Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No gapa, gapa!

Fasolko sama nigdy ich razem nie wyprowadzam na mieście bo raz to zrobiłam i kiepsko sie to skończyło. Są zbyt podekscytowane.

Czy ktos wie gdzie się mozna nauczyć robić bannerek?:cool3:

Posted

Witam wszystkie cioteczki :)
Ja postanowiłam złożyć Basi (jak mogę tak się zwrócić) wszystkiego dobrego w 2 rocznicę i życzę 100 takich rocznic.!!!!
Właśnie skończyłam czytać wątek, piękne zdjęcia ale cóż jak czworonogi piękne to i zdjęcia super!!
Ja takich dużych piesków nie mam ale moja kuzynka posiada jednego i wiem co to z nimi uciecha. Nikt na mój widok ze szczęścia się nie rzucił o ścianę tylko właśnie astik kuzynki, jest wspaniały tylko nie mogę chodzić z nim na spacery bo to on wtedy mną rządzi.
Pozdrawiam :)

Posted

Chyba tak jak wszyscy z miłości do czworonogów :)
I chyba z tego, że w okół mnie nie ma osób, które by tak je kochały, tylko widzą koniec swego nosa :( Więc szukałam takich dogomaniaków jak ja
Sama mam już byłego schroniskowego duśke, którego bardzo bardzo kocham :) W marzeniach marzy mi się choć jeszcze jeden ale jak na razie mieszkam z rodzicami (główny przeciwnik tato). Marzeń mam wiele tak, żeby już nie było schronisk :(
Dużo dużo by pisać :)
Dopiero tutaj raczkuje ale często zaglądam a głównie jak ma ciężki dzień to w dział JUŻ W DOMU :) i się wzruszam.
Pozdrawiam z północy zimmnnnejj

• 4 weeks later...
Posted

Cioteczki, jak zwykle moja mała paranoja wychodzi na wierzch. Mam zamiar wziąć po raz pierwszy psiaka na DT. Bardzo bym prosiła o jakieś rady, szczególnie w sprawie pierwszych kontaktów nowego przybysza (w tym przypadku szczeniak) z psami domowymi. Proszę o pomoc:p

Posted

Basia - dasz radę;) Ja jak czasem przemycałam malucha to musiałam go pilnowac tylko coby za bardzo mańce nie dokuczał, bo ona się nerwowała i mogłaby go do porządku za bardzo przywołać;)

Posted

A to Alfi mój tymczasowy lokator

Dziś go ucz€lam chodzic przy nodze i warować. Chłopak pojętny niezwykle. Nawet na zawołanie przychodzi szybciej niż moje własne psy:lol: Niestety mały z niego złodziej i ukradł mi dzis ze stołu śniadanie. A teraz mała fotorelacja:

Alfi w swoim łóżeczku

Chwyta ze serce

Alfi z wujkiem Pako, ktoremu chce obsesyjnie zgwałcic głowę

Posted

nikt nie musi na to reagować po prostu muszę sobie to napisać.
JA JUŻ NIE CHCĘ! NIE MOGĘ! JA TEGO NIE WYTRZYMAM!!!

:placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz:
i tyle...

Posted

Alfi to mały dominant i zadziera ile sie da, choc mysle ze to głownie żeby zachęcic do zabawy. Pako stara się go ignorować i unika go bo tak to sprowadza małego do poziomu podlogi. A Abra to taka opiekunka z twardą ręką a raczej zebami. Nic małemu się nie dzieje zlego.

Posted

[quote name='basiagk']nikt nie musi na to reagować po prostu muszę sobie to napisać.
JA JUŻ NIE CHCĘ! NIE MOGĘ! JA TEGO NIE WYTRZYMAM!!!

:placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz:

i tyle...

no co za baba tutaj przylazla lamentowac :mad::mad::mad:

ty lepiej wszystko trzymaj i glowa do gory ale juz :diabloti:

Posted

aktualne wiadomości:
Miałam wklejać zdjęcia ze śnieżnych szaleństw ale właśnie przez ten głupi śnieg Abra i Pako dostały dość poważnego zapalenia tchawicy więc zima mi się teraz szczególnie nie podoba:shake: Poza tym przez odwalanie kilku ton śniegu z podwórka sama jestem taka na dwa razy:puppydog: i jeszcze te okropne nerwy z moim DT i tak sie wszystko to koopy nawaliło. Więc sobie wspólnie chorujemy.:ices_bla:

ps. Alfi z mojego DT ma nowy domek:p

Posted

czesc Maruda :evilbat: jak tam twoje psiska sie miewaja ???? czy rzeczywiscie maja kaszel kennelowy czy to tylko twoje przypuszczenie ????

wysciskaj je odemnie :loveu::loveu::loveu: