basiagk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 nudziło mi się...co widać...:p Psy nie były zachwycone:mad: Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ile ja bym dala zeby moje byly takie spokojne :mad:wariaty jedne normalnie juz lata sie nie moge doczekac bo wtedy im goraco i sa spokojne :evil_lol: Quote
basiagk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Moje psy to wysokiej klasy kanapowce. Choc dziś gdy spadł pierwszy śnieg Abra dostawała bzika na spacerze. A od czasu do czasu mają też rajd po mieszkaniu mojej Mamy. Quote
lamia2 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Na tej fotce Pako wygląda jakby chciał ćię zjeść :evil_lol: uwielbiam te ich miny bullowate :eviltong: Basia a widziałaś moją dzidziusię, miałam ją tylko jeden dzień ale już za nią tęsknię http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98551 :placz: Quote
andzia69 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Lamia - faja szczyleczka byla:loveu: mam nadzieję, ze to odpowiedzialni ludkowie. Szkoda, że dla starszych nie można znaleźć domu i po parę miesięcy:shake: Aaaa - i telefon mi padl jak gadalyśmy!:oops: Quote
lamia2 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 andzia69 napisał(a):Lamia - faja szczyleczka byla:loveu: mam nadzieję, ze to odpowiedzialni ludkowie. Też mam taką nadzieję, ale Piotrek to w porządku gość :lol: andzia69 napisał(a):Szkoda, że dla starszych nie można znaleźć domu i po parę miesięcy:shake: Zdarza się i u starszych, Basia na przykład spadła mi z nieba chwilę po tym jak ogłosiłam Pakusia :multi: andzia69 napisał(a):Aaaa - i telefon mi padl jak gadalyśmy!:oops: Domyśliłam się ;) Quote
basiagk Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :help1:Bardzo ZAPRASZAM Was CIOTECZKI KOCHANE na bazarek dla Abigail!:laola: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98796 Lamia bazarek na budę się robi ale mam problem z fotkami w kompie i tyle to trwa. Najchętniej bym siebie:mad:. Aha czy mam zbierac kaskę czy skombinowac budę za zebrane pieniądze? Quote
lamia2 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 basiagk napisał(a)::help1:Bardzo ZAPRASZAM Was CIOTECZKI KOCHANE na bazarek dla Abigail!:laola: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98796 Lamia bazarek na budę się robi ale mam problem z fotkami w kompie i tyle to trwa. Najchętniej bym siebie:mad:. Aha czy mam zbierac kaskę czy skombinowac budę za zebrane pieniądze? Buda czy pieniądze wszystko jedno, byleby była ocieplana i ze zdejmowanym dachem :lol: dzięki Basia ;) Quote
basiagk Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Właśnie dostałam info, że 11-miesięczna amstaffka szuka DT na 4 miesiące bo właściciel wyjeżdża. Quote
lamia2 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 basiagk napisał(a):Właśnie dostałam info, że 11-miesięczna amstaffka szuka DT na 4 miesiące bo właściciel wyjeżdża. Pewnie już jej nie chce :-( w znanym mi hoteliku jest sunia, facet wyjeżdżał na miesiąc i za miesiąc zapłacił, sunia siedzi już pół roku i wciąż czeka :-( Quote
basiagk Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Oby tak sie nie stało. Może znajoma (właścicielka brata Abry) ją przechowa. Ale pytam, na wszelki wypadek. Quote
lamia2 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 basiagk napisał(a):Oby tak sie nie stało. Może znajoma (właścicielka brata Abry) ją przechowa. Ale pytam, na wszelki wypadek. Oj to dobrze, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy ;) Quote
basiagk Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A to ja z SUPERPRZYSTOJNYM Bolo Tengusi A to Słodka Panienka Faza ( też bąbelek Tengusi) Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 i nawet tu foty moich babelkow :loveu: Basiu fotki juz poslalam ;) Quote
basiagk Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Tengusia napisał(a):i nawet tu foty moich babelkow :loveu: Basiu fotki juz poslalam ;) Dostałam! Są super! Jak chcesz to jakies zdjęcie ze mną możesz wstawic w galerii:eviltong: Quote
lamia2 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Bolo to kawał bąbla a nie bąbelek :evil_lol: ale suczyło przesłodkie i oczka bąbelkowate ma cudności ;) Quote
basiagk Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 lamia2 napisał(a):Buda czy pieniądze wszystko jedno, byleby była ocieplana i ze zdejmowanym dachem :lol: dzięki Basia ;) Dobra wiadomość. Rozwiązałam problem fotek do bazarku, tak więc lada dzień bazarek się zacznie. Może jak dogo będzie lepiej pracować to ludzie zauważa. Bo to taki specjalny bazarek, z fotografiami dwóch artystek:cool3:. Ofiarowały swoje prace na psiaki. Quote
lamia2 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 basiagk napisał(a):Dobra wiadomość. Rozwiązałam problem fotek do bazarku, tak więc lada dzień bazarek się zacznie. Może jak dogo będzie lepiej pracować to ludzie zauważa. Bo to taki specjalny bazarek, z fotografiami dwóch artystek:cool3:. Ofiarowały swoje prace na psiaki. Wow, wow, wow .... :Rose: Quote
basiagk Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Daje małą próbkę na ten bazarek. Załatwiłam też autografy autorek prac:p Nie wiem czy dam radę dogomanii (bo strasznie przeciążone :shake:) i bazarek wystartuje dziś. Ale wystartuje, obiecuję!!! Quote
lamia2 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Basia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem pod wrażeniem :lol::lol::lol: szkoda tylko, że dogo chodzi jak ślimak :mad: Quote
basiagk Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 lamia2 napisał(a):Basia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem pod wrażeniem :lol::lol::lol: szkoda tylko, że dogo chodzi jak ślimak :mad: Chwalą się, że nowy serwer już jest więc czekam tylko na start:multi: Quote
basiagk Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dodałam do bazarku dla Abi super kredkę do oczu, Max Factor. Zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98796 Quote
lamia2 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 A co to za Abi? nie widziałam jej wcześniej ... strasznie wygląda za tymi kratami :-( Quote
Recommended Posts