Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 basiagk napisał(a):Ja ciebie?! Nigdy! Tylko gapa jestem i nie zauważyłam:hmmmm: gaaapaaaa Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No gapa, gapa! Fasolko sama nigdy ich razem nie wyprowadzam na mieście bo raz to zrobiłam i kiepsko sie to skończyło. Są zbyt podekscytowane. Czy ktos wie gdzie się mozna nauczyć robić bannerek?:cool3: Quote
Tengusia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 basiagk napisał(a):No gapa, gapa! Fasolko sama nigdy ich razem nie wyprowadzam na mieście bo raz to zrobiłam i kiepsko sie to skończyło. Są zbyt podekscytowane. Czy ktos wie gdzie się mozna nauczyć robić bannerek?:cool3: dziewczyna ma talent i robi super bannerki http://www.dogomania.pl/forum/f38/bannerki-dla-psow-w-potrzebie-fotoblogow-120942/ Quote
magenka1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Witam wszystkie cioteczki :) Ja postanowiłam złożyć Basi (jak mogę tak się zwrócić) wszystkiego dobrego w 2 rocznicę i życzę 100 takich rocznic.!!!! Właśnie skończyłam czytać wątek, piękne zdjęcia ale cóż jak czworonogi piękne to i zdjęcia super!! Ja takich dużych piesków nie mam ale moja kuzynka posiada jednego i wiem co to z nimi uciecha. Nikt na mój widok ze szczęścia się nie rzucił o ścianę tylko właśnie astik kuzynki, jest wspaniały tylko nie mogę chodzić z nim na spacery bo to on wtedy mną rządzi. Pozdrawiam :) Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dziękuję Ci Magenko za życzenia i miłe słowa. A jak Ty tu trafiłaś na koniec dogomaniackiego świata? Quote
magenka1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Chyba tak jak wszyscy z miłości do czworonogów :) I chyba z tego, że w okół mnie nie ma osób, które by tak je kochały, tylko widzą koniec swego nosa :( Więc szukałam takich dogomaniaków jak ja Sama mam już byłego schroniskowego duśke, którego bardzo bardzo kocham :) W marzeniach marzy mi się choć jeszcze jeden ale jak na razie mieszkam z rodzicami (główny przeciwnik tato). Marzeń mam wiele tak, żeby już nie było schronisk :( Dużo dużo by pisać :) Dopiero tutaj raczkuje ale często zaglądam a głównie jak ma ciężki dzień to w dział JUŻ W DOMU :) i się wzruszam. Pozdrawiam z północy zimmnnnejj Quote
basiagk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Poszukuję porady prawnika w sprawie zgłoszenia sprawy na policję! Quote
basiagk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cioteczki, jak zwykle moja mała paranoja wychodzi na wierzch. Mam zamiar wziąć po raz pierwszy psiaka na DT. Bardzo bym prosiła o jakieś rady, szczególnie w sprawie pierwszych kontaktów nowego przybysza (w tym przypadku szczeniak) z psami domowymi. Proszę o pomoc:p Quote
basiagk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Najbardziej obawiam się agresywnej reakcji moim psów:smhair2:. Chodzi mi o ten pierwszy raz;) Quote
basiagk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kurde kolejność postów szwankuje:shake: Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Basia - dasz radę;) Ja jak czasem przemycałam malucha to musiałam go pilnowac tylko coby za bardzo mańce nie dokuczał, bo ona się nerwowała i mogłaby go do porządku za bardzo przywołać;) Quote
basiagk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Przepraszam za offa ale:Rose: Potrzebny transport do DT (czyli do mnie) dla szczeniaka amstaffa CHORZÓW-TARNÓW (ewentualnie Kraków)!!! Quote
basiagk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A to Alfi mój tymczasowy lokator Dziś go ucz€lam chodzic przy nodze i warować. Chłopak pojętny niezwykle. Nawet na zawołanie przychodzi szybciej niż moje własne psy:lol: Niestety mały z niego złodziej i ukradł mi dzis ze stołu śniadanie. A teraz mała fotorelacja: Alfi w swoim łóżeczku Chwyta ze serce Alfi z wujkiem Pako, ktoremu chce obsesyjnie zgwałcic głowę Quote
basiagk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A teraz jego smutne ale zawadiackie oczka Quote
Tengusia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 slodki Alfi oj bedzie ci szkoda go wydac cos mi sie tak wydaje :loveu: taka kruszynka i jeszcze tak ladnie bawi sie z twoimi :loveu: Quote
basiagk Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nikt nie musi na to reagować po prostu muszę sobie to napisać. JA JUŻ NIE CHCĘ! NIE MOGĘ! JA TEGO NIE WYTRZYMAM!!! :placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: i tyle... Quote
Fasolka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Basiu, ależ on cudny: Mam nadzieję, że 'starszaki' nie robią mu krzywdy?;) Quote
basiagk Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nie robią mu krzywdy ale nie są zachwycone choć Abra lubi z nim biegać.:p Quote
Fasolka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A on je zaczepia? Czy to moze raczej one nie daja mu sie ruszyć?;) Quote
basiagk Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Alfi to mały dominant i zadziera ile sie da, choc mysle ze to głownie żeby zachęcic do zabawy. Pako stara się go ignorować i unika go bo tak to sprowadza małego do poziomu podlogi. A Abra to taka opiekunka z twardą ręką a raczej zebami. Nic małemu się nie dzieje zlego. Quote
Tengusia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='basiagk']nikt nie musi na to reagować po prostu muszę sobie to napisać. JA JUŻ NIE CHCĘ! NIE MOGĘ! JA TEGO NIE WYTRZYMAM!!! :placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: i tyle... no co za baba tutaj przylazla lamentowac :mad::mad::mad: ty lepiej wszystko trzymaj i glowa do gory ale juz :diabloti: Quote
basiagk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 aktualne wiadomości: Miałam wklejać zdjęcia ze śnieżnych szaleństw ale właśnie przez ten głupi śnieg Abra i Pako dostały dość poważnego zapalenia tchawicy więc zima mi się teraz szczególnie nie podoba:shake: Poza tym przez odwalanie kilku ton śniegu z podwórka sama jestem taka na dwa razy:puppydog: i jeszcze te okropne nerwy z moim DT i tak sie wszystko to koopy nawaliło. Więc sobie wspólnie chorujemy.:ices_bla: ps. Alfi z mojego DT ma nowy domek:p Quote
Fasolka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Alfi ma domek??? :crazyeye: Juz??? Tak szybko??? Ależ suuuper!!!! :multi::multi::multi: Gratulacjone!!! Napisz co i jak :lol: Quote
Tengusia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 czesc Maruda :evilbat: jak tam twoje psiska sie miewaja ???? czy rzeczywiscie maja kaszel kennelowy czy to tylko twoje przypuszczenie ???? wysciskaj je odemnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts