Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwólcie, że potraktuje wątek Pakusia jako miejsce to wyżycia się...
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad::mad::mad:
:olympic::comp26::evil::evil::evil::x:x:x :chainsaw::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: :snipersm::snipersm::snipersm::wallbash: :grab::stormy-sad:

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia wysłałam i czekam na dobre wieści:p

Ja też chora jestem :-(

ale po budę dziś pojechaliśmy, jest już w Siestrzeni, ale od tej gorączki zapomiałam aparatu, w sobote nadrobię :lol:

Basia i Andzia, jeszcze raz piękne dzięki :multi::multi::multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
jestem ledwo gadajaca, ale jutro postaram się zadzwonic, bo ciężka sytuacja z tą sunia:shake:

To ona nic nie wie, że Alfa już w domu.

To chyba do niej zadzwonię jednak, poczekaj z tym telefonem zobaczymy czy mnie zbeszta.

Posted

andzia69 napisał(a):
Basia - ale o co chodzi, ze tak pomstujesz:crazyeye:

że nie mozna nikomu zaufac. Są dogomaniackie kliki które po cichutku robią swoje, ukrywają informacje o psach i kłócą się abo podkładają świnie. Mnie to spotkało. I cholera mnie bierze, że nie można spokojnie w zgodzie współpracować dla dobra psów.:angryy:
I widzicie nawet nie mogę napisać o co dokładnie chodzi bo ktos może to obserwować i wykorzystać przeciwko mnie. A mnie chodzi tylko o pomoc psom. Nie dziwie się, że sa cioteczki, ktore rezygnują z działania na dogo.

Posted

Fakt, ja też już parę razy myślałam aby doć sobie spokój z dogo... żyłam bez dogo a dalej też mogłabym żyć ;)

Ale głowa do góry Basiu, nie takie rzeczy przeżyjemy ;)

Posted

No ja właśnie zaczęłam rozumieć te cioteczki które odeszły z dogo ale ja musze tu zostac Bo ja mogę pomagać tylko wirtualnie, fizycznie niestety nie dam rady:shake:. A z tych nerwów ostatnio to az sie pochorowałam. Od kilku lat nie miałam gorączki a teraz dostałam:roll:.
Fajnie że jesteście cioteczki:loveu:

Posted

No ja sie z tych emocji pochorowałam choc na pewno przyczyniły sie do tego kaszlące dzieci:roll:.
Niestety przekonałam się że są tu pewne kliki ale gadac już o tym nie będę bo nie mam na to siły. Szkoda tylko, że zaufać nie można:shake:.

Lamio czekam na fotki budy!!!!:p

Posted

Lamia cioteczka trafilam na allegro na twoje ogloszenie http://www.allegro.pl/item305692334_hektor_3_mies_amstaff_szuka_odpowiedzialnego_domu.html

czy to nie ten maluch ktory niedawno poszedl do adopcji ???

lamia2 napisał(a):
Buda będzie pod koniec tygodnia 1,40 x 1,10, miała kosztować 450,00 zł ale wynegocjowaliśmy na 400,00 (różnicę dopłacimy ze zbiórki) :) :) :)

Alfa jest pod opieką Komety, nie wiem czy się kontaktowały.

Dziś druga klucha poszła do nowego domku :)

Posted

andzia69 napisał(a):
Lamia - a dzwoniłas do tej pani z Kielc???
A czemu maluszek wrócił? gryzie, suka czy za bardzo ruchliwy?:mad:

Pani z Kielc obraziła się.
Malucha zabrałam po kontroli poadopcyjnej. Inne były moje oczekiwania co do wymarzonego domku dla małego.