lamia2 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 basiagk napisał(a):Wiecie co cioteczki kochane jestem zła:angryy: Dostałam wirusowego zapalenia rogówki i nie wolno mi przez miesiąc patrzeć w komputer, czytać i oglądac tv też). A tyle chciałam zrobic! Porobic ogłoszenia psiakom:placz: I co ja zrobię?:shake: A jak się tym można zarazić? bo ja też bym chciała. Juz nie mogę patrzeć na te kupy nieszczęścia, chcę odpocząć, ale mnie coś ciągnie i szukam pretekstu. Quote
basiagk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To zapraszam do siebie, wytrzesz się moim ręcznikiem po oczach, 3 tygodnie do wysiewu wirusa i gotowe. Ja weszłam teraz na dogo na kilka minut i juz "umieram"!:grab: Quote
lamia2 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 basiagk napisał(a):To zapraszam do siebie, wytrzesz się moim ręcznikiem po oczach, 3 tygodnie do wysiewu wirusa i gotowe. Ja weszłam teraz na dogo na kilka minut i juz "umieram"!:grab: Daleko ... poszukam sobie innego dawcę :eviltong: Quote
basiagk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tengusia napisał(a):Basia jak tam zdrowko ??? Kiepsko:shake: Patrzenie w ekran juz po kilku minutach sprawia ból i pieczenie do tego czlowiek się czuje jakby miał grypę. A podobno może tak byc do miesiąca czasu:grab::wallbash::sadCyber: Quote
Ulka18 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Basiu, polecam Vitavision lub Strix na wzmocnienie oka od srodka. Galka oczna bedzie lepiej ukrwiona i dotleniona. Bardzo pomagaja tez inne witaminy, ktore zawieraja wyciag w borowki. Polecam z serca, wyprobowalam na sobie. Quote
andzia69 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 sorki,że na tym wątku, ale szukam pomocy gdzie się da... - macie gdzieś na horyzoncie jakis tani hotel lub schronisko, gdzie nei usypia się psów???? W promieniu do 100 km od Wroclawia??? Muszę uratować psicę z mojego podpisu...a pomyslow mi brakuje - ma czas do przyszlego poniedzialku i mają "wykonać wyrok"- tak pięknie dzisiaj pani w schronisku powiedziala:angryy: Quote
lamia2 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 andzia69 napisał(a):sorki,że na tym wątku, ale szukam pomocy gdzie się da... - macie gdzieś na horyzoncie jakis tani hotel lub schronisko, gdzie nei usypia się psów???? W promieniu do 100 km od Wroclawia??? Muszę uratować psicę z mojego podpisu...a pomyslow mi brakuje - ma czas do przyszlego poniedzialku i mają "wykonać wyrok"- tak pięknie dzisiaj pani w schronisku powiedziala:angryy: Andzia odezwij się, musimy omówić kwestię transportu Kseni do Warszawy. Quote
basiagk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cioteczki kochane wpadam na chwilkę na dogo ale oczy nadal w kiepskiej formie choc okulistka powiedziała, że jest lepiej. Nie wyobrażacie sobie jakie mam wyrzuty sumienia, że zaniedbuje psiaki na dogo! Cały czas mnie to strasznie gryzie. Czuje się jak "wyrodna matka". Pewnie to niedobre porównanie ale tak to mi się kojarzy. Może to niezbyt asertywne ale martwię się, że i Wy będziecie miec o mnie nieciekawą opinię. Chyba zbizkowałam ale męczy mnie to okropnie!!!:shake: Quote
lamia2 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='basiagk']Cioteczki kochane wpadam na chwilkę na dogo ale oczy nadal w kiepskiej formie choc okulistka powiedziała, że jest lepiej. Nie wyobrażacie sobie jakie mam wyrzuty sumienia, że zaniedbuje psiaki na dogo! Cały czas mnie to strasznie gryzie. Czuje się jak "wyrodna matka". Pewnie to niedobre porównanie ale tak to mi się kojarzy. Może to niezbyt asertywne ale martwię się, że i Wy będziecie miec o mnie nieciekawą opinię. Chyba zbizkowałam ale męczy mnie to okropnie!!!:shake: I słusznie .... kuruj się, bo nam Twoje poparcie i podnoszenie na duchu potrzebne bardziej niż cokolwiek na świecie ;) Quote
basiagk Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A co oznacza to "słusznie"?:p Codziennie o Was myślę. Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy bo wydaje się, że już bliżej niż dalej:cool3: Quote
lamia2 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 basiagk napisał(a):A co oznacza to "słusznie"?:p Codziennie o Was myślę. Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy bo wydaje się, że już bliżej niż dalej:cool3: To "słusznie" było do Twojej choroby, żeby się obraziła i sobie poszła :eviltong: Quote
basiagk Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No to już rozumiem. A to na dowód, że u Abry i Pako wszystko ok! Quote
lamia2 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Pakulo ma minię jakby go do nieba żywcem brali :eviltong: Quote
basiagk Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='lamia2']Pakulo ma minię jakby go do nieba żywcem brali :eviltong: A to dlatego...:p Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Basia : weź Ty te wyrzuty sumienia do kosza wyrzuć i wracaj tutaj do nas bo tęsknimy :evil_lol: !!!!! i nie wymyślaj głupot ,że będziemy mieć o Tobie jakąś nieciekawą opinię bo niby dlaczego ?? że oczka masz chore ??? :roll: Quote
lamia2 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='basiagk']A to dlatego...:p Gdybym była facetem i taka laska całowałby mnie po uszach to też bym miała taką minę :loveu: Quote
Tengusia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Slicznosci moje :loveu: ale bym je wymiziala :p A czy mi sie zdaje czy Pako ma bandaz na lapce ??? Quote
basiagk Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Lamia Pako tam ma bardzo często i jak tylko zasypia zaczyna się tak uśmiechac:p Dzięki Cioteczki za zrozumienie! :loveu::loveu::loveu: Tak mi jakoś cięzko z tego powodu. Ale jak widac powoli wracam do świata dogo.;). Tengusiu masz rację Pako miał bandaż bo był problem z pazurem. A tu głupia mina... Quote
Tengusia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Biedny Pakus :glaszcze: Fajnie ze do nas wracasz :smilecol: Quote
lamia2 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='basiagk']Tengusiu masz rację Pako miał bandaż bo był problem z pazurem Znowu padnę zaraz przez tez Twój pazurek :evil_lol: A ta fota z jęzorkiem jest najpiękniejsza :eviltong: Quote
basiagk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ja tylko na chwilę. Kurcze, ja to mam pecha ostatnio. Teraz mam tzw "zawirowanie życiowe" i nie moge się skupic na psach:nerwy:. I znowu mnie tłuką wyrzuty sumienia. Mama nadzieje, że w końcu wszystko się uspokoi i wróce na dogo PORZĄDNIE! A z życia moich psiaków. To wszystko jest ok. Alergie się zdarzają ale nie jest źle. Abra chodzi na szkolenie,właściwie już kończy i jest naprawdę lepiej! A Pako ma jak w raju. Jak to u Basi:loveu: Quote
lamia2 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Całuski dla mojej niezapomnianej kluseczki w raju :calus: Quote
basiagk Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kluseczka nadal ma sie dobrze...:p Lamia, jak tam u was z budami? Bo myślałam o bazarku, takim wiekszym:cool3:. Quote
andzia69 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Co za słodziak!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts