Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiagk napisał(a):
Kluseczka nadal ma sie dobrze...:p

jaki grzeczny jak śpi :evil_lol:

basiagk napisał(a):
Lamia, jak tam u was z budami? Bo myślałam o bazarku, takim wiekszym:cool3:.

Tragedia, mamy nowe, puste kojce .... zrobiliśmy jeden kojec hotelowy, który pracuje na budy, dzięki niemu postawiliśmy nowe kojce ale teraz idzie na bieżące opłaty (przede wszystkim prąd i gaz, bo psiaki muszą teraz ciepłe dostawać) ... na budy nie stacza :shake:

Zbieramy używane ... jedna nam się rozpadła w transporcie .... do d... to wszystko :shake:

Myśl Basia, myśl ..... :multi:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):

Tragedia, mamy nowe, puste kojce .... zrobiliśmy jeden kojec hotelowy, który pracuje na budy, dzięki niemu postawiliśmy nowe kojce ale teraz idzie na bieżące opłaty (przede wszystkim prąd i gaz, bo psiaki muszą teraz ciepłe dostawać) ... na budy nie stacza :shake:

Zbieramy używane ... jedna nam się rozpadła w transporcie .... do d... to wszystko :shake:

wczoraj znalazlam ogloszenie o budzie sporej, ocieplanej za 200 zl - okolice W-wy - chcesz lamia namiary????

Posted

andzia69 napisał(a):
wczoraj znalazlam ogloszenie o budzie sporej, ocieplanej za 200 zl - okolice W-wy - chcesz lamia namiary????

Pewnie, że chcę tylko nie wiem czy do listopada poczekają bo teraz kasy nie ma :-(

ale jak możesz to podaj, pogadam, może ich na litość wezmę ;)

Posted

[quote name='andzia69']http://www.populada.pl/ogloszenie,nr,8198#

Lamia - a jak tam Lolus??? Bo podobno do ciebie pojechal???? On taki fajny Zgredzio tylkociut innego kolorku - ale oczęta identyczne:loveu:

Fakt ładny jest, tylko trzeba go socjalizować, bo on taki trochę nieobyty czereśniak, ale szybko się uczy ... będzie dobrze :evil_lol:

Dzięki za ogłoszonko :)

Posted

lamia2 napisał(a):
Fakt ładny jest, tylko trzeba go socjalizować, bo on taki trochę nieobyty czereśniak, ale szybko się uczy ... będzie dobrze :evil_lol:

Dzięki za ogłoszonko :)

a on ma jakisik watek??? czy czekasz, aż czereśniak się odczereśnuje?:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
a on ma jakisik watek??? czy czekasz, aż czereśniak się odczereśnuje?:evil_lol:

Na razie to drugi Uran :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wsyd mu chatki szukać :evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Na razie to drugi Uran :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wsyd mu chatki szukać :evil_lol:

aaaa - jak tak to faktycznie lepiej go schowaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale zdjątka możesz zapodać - Basia się chyba nie lobrazi;)

Posted

lamia2 napisał(a):

Pako jest bardzo grzecznym, kochanym psem. Zauważyłam że uwielbia stróżować, obserwować teren. jest wtedy bardzo skupiony,

No to ja już wymyśliłam. Zrobię bazarek. Bo gdy brałam Pakusia to obiecałam sobie, że w jakis sposób skombinuję żeby załatwic budę dla psiaków. Bo Pako przecież marzł bidulek okropnie.

Posted

basiagk napisał(a):
Pako jest bardzo grzecznym, kochanym psem. Zauważyłam że uwielbia stróżować, obserwować teren. jest wtedy bardzo skupiony,

No to ja już wymyśliłam. Zrobię bazarek. Bo gdy brałam Pakusia to obiecałam sobie, że w jakis sposób skombinuję żeby załatwic budę dla psiaków. Bo Pako przecież marzł bidulek okropnie.

Dzięki Basia, jesteś kochana :calus:

aż wstyd mówić jakie Pako miał warunki u nas, biorąc pod uwagę, że była to zima ... ja nie wiem jak on by to przeżył bez Ciebie :loveu:

Posted

Lamia,wezmę się niedługo za bazarek ale dostałam MEGA GRYPE i ledwie żyję!

...a Pako jest bardzo opiekuńczym mężczyzną i nawet jest trochę o mnie zazdrosny:cool3:

Posted

basiagk napisał(a):
Dzięki :pNo właśnie wracam do łózka....:scared:

Aha...zapewniam Pako jest nadal pantoflarzem choc czasami próbuje byc górą ale mu to nie wychodzi:shake:

Pako tylko tak z uprzejmości udaje, że Abrze ustępuje ... ale i tak swoje zrobi :eviltong: