basiagk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja ci dam Marudę:mad: Raczej jest to zapalenie tchawicy. Przypuszczenie rozwiał mój ulubiony wet.:p Quote
basiagk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Baster, pies który mógł być ze mną zmarł. Nie pozwolili mi go wziąć 2 lata temu. Zmarł bez ciepła człowieka... Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wspolczuje Basiu bardzo bardzo mocno bo wiem jak bardzo Baster byl ci bliski :calus::glaszcze::calus::glaszcze: oj zycie nie jest sprawiedliwe :candle: Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='doddy']Basiu, Tengusiu - Baster nie zmarł w budzie... nie zmarł bez człowieka w schroniskowym boksie! Co Wy piszecie??!! nie myslalam o schronisku, ale z tego co wiem i co pisane bylo pies mieszkal w kojcu prawda :roll: twoj post z 15-02-09 [quote name='doddy']Byliśmy dziś w odwiedzinach u Basterka i Primo. Niestety Bastuś jest słabiutki. Mało już wychodzi z budy... Pojawił się mu guz na całej kufie - łysy, czerwony. Oczka ma przymrużone. Widać, że jest w bardzo złej formie bidulek. Jeść je, ale ogólnie jest źle cały czas pomimo leczenia. Jutro znowu wizyta u weterynarza. Quote
doddy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Basiu, Tengusiu - Baster nie zmarł w budzie... nie zmarł bez człowieka w schroniskowym boksie! Co Wy piszecie??!! Basiu, przejrzałam wątek Bastera i jakoś Ciebie nie ma w nim... nie ma Twego błagania byśmy Ci go oddali itd. Zresztą ja się cieszę, że go nie dostałaś bo nie chciałabym mieć takich "jazd" jakie zafundowałaś przy Alfie... Quote
basiagk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Błagania nie było, była moja chęć i zaangażowanie 2 lata temu. Ale ty o tym nie pamiętasz. Na wątku się nie odzywałam bo to nie ma sensu. Ty wszystko wiesz najlepiej. Nie masz prawa pisać o jakiś moich jazdach bo nie masz pojęcia o co chodzi więc zachowaj swoje oceny dla swoich fanów, których jest coraz mniej. A u mnie każdy pies ma jak w niebie i pomimo przeszkód zawsze ich dobro stawiam przed moim. Nigdy pies nie zostal przeze mnie skrzywdzony nawet w najmniejszym stopniu! Więc mnie nie obrażaj! Ludzie mówią po cichu jaka jesteś "idealna" i dlaczego nie chcą z tobą współpracować. Odpowiedz sobie sama dlaczego? Zaraz, Ty uważasz, że robisz wszystko najlepiej i masz monopol na prowadzenie adopcji bullowatych. Wiesz, juz parę osób przez ciebie zrezygnowało z czynnego pomagania tym psom. Ale ze mna ci sie nie uda! I jeszcze jedno zarówno Ja (wlaściecielka psa z tego wątku) i jak sie domyslam założycielka tego wątku nie zyczymy sobie tu Twoich wpowiedzi. Quote
doddy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Tak, Baster mieszkał w budzie. Ale chyba logiczne jest, że nie zmarł w budzie... Nie jesteśmy schroniskiem, które nie interesuje się psami... w ogóle nie jesteśmy w schroniskiem... Quote
doddy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Droga Basiu, fora publiczne są od tego by móc się w nich wypowiadać do woli. :diabloti: Nie ma, że ja chce, żądam itd. :evil_lol: To co ja robię - robię dla psów - nie dla fan clubów. Więc o to, czy ktoś zrezygnuje, czy mnie lubi czy nie - świadczy o kimś samym. Jak można przeczytać na forum... są tacy którym przeszkadza, że piesek nasiusia na panele a są tacy, którzy są świadomi swoich decyzji, są tacy których mottem jest hopam i nie myślę, są tacy - co nie hopają bo nie widzą w tym po prostu sensu. Jakoś ja Twojego zaangażowania w Basterze nie widziałam... więc pisanie teraz, nagle po dwóch latach, peanów, żali itd. jest wręcz nietaktem. Nie rób z siebie męczennicy, bo nijak do historii Bastera to nie pasuje... [*] Quote
basiagk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Twoja mania wielkości nie zna granic. Przyznaję. Bastera juz zostaw w spokoju, skoro nie pamiętasz, że coś takiego było. Masz prawo. Jesteś taka zajęta. ale..... Prosze cie nie pisz, że płakałam bo panele mi pies zalał. Na wątku Alfiego napisałam że jest to bardzo osobista sprawa i nie chodziło o panele:roll:. Z resztą nie twoja sprawa! Więc nie osądzaj skoro nic kobieto nie wiesz. Wiele ci mozna wybaczyć ale to, że oskarzasz mnie o jakąs niestabilnośc emocjonalna która zagraża psom, nie! Człowiekowi zrobić krzywde mogę, nie ma wątpliwosci ale prędzej sama nie zjem a psu oddam wszystko bo są tego więcej warte niz niektórzy ludzie. A ludzie nie odchodzą z dogo z Twojego powodu. Tu mamy dowód na sposób Twojego myślenia, że wszystko się kręci wokól ciebie. Ci ludzie działają ale nie tu, tylko dlatego bo stracili nadzieje na godna uwagi współpracę. A grono fanek tu masz, dobrze o tym wiesz i nie kłam, że ci z tym źle. Temat kończę zdając sobie sprawę, że moje pisanie i przekonywanie cię że nie jesteś idealna nie ma sensu. Jest wielu którzy sie ze mna zgadzają i ja piszę w ich imieniu. Miłej nocy. ps. Przyjmuje do wiadomości, że Baster nie umarł w budzie. Ja mimo wszystko jestem fair wobec ludzi. Quote
basiagk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dobranoc:evil_lol: Jak widać panele są w dobrej formie:grins: Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no co :roll: przeciez on sam oddal mi te dwa kocyki :oops: http://img213.imageshack.us/img213/4400/1007118.jpg slicznosci kofane :loveu: jak one sie mieszcza razem na takim malym poslaniu :hmmmm: Quote
basiagk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sorki za offa:Rose: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dom-dla-szczeniaka-inaczej-buda-lancuch-ostrowiec-swietokrzyski-132377/ Quote
basiagk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Moje psy choć dalej chorutkie bardzo sie kochają:loveu: Jeszcze gdy był śnieg.... A teraz jest rekowalenscencja w domowym sloneczku:grins: Quote
basiagk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ten wątek już nie ma sensu..... Sorry za offa ale nie kupujcie w w sklepie internetowym Karusek! Fatalna obsługa, nierzetelna informacja, do tego centusie:roll: Quote
Tengusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 po pierwsze bannerek !!! jak ktos ma do ciebie trafic skoro nie ma bannerka a ty w innych galeryjkach wogole nie bywasz :roll: Quote
Tengusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f38/grafika-dla-psow-w-potrzebie-fotoblogow-n-s-design-zapraszam-120942/ Quote
basiagk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tu, Tengusiu juz nie ma sensu. Ludzie się wykruszyli z różnych bardziej lub mniej istotnych powodów. Poza tym zapomniałam kto tu robi te bannerki. Na tym wątku już nie bede umieszczać psów:shake: Quote
Tengusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Basia na dgm juz nie wchodzi ;) no chyba ze mnie zaskoczy ... Quote
andzia69 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tengusia napisał(a):Basia na dgm juz nie wchodzi ;) no chyba ze mnie zaskoczy ... ja tam nie wiem o co kaman...ale wczoraj była zalogowana to i wchodzi:lol: Quote
Tengusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 andzia69 napisał(a):ja tam nie wiem o co kaman...ale wczoraj była zalogowana to i wchodzi:lol: no proszem ukrywa sie :mad: musze zaraz do niej napisac hihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 nie nie wierze kogo moje piekne oczy tu widza :crazyeye: Quote
Recommended Posts