andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='lamia2']To Zgredek nie zostaje u Ciebie?[/quote] Zostaje, zostaje...ale ponieważ pani Kasia jest (a moze byla?:cool3:) zakochana w Zgredku i była niepocieszona, że go nie wzięła to namawiała nas cobyśmy sobie jaki urlop wzięli to ona jest zawsze chętna na przetrzymanie Zgredzia na czas naszego urlopu:evil_lol: Więc wiedziałam, że zawsze mogę liczyc na darmowy hotel u p. Kasi - a teraz??? nie da rady, bo by go penie Lunka zeżarla! Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69']Zostaje, zostaje...ale ponieważ pani Kasia jest (a moze byla?:cool3:) zakochana w Zgredku i była niepocieszona, że go nie wzięła to namawiała nas cobyśmy sobie jaki urlop wzięli to ona jest zawsze chętna na przetrzymanie Zgredzia na czas naszego urlopu:evil_lol: Więc wiedziałam, że zawsze mogę liczyc na darmowy hotel u p. Kasi - a teraz??? nie da rady, bo by go penie Lunka zeżarla![/QUOTE] A to spoko, Zgredek będzie miał kumpelę do zabawy "bezpieczną" .... a Kasia jak obiecała to słowa musi dotrzymać, niech zobaczy co dwa bulle potrafią wyczyniać :cool3: Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no to ja na razie udaje, że nic nie wiem jakby do mnie zadzwonila:evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='andzia69']no to ja na razie udaje, że nic nie wiem jakby do mnie zadzwonila:evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe kiedy i jak Ci to powie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basia sorki za offy ale wiesz, że ciągle myślimy o najnieszczęśliwszym psie w Polsce .... słynnym Pako :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='lamia2']Basia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bosze Pako znowu złamał paznokietek, ja się zastrzelę :flaming:[/quote] Może tylko paznokietek ale Pako właził z bólu pod łózko. A na razie jestem w rozpaczy bo wiem, ze bullki zamarzają w budach:grab: Quote
basiagk Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Foteczki z komóreczki!:p Wybaczcie jakość. Akurat wgrałam. Quote
basiagk Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Poranna medytacja Pako:evil_lol: Pora na karmienie:evil_lol: Na budowie Dobranoc :loveu: j Quote
dariaopole Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 poranna medytacja jest dobra :evil_lol: cieszę się,że Lunka zostaje u Kasi :multi: ale nie cieszę się ,że Pakuś ma złamany paznokietek :shake: Quote
Tengusia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A mi ta foteczka sie podoba jest sliczniutka :loveu: Quote
modliszka84 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='andzia69']a mnie ta: dwa serdelki:evil_lol: spanie synchroniczne :evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 A ja to nie mogę wyjść z podziwu jak one się dogadały i tak ładnie się uzupełniają :lol::lol::lol: Quote
andzia69 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Lamia - a p. Kasia dzisiaj do mnie zadzwoniła i mowi: "melduję posłusznie, ze Luna zostaje" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='andzia69']Lamia - a p. Kasia dzisiaj do mnie zadzwoniła i mowi: "melduję posłusznie, ze Luna zostaje" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No brawo, przyznała się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nich im się wiedzie jak najlepiej :lol::lol::lol: Quote
andzia69 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 wklejam tutaj - bo pewnie tu nie dotrze, choc jest zarejestrowana na dogo i na niebieskim - ostrzeżcie "swoje" okolice - Lamia czy ty ją znasz?????? Proszę Cię o rozesłanie tej wiadomosci do wszystkich znanych Ci na forum osób zajmujących sie czynnie adopcją : OSTRZEŻENIE!!! Ostrzegam wszystkie osoby, z którymi kontaktowała się dziewczyna o imieniu Ewelina ( nick na forum ast Ewcia20, na dogo Ewa2000 bodajże) mieszkająca w Dąbrowie Górniczej lub Czeladzi. Osoba ta szuka amstaffa lub pit bulla- mieni sie ona osobą doświadczoną w postepowaniu z psami. W rzeczywistości jest pustą i kłamiącą panienką szukającą kolejnej zabawki, którą odda po jednym dniu. Propozycje Pani prezes fundacji S.O.S. na pomoc zwierzętom dotyczącą bezpłatnego szkolenia z zakresu opieki nad psami puściła mimo uszu. Neron z bydgoskiego schroniska znudził jej sie po jednym dniu. Osoba ta usiłowała wymusić na mnie zorganizowanie bezpłatnego szkolenia jej suki, która rozwaliła Neronowi nos. Zupełnie nie liczy się z uczuciami zwierząt!!!! Dla niej liczy sie tylko moda i własne widzi mi się. Na forum sprawia wrażenie osoby elokwętnej i rozumiejącej zagadnienia adopcji ( to mnie zmyliło). Już w kilka godzin po oddaniu Nerona pytała się o pit bulla jedna z dogo maniaczek. Jeśli chcecie aby "Wasz " pies trafił w dobre ręce -nie wydawajcie go Ewelinie M ani Piotrowi G (narzeczony Eweliny) Quote
lamia2 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Nie znam kompletnie, od Ciebie się dowiedziałam, że złożyła wątek "mojej" Rozalce na niebieskim. Muszę sprawdzić skąd o niej wiedziała bo ja jej nigdzie nie ogłaszałam a Rozalka jest na tymczasie u Arwenki od niedzieli. Quote
JarekOpole Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 tu ja dariaopole : mnie ta panienka pod początku sie nie podobała, prawie na każdym wątku pytała o psa i wykazywała chęć adopcji, a z tym Neronem to juz przesadziła !!:angryy: Quote
basiagk Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='JarekOpole']tu ja dariaopole [/quote] No a ja myślałam, że mój Pako ma nowego wielbiciela!:eviltong: Quote
dariaopole Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Basia : jarek widział Twoje potworki i mówił ,że są extra:loveu:. Elfiki tez oglądał ze mną :evil_lol: Quote
basiagk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A teraz zapraszam na przepyszny bazarek dla Abi!:sweetCyb: Dla miłośników słodyczy i whisky! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9264739 Quote
basiagk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dzisiejsza wizyta inspektorów na budowie!:evil_lol: Uwielbiam to zdjecie!:loveu: Ten wzrok! Narada inspektorów:niedowia: Quote
andzia69 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 to się chyba naradzają gdzie będzie ich pokoj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lamia2 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Ja dopiero teraz zauważyłam, jakie one mają ładne adresatki .... gdzie się takie kupuje ;) Quote
Recommended Posts