - że będą mieli 2 bullki!:loveu: co do A-K - to tak sobie to przypomnialam ostatnio...może już zmienila światopogląd - bo widzę po postach...ale na zimne lepiej dmuchać na wszelki;) więc po prostu trzeba jej to dużymi literami zastrzec w umowie:lol: Quote
lamia2 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 andzia69 napisał(a): ... co do A-K - to tak sobie to przypomnialam ostatnio...może już zmienila światopogląd - bo widzę po postach...ale na zimne lepiej dmuchać na wszelki;) więc po prostu trzeba jej to dużymi literami zastrzec w umowie:lol: Mamy sie umówić na wtorek, zobaczymy :) Quote
basiagk Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pako mnie Bardzo Kocha:loveu:.............z Wzajemnością!:loveu: Quote
basiagk Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ZAPRASZAM NA KOLEJNY "BAZAREK NA ZIMĘ"!!! Coś dla psiaków - niszczycieli!!!!:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9022688#post9022688 Quote
lamia2 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Basia skąd Ty takie fajne rzeczy bierzesz? :multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 lamia2 napisał(a):Mamy sie umówić na wtorek, zobaczymy :) no iiiiiii?????? a Basia to chyba swoim burkom te rzeczy kradnie!:evil_lol: Quote
lamia2 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 andzia69 napisał(a):no iiiiiii?????? no i doopa !!!! dziś go odebrałam :shake: Quote
andzia69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 lamia2 napisał(a):no i doopa !!!! dziś go odebrałam :shake: zartujesz!!!!!:crazyeye: Quote
lamia2 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 andzia69 napisał(a):zartujesz!!!!!:crazyeye: Powiedziała, że wolą suczkę. Dobrze, że nie dmuchałam z małym do Mrągowa :roll: Quote
andzia69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 lamia2 napisał(a):Powiedziała, że wolą suczkę. Dobrze, że nie dmuchałam z małym do Mrągowa :roll: ciekawa jestem dlaczego:razz: czyżby do rozmnażania??????:p przecież pisala ochy i achy itd...dobrze, że się rozmyślila! ....ciekawa jestem dlaczego nie polowala w takim razie na Malgosię od KasiNDM - czyżby wiedziala, że nie dostanie???? Quote
lamia2 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 andzia69 napisał(a):ciekawa jestem dlaczego:razz: czyżby do rozmnażania??????:p przecież pisala ochy i achy itd...dobrze, że się rozmyślila! ....ciekawa jestem dlaczego nie polowala w takim razie na Malgosię od KasiNDM - czyżby wiedziala, że nie dostanie????:-( Nie chcę tego pisać na forum, ale nie spodobała mi się, zamiast o kanapie, mówiła coś kojcu o pilnowaniu w nocy terenu, byłam zdenerwowana jak wracałam do domu. Jakby dziś nie zadzwoniła to sama bym dzwoniła, że chcę go odebrać, dobrze się stało, bo w nocy nie spałam :cool3: Basia przepraszamy za offa ;) Quote
andzia69 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 tak, tak Basiu - przepraszamy za offy, ale u ciebie tak fajnie i spokojnie można pogadać:lol: Quote
basiagk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 andzia69 napisał(a):tak, tak Basiu - przepraszamy za offy, ale u ciebie tak fajnie i spokojnie można pogadać:lol: Bardzo mi miło z tego powodu :p A Kong jakoś Abry nie zainteresował więc co ma sie marnować. Zastanawiam się ile by Kong wytrzymal w pojedynku z Uranem :diabloti:? Quote
basiagk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='basiagk']Pako mnie Bardzo Kocha:loveu:.............z Wzajemnością!:loveu: WIDZICIE?????!!!!:loveu: Quote
lamia2 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Widzimy, widzimy .... :lol::lol::lol: atak amstaffowej miłości :lol::lol::lol: a Uran ma teraz nową zabawkę .... szczylkowi głowę urywa ... albo na odwrót bo nienadążam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tak......... miłośc bullkowa nie zna granic ani umiaru :evil_lol: Uran główki urywa a nie futryny , drzwi czy meble ???:diabloti: Quote
Tengusia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 moja Fazula miala etap pozerania parapetow a ze sa drewniane to fajne wiorki szlo z nich zrobic :diabloti: Quote
Recommended Posts