basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oj Uran, Uran!!!!:mad: A Pako właśnie szaleje z Abrą na kanapie!:lol: Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Znalazłam coś kanapowego ale chyba nie o to chodziło:razz: "Typowy mężczyzna":diabloti: Małe opalanko Pako z nowa adresówką:p Usmiechnięty Pako. Pierwszy raz wtedy się usmiechnął:multi: Pako pierwszy raz nad Dunajcem:loveu: Pako długi czas nie interesował sie wodą ale gdy mieliśmy wracac, zauważył tą substancję, chwilę się zastanowił, wszedl do wody, pomysłał, potrząsnął tylną lewą nogą i wyszedł. Woda za zimna dla "jaśniepana kanapowca":lol: Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 I obiecane fotki z treningu "weight pulling". Na razie szelki są zwykle ale kupie takie jak trzeba żeby Pako nie nabawił sie kontuzji. A o to Mój sportowiec:loveu: Quote
andzia69 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 cudne zdjęcia:loveu: a gdzie byłaś nad tym Dunajcem? pytam bo moje rodzinne strony to Nowy Sącz :lol: lamia - gdyby kózka nie skakała;) nie wiem czy lamia i basiak wie,że probuje oswoić Zgredzia z moimi burkami,ale on się bardzo stresuje i ....sika:shake: nie wiem czy się uda - bo gdyby się udało to by u mnie został na stałe (w robocie przez mój czas pracy - noc w domciu u mnie)...a jak nie to domek musiałby być bez psiowych - albo przynajmniej nie tych gabarytów;) Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Andzia oczywiście, że wiem! Pako gdy przyszedł do mnie też sikał ale to było ewidentnie znaczenie terenu. Tak szczerze to chciałabym żeby Zgredek został u Ciebie. Bo wy się kochacie przecież!!! A Dunajec jest na zachodnich obrzeżach Tarnowa. Zapraszam! A skąd jesteś, z okolic Sącza? Quote
lamia2 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Bosze jakie piękne te fotki, Pakuś ślicznieje w oczach, nie sądziłam nawet, że mu tak dobrze w życiu jeszcze będzie, jest taki szczęśliwy :) Andzia zostaw Tagusia u siebie, nikt się nim tak nie będzię opiekował jak Ty, ciotka kuternoga Ci to mówi :) Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Lamia czasami gdy widzę Pakusia to ma ochotę Cię ukochac!!! On jest taki WSPANIAŁY!!!! Ma pewne wady ale to nic... Moja siostra stwierdziła że Pako jest ideałem mężczyzny i gdyby był człowiekiem to by się rozwiodła:razz: Dziękuję Ci Lamia za Pako Manolo!!!:calus::Rose: Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Basia : piękne te twoje psiaki, po prostu cuuuuudooo !!!!!!!. Dziękujemy za fotosy !!!!! Lamia : wracaj do zdrówka !!!! jakby ktoś chciał pooglądać mnie i moja Chilkę to zapraszam : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6742&page=380 (ja to ta w czarnej bluzce, w okularach , a Chilka - rudzielec z czerwoną obróżką ) Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Już oglądał i wydaje mi się że Chilli jest podobna do Pako.:lol: Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no dokłądnie, też odniosłam takie wrażenie !!! Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wiecie co dziewczyny? Ja się zakochałam w Pako!!!:loveu: Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hahaha : a twój mąż Basia nie jest zazdrosny ???? mój Jarek często twierdzi że psy stały sie dla mnie ważniejsze niz on !!:diabloti: Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hehe:diabloti: Pewnie że tak mówi!!!:diabloti: Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 u mnie w domu na szczęście jest przewaga kobiet także jarek nie ma nic do gadania !!!! zresztą jak tu nie kochac naszych psiurków?? Quote
lamia2 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Ło Matko skóra zjęta z Pakusia, można się naprawdę pomylić :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Uran też uwielbia tak leżeć na żabkę i jeszcze te przednie łapulce tak wyciąga, że wyląda jak rozjechany przez walec :cool3: :cool3: :cool3: często jak się zsuwa z łóżka to te tylne mu zostają zupełnie jakby o nich zapomniał :evil_lol: Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 haha Lamia : happy i chili tez tak robią, mówię na nie "kobiety gumy" , że też ich kregosłup nie boli jak tak się wyginają ? Quote
basiagk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Abra też tak robi tylko nigdy nie mogę trafic na to żeby fotke zrobic. Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 basia ; u mnie też tak jest, jak biore aparat to nagle rozchodza sie jak mrówki, pozowac to moje psy nie lubią:mad: Quote
andzia69 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Basia - co do lania - Zgredek nie znaczył raczej (nie podnosił nogi) - tylko przykucał i sikał jak panienka... No nic zobaczymy. Dzisiaj chłopaki w pracy dali Zgredziowi oponkę coby sobie pomamlał - jaki był szczęśliwy!!!! Bo wcześniej chciał wydostać paletę z leżacymi na niej plexami - ale sie nie udało i siedział bardzo rozczarowany to mu chłopaki zajęcie wymyślili. A potem uwiązali ją tak troszke nad ziemią na drzewku przed pracą coby sobie lepiej mamlał. A teraz wreszcie śpi, a muszę jechać do weta z jego wynikami na gronkowca i na zastrzyk. Basia - ja się urodziłam w Nowym Sączu i cała moja rodzina stamtąd pochodzi - tylko praca rzuciła moich rodziców do Kielc. A i jak się uda wreszcie wziąsć jakisik urlopik to zabieram moje burki, dzieci i Zgredzia.................................nad morze na dłuuugi weekend - moze tam się dotrą? Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 andzia69 napisał(a):Basia - co do lania - Zgredek nie znaczył raczej (nie podnosił nogi) - tylko przykucał i sikał jak panienka... No nic zobaczymy. Dzisiaj chłopaki w pracy dali Zgredziowi oponkę coby sobie pomamlał - jaki był szczęśliwy!!!! Bo wcześniej chciał wydostać paletę z leżacymi na niej plexami - ale sie nie udało i siedział bardzo rozczarowany to mu chłopaki zajęcie wymyślili. A potem uwiązali ją tak troszke nad ziemią na drzewku przed pracą coby sobie lepiej mamlał. A teraz wreszcie śpi, a muszę jechać do weta z jego wynikami na gronkowca i na zastrzyk. Basia - ja się urodziłam w Nowym Sączu i cała moja rodzina stamtąd pochodzi - tylko praca rzuciła moich rodziców do Kielc. A i jak się uda wreszcie wziąsć jakisik urlopik to zabieram moje burki, dzieci i Zgredzia.................................nad morze na dłuuugi weekend - moze tam się dotrą? Andzia, to znaczy, że Zgredzik zostaje z Tobą ? powiedz TAK, TAK, TAK :calus: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 W sprawie Barrego, przypomnię jego fotkę: dziś dostałam takiego maila: "witaj mamna imie Łukasz i kocham zwieżęta.Miałem już amstaffa tylko PALANT od któregom go kupiłem załatwił mu lewe szczepienia i biedak zdechł w męczarniach chorował na parmowiroze.Ogólnie uwarzam ze to człowiek jest najbardziej PODŁYM stwożeniem na ziemi bo to tylko on tu wszystko psuje.Jeśli chodzi o warunki hmmmmm... mieszkam w bloku ale mam znakomite podejście do psów uwarzam ze trzeba jak nbajbardziej poznac psychike rasy a potem zajmowac sie hodowlą.A to co ludzie gadają na temat amstaffów to jest kompletna bzdura.SĄ TO TWARDZIELE O ZŁOTYM SERCU.Wrazie czego daje moje gg chodzi o lepszy kontakt" dziewczyny co o tym sądzicie? Quote
andzia69 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 lamia2 napisał(a):Andzia, to znaczy, że Zgredzik zostaje z Tobą ? powiedz TAK, TAK, TAK :calus: ciotka lamia nie zaglada do wątku Zgredzia to i nie wie..ze jesli się uda wszystko pogodzic i Zgredzio przestanie się stresować w związku z moimi burkami to na 99% zostanie jako "pies firmowo-domowy":lol: Quote
lamia2 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 andzia69 napisał(a):ciotka lamia nie zaglada do wątku Zgredzia to i nie wie..ze jesli się uda wszystko pogodzic i Zgredzio przestanie się stresować w związku z moimi burkami to na 99% zostanie jako "pies firmowo-domowy":lol: Oj wstyd, ale nie zagląda, tylko ten wątek Basi katuje bez przerwy :oops: ale to cudowne wieści, aż się poryczałam bo mi on tak na sercu zapadł, że bałam się czytać, że domku wciąż nie ma :placz: bardzo, nieludzko, okrutnie, kosmicznie się cieszę ... wiem, że się dogada z pozostałymi psiurami bo on Ciebie wybrał i już :multi: Quote
basiagk Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A w sprawie tego emaila... to ktoś kto pozwalala dawac psu "lewe" szczepienie nie powinien miec żadnego opsa! Quote
Recommended Posts