Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, że mnie nie było ale się uczyłam testów i była LEKKO zestresowana...ale było warto bo DZIŚ ZDAŁAM NA PRAWO JAZDY!!!!!
A Abrze i Pakusiowi szykuję klatkę do samochodu bo diabły są tam straszne!!!:grab:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIŚ ZDAŁAM NA PRAWO JAZDY!!!!!

Basiu gratulacje :Rose: To wielka chwila w zyciu kazdego :multi: Zobaczysz jak odmieni sie Twoje zycie, jak siadziesz sama za kolkiem :p

Posted

basiagk napisał(a):
Ulka czy mam się bac?

EEEE, GDZIE TAM ;) Wolnosci zasmakujesz od chwili kiedy usiadziesz za kierownica :multi: Nie bedziesz musiala nikogo prosic o podwiezienie, siadasz
i po prostu jedziesz. Bierzesz psiurki i hajda za miasto.

Posted

[quote name='lamia2']

Zobacz na tego, muszę go zabrać z tego miejsca i nie wiem gdzie. Jest na 2 m łańcuchu i jeszcze w kojcu, i tak już stoi od roku, ostatni raz był na spacerze właśnie rok temu, wtedy kiedy go tam przywieźli. A on ma dopiero ok. 1,5-2 latka.

Lamia co z nim????

Posted

A teraz z innej beczki:

Pako dziś znowu ciągnął oponę. Świetnie mu to wychodzi :!: Widać różnice bo gdy Abra ciągnie oponę to czuje się niepewnie a gdy podepnę Pako to idzie jakby miał to we krwi. Obiecuje fotki ale nie tym razem. Tym razem wątek kanapowy :D

Posted

A my dziś kupiliśmy penisy :lol:
Uran oszlał z radości (może myślał, że jak dostał penisa to i jajka mu zwrócą) :cool3: Sonia najpierw nie mogła w to uwierzyć, że to do jedzenia, potem się przekonała, reszta psów stwierdziła, że za bardzo śmierdzi i zwiała do domu :loveu:

Posted

[quote name='basiagk']:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mądra decyzja, że psiaki jadły na zewnątrz bo smrodek jest powalający.
Uran jest SUPER!!!! A Sonia Kochana:loveu:

Smrodek? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Basia, Ty to delikatna jesteś, capiło nieludzko, Zuzia po 2-ch minutach zaczęła oczy mrużyć :shake:

Posted

dariaopole napisał(a):
Basia cos ostatnio jakas cichutka :roll:

lamia : Ty też dawaj fotki Twoich pociech zwłaszcza diabełka Urana:diabloti:

mam nogę do połowy uda w gipsie i nie nadążam biegać z aparatem za Uranem .... ale jak mi się usprawni druga kończyna to zrobię fotki :)

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia a coś Ty narobiła, że noga w gipsie?!
Poźniej dam nowe fotki choc nie 'kanapowe":diabloti:

Uran mnie chciał zabić, biegłam za nim z witaminkami i się spierdzieliłam ze schodów tarasu :mad: