Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia ile ma lat ta sunia, którą polecałaś na wątku Barriego -Ushera? Jaka ona jest?

Sunia ma ok. 2-ch latek (sądząc po zębach a wiadomo, że w przypadku amstaffow nie zawsze jest to miarodajne, bo lubią bawić się kamieniami), jest słodka, uległa w stosunku do wszystkiego co się rusza, pies, suka, człowiek. W schronisku z którego ją zabrałyśmy była zdominowana przez wszystkie psy.
Po za tym przylepa i taki lizaczek po rękach, po twarzy, po prostu boska :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
przystojny kawaler byłby dla mojej Chili :loveu:

czyzby szykowalo sie powiekszenie mojej ulubionej trojeczki :eviltong: :lol: :eviltong: :lol:

Posted

hahahah tengusia chetnie ale teraz moją miłością jest owczarkowaty słodziak z opolskiego schroniska :placz: niestety przy mojej Happy czwarty czworonóg w rodzinie odpada, a poza tym Basia swojego Valentino w życiu by mi nie oddała :)

Posted

dariaopole napisał(a):
hahahah tengusia chetnie ale teraz moją miłością jest owczarkowaty słodziak z opolskiego schroniska :placz: niestety przy mojej Happy czwarty czworonóg w rodzinie odpada, a poza tym Basia swojego Valentino w życiu by mi nie oddała :)

Zawsze mozna przygarnac innego Valentino :lol: ... ktorych niestety w schronach nie brakuje :-( :placz:

Posted

basiagk napisał(a):
Valentino jest Mój!!!:mad:
.......:p

Alez nikt nie ma co do tego watpliwosci :razz: wkoncu nie kazdy moze miec takiego przystojniaka :lol: :eviltong: :evil_lol:

Posted

ohhh ahhh ehhh . nic tylko się zachwycać :loveu: nawet nie pokazuję Chili tych zdjęć bo mała się zakocha i będą z nią same problemy :evil_lol: a wiadomo ile problemów może przysporzyć zakochana do obłędu małolata :diabloti:

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia może ktoś zadzwonic lub napisac do Ciebie w sprawie suni.

Basia zgodnie z przewidywaniam, nikt do mnie nie zadzwonił, mimo, że nie rozstawałam się z telefonem. Może to i lepiej, bo mam złe przeczucia.

Pako piękne miny robi, zupełnie jak Laska :evil_lol:

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia też tak czułam. Już ja sobie pogadam z kim trzeba.

Co Ty nie ma sensu, dzięki swej głupocie są łatwi do rozszyfrowania :evil_lol:

Posted

Daria co Ty opowiadasz?! Twoje trikolorki są bezbłędne!!! Masz szczęście że możesz je wypuszczać, że mogą swobodnie biegac. Ja mam straszny problem z tym. I BARDZO SZUKAM FACHOWEJ POMOCY!!!

PILNIE SZUKAM DOBREGO FACHOWCA-BEHAWIORYSTY!!!
Mam problem z Abrą. Zrobiła się bardzo, bardzo agresywna stosunku do innych psów.:-o Szczególnie w pobliżu klatki, w której mieszkamy, balkonie i w samochodzie (choc tu już jest trochę lepiej dzięki ręcznemu spryskiwaczowi do kwiatków:diabloti:). Pako też robi się niegrzeczny bo on we wszystkim nasladuje Abrę:roll:. Bardzo potrzebuje kogoś kto mi doradzi co robic? Może jakieś obozy szkoleniowe. Nie wiem sama. Abra doprowadziła do tego, że boję się z nią wychodzic na spacer, szczególnie na moim osiedlu. Po prostu załamka. Jak same widzicie są kłopoty w raju:shake:

Posted

basiagk napisał(a):
Daria co Ty opowiadasz?! Twoje trikolorki są bezbłędne!!! Masz szczęście że możesz je wypuszczać, że mogą swobodnie biegac. Ja mam straszny problem z tym. I BARDZO SZUKAM FACHOWEJ POMOCY!!!

PILNIE SZUKAM DOBREGO FACHOWCA-BEHAWIORYSTY!!!
Mam problem z Abrą. Zrobiła się bardzo, bardzo agresywna stosunku do innych psów.:-o Szczególnie w pobliżu klatki, w której mieszkamy, balkonie i w samochodzie (choc tu już jest trochę lepiej dzięki ręcznemu spryskiwaczowi do kwiatków:diabloti:). Pako też robi się niegrzeczny bo on we wszystkim nasladuje Abrę:roll:. Bardzo potrzebuje kogoś kto mi doradzi co robic? Może jakieś obozy szkoleniowe. Nie wiem sama. Abra doprowadziła do tego, że boję się z nią wychodzic na spacer, szczególnie na moim osiedlu. Po prostu załamka. Jak same widzicie są kłopoty w raju:shake:

Biedactwo :glaszcze: mam nadzieje ze uda ci sie znalezc kogos kto utemperuje troche Abrunie - lobuziare :diabloti: ... swoja droga ja sama zauwazylam ze moje potforki ucza sie od siebie zlych nawykow a tych dobrych niekoniecznie :mad:

Posted

Ojej Basiu, współczuję:confused: ciekawe co w nią wstąpiło :mad:
kurcze nie wiem jak Ci pomóc bo się na tym nie znam :roll:, może jest na dogo jakiś behawiorysta z twoich okolic ????