lamia2 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 basiagk napisał(a):Lamia czekam na fotki budy:razz: Dziś byłam niedaleko, bo szukałyśmy psa, w sobotę jadę do Krzyczek, w niedzielę do Lublina z krzyczkowym ... może w tygodniu uda mi się podjechać i pstryknąć ... :cool3: Quote
basiagk Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No proszę:modla::modla::modla: A tamten sie znalazł? Quote
lamia2 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 basiagk napisał(a):No proszę:modla::modla::modla: A tamten sie znalazł? Tak znalazł :multi::multi::multi: Quote
basiagk Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 I gdzie jest? A tak poza tym to Abra mi narobiła strachu, całą noc nie spałam. Zjadła cos w ogródku (bałam się, że to trutka zostawiona przez życzliwych) i w ciągu 30 godzin wymiotowała 11 razy. Wet powiedział, że to nieżyt żołądka, dal 3 zastrzyki ale to nic nie dało. Dzis zrobiłam jej rosołek i juz jest ok! Uff! Quote
lamia2 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 basiagk napisał(a):I gdzie jest? Jest u Ani (tej co go do nas przywiozła) ;) basiagk napisał(a):A tak poza tym to Abra mi narobiła strachu, całą noc nie spałam. Zjadła cos w ogródku (bałam się, że to trutka zostawiona przez życzliwych) i w ciągu 30 godzin wymiotowała 11 razy. Wet powiedział, że to nieżyt żołądka, dal 3 zastrzyki ale to nic nie dało. Dzis zrobiłam jej rosołek i juz jest ok! Uff! Tak się zdarza niestety, ale dobrze, że już jest wszystko O.K. :lol: Quote
basiagk Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Rosołek to dobra rzecz choc sama jestem wegetarianką:loveu: Quote
andzia69 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Lamia - gdyby cuś to jest taki do wydania: Czilo to samiec amstafa (bez papierów) .W lipcu tego roku skończy 3 lata . Jest psem bardzo łagodnym , wychowanym z dziećmi , lubiącym towarzystwo ludzi . Wszelkiego rodzaju zabawy z nim to sama przyjemność - tak twierdzi właściciel. Czilo był odrobaczony pół roku temu , był też szczepiony , posiada książeczkę zdrowia , nie jest wykastrowany . Na psy reaguje tak jakby chciał się bawić , ponieważ od małego miał stały kontakt z innymi psami i nigdy nie było z tym problemów . Do kotów się rwie , ale puszczony na smyczy do zadomowionego kota tylko go wąchał , nic poza tym . Czilo był trochę szkolony przez właściciela , na komendę : daje obie łapy , siada , do domu pierwszego wpuszcza właściciela , czeka aż ten wejdzie , jak mu się każe wyjść wychodzi , jest nauczony chodzenia na smyczy i w kagańcu . Czilo szuka domu , gdyż jego obecny właściciel wyjeżdża z kraju i nie może psa zabrać ze sobą . Ja nie mogę zaoferować mu nawet tymczasu , namawiam człowieka aby zostawił psa u kogoś z rodziny , ale w perspektywie mam kieleckie schronisko - POMOCY . Quote
basiagk Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zapraszam na pyszny bazarek dla Abi!!!:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9448932#post9448932 Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Basia pisałam Ci na priva, że w Siestrzeni będę dopiero w sobotę. To jest ode mnie 60 km, nawet jeśli pojechałabym po pracy czyli po 16.00 do Siestrzeni to nie zrobię fotek bo ciemno ;) Quote
basiagk Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No tak,cos mi się pomyliło i myślałam o środzie...sorki... Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 basiagk napisał(a):No tak,cos mi się pomyliło i myślałam o środzie...sorki... Jeszcze chwilkę :cool3: Quote
basiagk Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A tak zupełnie z innej beczki... Czy ktoś z Was ma doświadczenia z sanatoriami? Bo ja jadę pierwszy raz i mam pietra:question:.Wysyłają mnie do Krynicy:confused: Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 basiagk napisał(a):A tak zupełnie z innej beczki... Czy ktoś z Was ma doświadczenia z sanatoriami? Bo ja jadę pierwszy raz i mam pietra:question:.Wysyłają mnie do Krynicy:confused: ja nie ... ale moja koleżanka była .... wróciła w ciąży i z drugim mężem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 o kurde....!!!:scared: O tyle jestem spokojniejsza, że to sanatorium dla kobiet...uff! Quote
andzia69 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 lamia2 napisał(a):ja nie ... ale moja koleżanka była .... wróciła w ciąży i z drugim mężem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to pięknie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 basiagk napisał(a):o kurde....!!!:scared: O tyle jestem spokojniejsza, że to sanatorium dla kobiet...uff! Ona też była w sanatorium dla kobiet ... ale po drugiej stronie ulicy było dla mężczyzn (albo koedukacyjne nie pamiętam) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To pięknie!!!! Trzeba załatwic jakiś pas cnoty:evil_lol: Quote
lamia2 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Mój chłop też jęczał, że go w krzyżu łupie i do sanatorium chciał jechać ... ale mu powiedziałam, że to z lenistwa i kazałam ogródek przekopać .... i jak ręką odjął ... teraz już nawet boi się pojęczeć .... ja mu dam sanatorium :mad::mad::mad: Quote
dariaopole Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 lamia2 napisał(a):Mój chłop też jęczał, że go w krzyżu łupie i do sanatorium chciał jechać ... ale mu powiedziałam, że to z lenistwa i kazałam ogródek przekopać .... i jak ręką odjął ... teraz już nawet boi się pojęczeć .... ja mu dam sanatorium :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaaa...też skądeś znam tą magiczna i zdrowotną moc sanatarium które najczęściej kończą się.......rozwodem :cool1: Quote
basiagk Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dziewczyny nie straszcie mnie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 to Twój mąż powinien sie bać :diabloti: Quote
basiagk Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No ma niewyraźna minę:great:...:evil_lol: Quote
Recommended Posts