Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasze psy jak zaczną puszczać bąki, to na fajkę do ogrodu wychodzimy, w obawie żeby dom nie eksplodował, Uran jest w tym mistrzem :2gunfire: , nawet moja mama, która ma problemy z węchem, powiedziała kiedyś "moje oczy łzawią od tego smrodu, to nie jest do przeżycia" :placz:

Posted

Mojego mordziaka tez ulubionym miejscem do siedzenia jest głowa lub twarz jak śpię, szkoda tylko że zdarza mu sie nie podwinąć wtedy ogona pod siebie:shake:, także Lamia rozumiem Cie i wierzę że one to robią z miłości !!

Posted

dariaopole napisał(a):
Mojego mordziaka tez ulubionym miejscem do siedzenia jest głowa lub twarz jak śpię, szkoda tylko że zdarza mu sie nie podwinąć wtedy ogona pod siebie:shake:, także Lamia rozumiem Cie i wierzę że one to robią z miłości !!

Zsikałam się ze śmiechu, jak to sobie wyobraziłam
:bigcool:YES :bigcool:YES :bigcool: YES

Posted

dariaopole napisał(a):
Hahaha, ale te nasze psy są rozkoszne!! zero krempacji, potem tylko patrzą na nas tymi oczętami w taki sposób że aż nie da się na nich gniewać !!

Ja tam się gniewam, ale one i tak mnie olewają :bigcry:

Posted

Haha, no właśnie dlatego ja sie nie gniewam bo nie ma rezultatu, zresztą happy jest bezkarna, na krzyk nie reaguje a na klapsa reaguje takim stresem że siusia gdzie popadnie no więc nic nie można jej nic zrobic i najgorsze jest to że ta diablica zdaje sobie z tego sprawę :evil_lol:

Zamiast oponki dostała dziś butelkę plastikową , odkręciła tylko korek, zmiazdzyła buteleczke w mig i koniec zabawy !!

Posted

basiagk napisał(a):
Zamiast butelki daj jej peniska wołowego:cool3: Z butelki może połknąć plastik albo pokaleczyć sie ostrą krawędzią.:cool1:

A ja nie widziałam takiego penisa :oops: gdzie się kupuje takie cudo (dobrze, że mąż nie słyszy o co ja pytam na forum :evil_lol: )

Posted

Czasami jest w sklepie zoologicznym. Nie wiem dlaczego ale rzadko spotykany. Rozmiar jest porażający i muszą mi go przecinac piłą na mniejsze kawałki, a smród kosmiczny!!!!:crazyeye:

Posted

basiagk napisał(a):
Czasami jest w sklepie zoologicznym. Nie wiem dlaczego ale rzadko spotykany. Rozmiar jest porażający i muszą mi go przecinac piłą na mniejsze kawałki, a smród kosmiczny!!!!:crazyeye:

Ale o co mam pytać, tak normalnie o penisa wołowego? on jest taki suchy jak uszy?

Posted

dariaopole napisał(a):
ojej przecież to perwersja kupowac w sklepie penisa ?
Lamia : może jest w sex shopie też ?

:cool3:

Daria, brzuch mnie już boli ze śmiechu :eviltong:

Posted

Chce się pochwalić że Pako dzis miał spotkanie z kundelkiem mojej cioci i był bardzo grzeczny. Bardzo się cieszę z tego względu że mamy ostatnio troszkę problemów z zachowaniem psów i takie zachowanie było światełkiem w tunelu. Zaznaczam że Pako jest tym ciut grzeczniejszym.

Posted

A do nas dziś przyjechali moi rodzice, psy oszalały ze szczęścia bo wiedziały, że będzie dyspensa na wszystko, tak się obżarły szynkami przy stole (czego nie znoszę), że nawet obiadku przeze mnie gotowanego nie zjadły i stoi do tej pory :mad: