lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 A dziś, dzięki Fusica z dogo, do domu poszła kumpela niedoli Pakusia, mała Kruszynka :) To ona po jego wyjeździe wlazła do tej pseudobudy i nie chciała wyjść tylko skomlała - tak za nim tęskniła :) Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Już powiedziałam Pakusiowi!!!!!!!!:multi::multi::multi: Bardzo sie CIESZĘ!!!!! Quote
lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 basiagk napisał(a):no nie myślę, że na łańcuch, tylko żeby na wieś sie nadawał. cytuje: "kieruje sie wiekiem bo mlodego pieska mozna wychowac i przyzwyczaic do zycia na wsi. chodzi by zle nie reagował na zwierzeta w stylu konie czy krowy." Ma być młody, mały i chłopak, dobrze zrozumiałam? nie wiesz czy mają jeszcze jakieś preferencje? co do sierści, koloru itp. Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 lamia2 napisał(a):Ma być młody, mały i chłopak, dobrze zrozumiałam? nie wiesz czy mają jeszcze jakieś preferencje? co do sierści, koloru itp. to co pierwsze napisali: "wiec w zwiazku z naszym wyjazdem z jednego miasta do drugiego zabralismy sunei ze soba a w domu mamy jest pusto wiec damy domek małemu pieskowi jakiemus kundelkowi w mlodym wieku.obojetne czy sunai czy pies byle by sunia była wysterylizowana.jelsi na forum sie nic nie znajdziemy pojdziemy do schroniska.ale chetnie uratujemy zycie jakiemus kundelkowi." Quote
lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Qurczę one się po prostu tulą do siebie, jak ludzie kiedy się bardzo lubią. A mówią, że to tylko psy, idioci nie widzieli tych zdjęć :) Quote
lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 basiagk napisał(a):to co pierwsze napisali: "wiec w zwiazku z naszym wyjazdem z jednego miasta do drugiego zabralismy sunei ze soba a w domu mamy jest pusto wiec damy domek małemu pieskowi jakiemus kundelkowi w mlodym wieku.obojetne czy sunai czy pies byle by sunia była wysterylizowana.jelsi na forum sie nic nie znajdziemy pojdziemy do schroniska.ale chetnie uratujemy zycie jakiemus kundelkowi." Podobają mi się :) gdzie wstawiać fotki? Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 i wracając do naszej parki: I dzieło tengusi: Quote
lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 basiagk napisał(a):Może byc tu ja prześlę dalej... O.K. postaram się jak najszybciej zebrać fotki, dzięki :) Quote
lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='basiagk'] A nie mówiłam :) Quote
lamia2 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Może Bazyli by im się spodobał, nie ma jeszcze roczku, straszna przylepa, przyjaciel ludzi i zwierząt. Barbi, 9 miesięcy, wysterylizowana. Trochę połochliwa, ale szybko się adoptuje, ma niebieskie oczy. Pinokio to młody, ok.3 letnie niezwykle piękny średniej wielkości grzeczny pies. Jest bardzo łagodny i wesoły. Przyjacielsko nastawiony do innych zwierząt i ludzi. Na spacerach pełen radości, co chwila przybiega do człowieka domagając się pieszczot:) Ma niesamowite oczy-jedno błękitne, a drugie brązowe. Ruda ma ok.1r-2lata, jest bardzo kontaktowa i posłuszna, bzeproblmowa , w tym tyg bedzie sterylizowana. Murzynek - ma ok.1,5 roku, jest wesoły, kochani i PRZESYMPATYCZNY:) Łajka :) Uszatka :) Na razie takie na szybko :) Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pilnie szukamy transportu na wczoraj!!! Amstaff ze schronu z Pabianic miał jutro jechac do Katowic. Niestety zaplanowany transport nie wypalił 2 razy i potrzeba pomocy!!! Dziewczyna wzięła nawet urlop żeby zając sie psem a tu lipa!!! Jesli cos wiecie to DAWAJCIE ZNAC!!!! Quote
zaba14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Patrzac na te zdjecia, mam pytanie, czy one schodza z łóżka? :evil_lol: Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 zaba14 napisał(a):Patrzac na te zdjecia, mam pytanie, czy one schodza z łóżka? :evil_lol: Raczej nie:cool3: Quote
lamia2 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Moje też 3/4 życia na łóżkach i na żarciu spędzają, reszta to gonitwa po ogrodzie, ale jak nie pada :evil_lol: Quote
basiagk Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziś w końcu byliśmy na porządnym spacerze!!! Pies wystawowy:cool3: Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Ja z moją cudną parką:loveu: Quote
andzia69 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Super zdjęcia:loveu: a ja mam doła...im dłuzej Zgredziu jest u mnie tym większego... Pomózcie mu znaleźc kochający naprawdę domek:-( Quote
andzia69 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ma allegro, jest na 4 łapach, na tresurze, na mo pies, na eurocity... i nic - chyba za duze wymagania mam... Quote
basiagk Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 może jeszcze alegratka? Tam duzo ludzi zagląda. Ja mam tam konto to moge go wystawic tylko daj tekst. Quote
andzia69 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Basiu - zerknij na allegro i mozesz skopiowac tekst: http://www.allegro.pl/item169939454_najdrozszy_ast_na_swiecie_togus_z_ligoty_.html Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Zagladamy, zagladamy....piekne zdjecia jak zwykle zreszta, ale to mi sie straasznie podoba :loveu: Quote
Recommended Posts