dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 I co tam u Pakusia i jego koleżanki Abry?? Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ja Wam dam karaluchy :mad: obudziłam się z nosem pod ogonem Urana, ten pies mnie chyba nienawidzi :placz: Quote
basiagk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lamia a propos zapaszków moje diabełki właśnie zjadły penisa wołowego i mam w domu naprawdę cudny świąteczny zapaszek.:diabloti: Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Nasze psy jak zaczną puszczać bąki, to na fajkę do ogrodu wychodzimy, w obawie żeby dom nie eksplodował, Uran jest w tym mistrzem :2gunfire: , nawet moja mama, która ma problemy z węchem, powiedziała kiedyś "moje oczy łzawią od tego smrodu, to nie jest do przeżycia" :placz: Quote
dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mojego mordziaka tez ulubionym miejscem do siedzenia jest głowa lub twarz jak śpię, szkoda tylko że zdarza mu sie nie podwinąć wtedy ogona pod siebie:shake:, także Lamia rozumiem Cie i wierzę że one to robią z miłości !! Quote
basiagk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A Abra jest mistrzynią układania poduszki tak aby jej zacna doopcia zawsze na niej leżała:p Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 dariaopole napisał(a):Mojego mordziaka tez ulubionym miejscem do siedzenia jest głowa lub twarz jak śpię, szkoda tylko że zdarza mu sie nie podwinąć wtedy ogona pod siebie:shake:, także Lamia rozumiem Cie i wierzę że one to robią z miłości !! Zsikałam się ze śmiechu, jak to sobie wyobraziłam :bigcool:YES :bigcool:YES :bigcool: YES Quote
dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hahaha, ale te nasze psy są rozkoszne!! zero krempacji, potem tylko patrzą na nas tymi oczętami w taki sposób że aż nie da się na nich gniewać !! Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 dariaopole napisał(a):Hahaha, ale te nasze psy są rozkoszne!! zero krempacji, potem tylko patrzą na nas tymi oczętami w taki sposób że aż nie da się na nich gniewać !! Ja tam się gniewam, ale one i tak mnie olewają :bigcry: Quote
dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Haha, no właśnie dlatego ja sie nie gniewam bo nie ma rezultatu, zresztą happy jest bezkarna, na krzyk nie reaguje a na klapsa reaguje takim stresem że siusia gdzie popadnie no więc nic nie można jej nic zrobic i najgorsze jest to że ta diablica zdaje sobie z tego sprawę :evil_lol: Zamiast oponki dostała dziś butelkę plastikową , odkręciła tylko korek, zmiazdzyła buteleczke w mig i koniec zabawy !! Quote
basiagk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zamiast butelki daj jej peniska wołowego:cool3: Z butelki może połknąć plastik albo pokaleczyć sie ostrą krawędzią.:cool1: Quote
dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ale co ja poradze na to że ona lubi hardcorowe zabawki ? o peniski lub kostki to jest krwawa walka :) Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 basiagk napisał(a):Zamiast butelki daj jej peniska wołowego:cool3: Z butelki może połknąć plastik albo pokaleczyć sie ostrą krawędzią.:cool1: A ja nie widziałam takiego penisa :oops: gdzie się kupuje takie cudo (dobrze, że mąż nie słyszy o co ja pytam na forum :evil_lol: ) Quote
basiagk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czasami jest w sklepie zoologicznym. Nie wiem dlaczego ale rzadko spotykany. Rozmiar jest porażający i muszą mi go przecinac piłą na mniejsze kawałki, a smród kosmiczny!!!!:crazyeye: Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 basiagk napisał(a):Czasami jest w sklepie zoologicznym. Nie wiem dlaczego ale rzadko spotykany. Rozmiar jest porażający i muszą mi go przecinac piłą na mniejsze kawałki, a smród kosmiczny!!!!:crazyeye: Ale o co mam pytać, tak normalnie o penisa wołowego? on jest taki suchy jak uszy? Quote
basiagk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No o penisa wołowego. Długości ma około metra, troszkę wędzony i żylasty.:megagrin: Quote
dariaopole Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ojej przecież to perwersja kupowac w sklepie penisa ? Lamia : może jest w sex shopie też ? :cool3: Quote
lamia2 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 dariaopole napisał(a):ojej przecież to perwersja kupowac w sklepie penisa ? Lamia : może jest w sex shopie też ? :cool3: Daria, brzuch mnie już boli ze śmiechu :eviltong: Quote
andzia69 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kielce życzą ciotkom wszystkiego naj, naj, naj!!!!! Quote
basiagk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Chce się pochwalić że Pako dzis miał spotkanie z kundelkiem mojej cioci i był bardzo grzeczny. Bardzo się cieszę z tego względu że mamy ostatnio troszkę problemów z zachowaniem psów i takie zachowanie było światełkiem w tunelu. Zaznaczam że Pako jest tym ciut grzeczniejszym. Quote
dariaopole Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 To gratulacje dla Pakusia, porządny z niego kawaler !! Quote
dariaopole Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Moje pychole juz po śniadanku, dostaly takze po jajeczku, bo tak sie śliniły przy stole że aż kałuża sie zrobiła :) Quote
lamia2 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 A do nas dziś przyjechali moi rodzice, psy oszalały ze szczęścia bo wiedziały, że będzie dyspensa na wszystko, tak się obżarły szynkami przy stole (czego nie znoszę), że nawet obiadku przeze mnie gotowanego nie zjadły i stoi do tej pory :mad: Quote
dariaopole Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Haha , oj jakby byla tam moja suka to zjadla by obiadek razem z miska :) Quote
dariaopole Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A co tam ciekawego u Pakusia i Abry słychać ??? Pewnie leżą teraz z Basią do góry brzuchami :cool3: Quote
Recommended Posts