Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiagk napisał(a):
Wiecie co cioteczki kochane jestem zła:angryy: Dostałam wirusowego zapalenia rogówki i nie wolno mi przez miesiąc patrzeć w komputer, czytać i oglądac tv też). A tyle chciałam zrobic! Porobic ogłoszenia psiakom:placz: I co ja zrobię?:shake:

A jak się tym można zarazić? bo ja też bym chciała. Juz nie mogę patrzeć na te kupy nieszczęścia, chcę odpocząć, ale mnie coś ciągnie i szukam pretekstu.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zapraszam do siebie, wytrzesz się moim ręcznikiem po oczach, 3 tygodnie do wysiewu wirusa i gotowe. Ja weszłam teraz na dogo na kilka minut i juz "umieram"!:grab:

Posted

basiagk napisał(a):
To zapraszam do siebie, wytrzesz się moim ręcznikiem po oczach, 3 tygodnie do wysiewu wirusa i gotowe. Ja weszłam teraz na dogo na kilka minut i juz "umieram"!:grab:

Daleko ... poszukam sobie innego dawcę :eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
Basia jak tam zdrowko ???

Kiepsko:shake: Patrzenie w ekran juz po kilku minutach sprawia ból i pieczenie do tego czlowiek się czuje jakby miał grypę. A podobno może tak byc do miesiąca czasu:grab::wallbash::sadCyber:

Posted

Basiu,
polecam Vitavision lub Strix na wzmocnienie oka od srodka.
Galka oczna bedzie lepiej ukrwiona i dotleniona. Bardzo pomagaja tez inne witaminy, ktore zawieraja wyciag w borowki. Polecam z serca, wyprobowalam na sobie.

• 2 weeks later...
Posted

sorki,że na tym wątku, ale szukam pomocy gdzie się da...
- macie gdzieś na horyzoncie jakis tani hotel lub schronisko, gdzie nei usypia się psów???? W promieniu do 100 km od Wroclawia???
Muszę uratować psicę z mojego podpisu...a pomyslow mi brakuje - ma czas do przyszlego poniedzialku i mają "wykonać wyrok"- tak pięknie dzisiaj pani w schronisku powiedziala:angryy:

Posted

andzia69 napisał(a):
sorki,że na tym wątku, ale szukam pomocy gdzie się da...
- macie gdzieś na horyzoncie jakis tani hotel lub schronisko, gdzie nei usypia się psów???? W promieniu do 100 km od Wroclawia???
Muszę uratować psicę z mojego podpisu...a pomyslow mi brakuje - ma czas do przyszlego poniedzialku i mają "wykonać wyrok"- tak pięknie dzisiaj pani w schronisku powiedziala:angryy:

Andzia odezwij się, musimy omówić kwestię transportu Kseni do Warszawy.

Posted

Cioteczki kochane wpadam na chwilkę na dogo ale oczy nadal w kiepskiej formie choc okulistka powiedziała, że jest lepiej. Nie wyobrażacie sobie jakie mam wyrzuty sumienia, że zaniedbuje psiaki na dogo! Cały czas mnie to strasznie gryzie. Czuje się jak "wyrodna matka". Pewnie to niedobre porównanie ale tak to mi się kojarzy. Może to niezbyt asertywne ale martwię się, że i Wy będziecie miec o mnie nieciekawą opinię. Chyba zbizkowałam ale męczy mnie to okropnie!!!:shake:

Posted

[quote name='basiagk']Cioteczki kochane wpadam na chwilkę na dogo ale oczy nadal w kiepskiej formie choc okulistka powiedziała, że jest lepiej. Nie wyobrażacie sobie jakie mam wyrzuty sumienia, że zaniedbuje psiaki na dogo! Cały czas mnie to strasznie gryzie. Czuje się jak "wyrodna matka". Pewnie to niedobre porównanie ale tak to mi się kojarzy. Może to niezbyt asertywne ale martwię się, że i Wy będziecie miec o mnie nieciekawą opinię. Chyba zbizkowałam ale męczy mnie to okropnie!!!:shake:

I słusznie .... kuruj się, bo nam Twoje poparcie i podnoszenie na duchu potrzebne bardziej niż cokolwiek na świecie ;)

Posted

basiagk napisał(a):
A co oznacza to "słusznie"?:p
Codziennie o Was myślę. Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy bo wydaje się, że już bliżej niż dalej:cool3:

To "słusznie" było do Twojej choroby, żeby się obraziła i sobie poszła :eviltong:

Posted

Basia : weź Ty te wyrzuty sumienia do kosza wyrzuć i wracaj tutaj do nas bo tęsknimy :evil_lol: !!!!! i nie wymyślaj głupot ,że będziemy mieć o Tobie jakąś nieciekawą opinię bo niby dlaczego ?? że oczka masz chore ??? :roll:

Posted

Lamia Pako tam ma bardzo często i jak tylko zasypia zaczyna się tak uśmiechac:p

Dzięki Cioteczki za zrozumienie! :loveu::loveu::loveu: Tak mi jakoś cięzko z tego powodu. Ale jak widac powoli wracam do świata dogo.;).

Tengusiu masz rację Pako miał bandaż bo był problem z pazurem.

A tu głupia mina...

Posted

[quote name='basiagk']Tengusiu masz rację Pako miał bandaż bo był problem z pazurem

Znowu padnę zaraz przez tez Twój pazurek :evil_lol:

A ta fota z jęzorkiem jest najpiękniejsza :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Ja tylko na chwilę. Kurcze, ja to mam pecha ostatnio. Teraz mam tzw "zawirowanie życiowe" i nie moge się skupic na psach:nerwy:. I znowu mnie tłuką wyrzuty sumienia. Mama nadzieje, że w końcu wszystko się uspokoi i wróce na dogo PORZĄDNIE!

A z życia moich psiaków. To wszystko jest ok. Alergie się zdarzają ale nie jest źle. Abra chodzi na szkolenie,właściwie już kończy i jest naprawdę lepiej! A Pako ma jak w raju. Jak to u Basi:loveu:

• 1 month later...