Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam coś kanapowego ale chyba nie o to chodziło:razz:

"Typowy mężczyzna":diabloti:

Małe opalanko

Pako z nowa adresówką:p

Usmiechnięty Pako. Pierwszy raz wtedy się usmiechnął:multi:

Pako pierwszy raz nad Dunajcem:loveu:

Pako długi czas nie interesował sie wodą ale gdy mieliśmy wracac, zauważył tą substancję, chwilę się zastanowił, wszedl do wody, pomysłał, potrząsnął tylną lewą nogą i wyszedł. Woda za zimna dla "jaśniepana kanapowca":lol:

Posted

I obiecane fotki z treningu "weight pulling". Na razie szelki są zwykle ale kupie takie jak trzeba żeby Pako nie nabawił sie kontuzji. A o to Mój sportowiec:loveu:

Posted

cudne zdjęcia:loveu:

a gdzie byłaś nad tym Dunajcem? pytam bo moje rodzinne strony to Nowy Sącz :lol:

lamia - gdyby kózka nie skakała;)

nie wiem czy lamia i basiak wie,że probuje oswoić Zgredzia z moimi burkami,ale on się bardzo stresuje i ....sika:shake: nie wiem czy się uda - bo gdyby się udało to by u mnie został na stałe (w robocie przez mój czas pracy - noc w domciu u mnie)...a jak nie to domek musiałby być bez psiowych - albo przynajmniej nie tych gabarytów;)

Posted

Andzia oczywiście, że wiem!

Pako gdy przyszedł do mnie też sikał ale to było ewidentnie znaczenie terenu. Tak szczerze to chciałabym żeby Zgredek został u Ciebie. Bo wy się kochacie przecież!!!

A Dunajec jest na zachodnich obrzeżach Tarnowa. Zapraszam!

A skąd jesteś, z okolic Sącza?

Posted

Bosze jakie piękne te fotki, Pakuś ślicznieje w oczach, nie sądziłam nawet, że mu tak dobrze w życiu jeszcze będzie, jest taki szczęśliwy :)

Andzia zostaw Tagusia u siebie, nikt się nim tak nie będzię opiekował jak Ty, ciotka kuternoga Ci to mówi :)

Posted

Lamia czasami gdy widzę Pakusia to ma ochotę Cię ukochac!!! On jest taki WSPANIAŁY!!!! Ma pewne wady ale to nic... Moja siostra stwierdziła że Pako jest ideałem mężczyzny i gdyby był człowiekiem to by się rozwiodła:razz:
Dziękuję Ci Lamia za Pako Manolo!!!:calus::Rose:

Posted

Ło Matko skóra zjęta z Pakusia, można się naprawdę pomylić :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Uran też uwielbia tak leżeć na żabkę i jeszcze te przednie łapulce tak wyciąga, że wyląda jak rozjechany przez walec :cool3: :cool3: :cool3: często jak się zsuwa z łóżka to te tylne mu zostają zupełnie jakby o nich zapomniał :evil_lol:

Posted

Basia - co do lania - Zgredek nie znaczył raczej (nie podnosił nogi) - tylko przykucał i sikał jak panienka... No nic zobaczymy. Dzisiaj chłopaki w pracy dali Zgredziowi oponkę coby sobie pomamlał - jaki był szczęśliwy!!!! Bo wcześniej chciał wydostać paletę z leżacymi na niej plexami - ale sie nie udało i siedział bardzo rozczarowany to mu chłopaki zajęcie wymyślili. A potem uwiązali ją tak troszke nad ziemią na drzewku przed pracą coby sobie lepiej mamlał. A teraz wreszcie śpi, a muszę jechać do weta z jego wynikami na gronkowca i na zastrzyk.

Basia - ja się urodziłam w Nowym Sączu i cała moja rodzina stamtąd pochodzi - tylko praca rzuciła moich rodziców do Kielc.

A i jak się uda wreszcie wziąsć jakisik urlopik to zabieram moje burki, dzieci i Zgredzia.................................nad morze na dłuuugi weekend - moze tam się dotrą?

Posted

andzia69 napisał(a):
Basia - co do lania - Zgredek nie znaczył raczej (nie podnosił nogi) - tylko przykucał i sikał jak panienka... No nic zobaczymy. Dzisiaj chłopaki w pracy dali Zgredziowi oponkę coby sobie pomamlał - jaki był szczęśliwy!!!! Bo wcześniej chciał wydostać paletę z leżacymi na niej plexami - ale sie nie udało i siedział bardzo rozczarowany to mu chłopaki zajęcie wymyślili. A potem uwiązali ją tak troszke nad ziemią na drzewku przed pracą coby sobie lepiej mamlał. A teraz wreszcie śpi, a muszę jechać do weta z jego wynikami na gronkowca i na zastrzyk.

Basia - ja się urodziłam w Nowym Sączu i cała moja rodzina stamtąd pochodzi - tylko praca rzuciła moich rodziców do Kielc.

A i jak się uda wreszcie wziąsć jakisik urlopik to zabieram moje burki, dzieci i Zgredzia.................................nad morze na dłuuugi weekend - moze tam się dotrą?

Andzia, to znaczy, że Zgredzik zostaje z Tobą ? powiedz TAK, TAK, TAK

:calus:

Posted

W sprawie Barrego, przypomnię jego fotkę:

dziś dostałam takiego maila:

"witaj mamna imie Łukasz i kocham zwieżęta.Miałem już amstaffa tylko PALANT od któregom go kupiłem załatwił mu lewe szczepienia i biedak zdechł w męczarniach chorował na parmowiroze.Ogólnie uwarzam ze to człowiek jest najbardziej PODŁYM stwożeniem na ziemi bo to tylko on tu wszystko psuje.Jeśli chodzi o warunki hmmmmm... mieszkam w bloku ale mam znakomite podejście do psów uwarzam ze trzeba jak nbajbardziej poznac psychike rasy a potem zajmowac sie hodowlą.A to co ludzie gadają na temat amstaffów to jest kompletna bzdura.SĄ TO TWARDZIELE O ZŁOTYM SERCU.Wrazie czego daje moje gg chodzi o lepszy kontakt"

dziewczyny co o tym sądzicie?

Posted

lamia2 napisał(a):
Andzia, to znaczy, że Zgredzik zostaje z Tobą ? powiedz TAK, TAK, TAK

:calus:

ciotka lamia nie zaglada do wątku Zgredzia to i nie wie..ze jesli się uda wszystko pogodzic i Zgredzio przestanie się stresować w związku z moimi burkami to na 99% zostanie jako "pies firmowo-domowy":lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
ciotka lamia nie zaglada do wątku Zgredzia to i nie wie..ze jesli się uda wszystko pogodzic i Zgredzio przestanie się stresować w związku z moimi burkami to na 99% zostanie jako "pies firmowo-domowy":lol:

Oj wstyd, ale nie zagląda, tylko ten wątek Basi katuje bez przerwy :oops:

ale to cudowne wieści, aż się poryczałam bo mi on tak na sercu zapadł, że bałam się czytać, że domku wciąż nie ma :placz:

bardzo, nieludzko, okrutnie, kosmicznie się cieszę ... wiem, że się dogada z pozostałymi psiurami bo on Ciebie wybrał i już :multi: