lamia2 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Łapa wygląda nadzwyczaj dobrze, myślałam, że po takim zabiegu będzie mocno spuchnięta :lol: Pięknie wyglądają te bambaryły pod drzewkiem :evil_lol: Quote
basiagk Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 lamia2 napisał(a):Łapa wygląda nadzwyczaj dobrze, myślałam, że po takim zabiegu będzie mocno spuchnięta :lol: Już nie wygląda.... Abra dziś cichutko się wymknęła z pokoju i wygryzła sobie przynajmniej 3 szwy, rozeszło się ciało i jest kicha. Jutro do weta trzeba iśc:roll: Quote
lamia2 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 basiagk napisał(a):Już nie wygląda.... Abra dziś cichutko się wymknęła z pokoju i wygryzła sobie przynajmniej 3 szwy, rozeszło się ciało i jest kicha. Jutro do weta trzeba iśc:roll: Pewnie jej się ścieg nie podobał :evil_lol: modnisia :evil_lol: ale to już pewnie tylko ranka powierzchowna, szybko się zagoi :cool3: Quote
basiagk Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No rozlazło sie to okropnie:rolleyes: Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 do weta nawet nie masz po co iść - do 2 godzin od "rozejścia"..inaczej trzeba usypiać i wycinać brzegi - a skory nalapie nie ma za wiele i mogloby po wycięciu nie dojść do siebie - nie naciągnie się.... Samo się zagoi - tylko pilnuj, żeby nie zjadla więcej;) Przerabialam to ze swoją suką, ktora wyżarla szwy na udzie - a tam jest więcej skóry - a jak sobie rozwalila, to wet powiedzial, żeby się to naciągnęło do ponownego zszycia to by musial część mięśnia usunąć - zroslo się samo Quote
basiagk Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tak masz rację. Wet powiedział, że nie ma sensu zszywac. Idziemy żeby sprawdził ranę i ma dac jakąś maść. Quote
lamia2 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 basiagk napisał(a):Tak masz rację. Wet powiedział, że nie ma sensu zszywac. Idziemy żeby sprawdził ranę i ma dac jakąś maść. Też bym tego nie zszywała, najlepszy jest na takie rzeczy jest podobno "płyn Oliwkowa" :) Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 lamia2 napisał(a):Też bym tego nie zszywała, najlepszy jest na takie rzeczy jest podobno "płyn Oliwkowa" :) Ech Abra niedobra jest bardzo:shake:. Rozwaliła to sobie trochę bardziej. Będzie się to strasznie długo goiło:angryy:. Lamia a co to za płyn? gdzie go można kupic? No i co z ta zbiórką? Zebraliście coś? Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 basiagk napisał(a):Ech Abra niedobra jest bardzo:shake:. Rozwaliła to sobie trochę bardziej. Będzie się to strasznie długo goiło:angryy:. Lamia a co to za płyn? gdzie go można kupic? No i co z ta zbiórką? Zebraliście coś? Ten płyn wygląda jak olej można go kupić albo w aptece albo u weta. Zbiórka była ...nie wiem nawet ile uzbierały, ale wiem, że z tych pieniędzy kupili już słomę do bud bo to było w pierszej kolejności. Jak zabraknie pieniążków do Twojej budy, to będziemy coś kombinować ;) Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja podliczyłam i wyszło mi około 160 zł. I co robimy? Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 basiagk napisał(a):Ja podliczyłam i wyszło mi około 160 zł. I co robimy? No to 200,00 będziemy musieli dokombinować ;) Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Basia - jak dotrę do domu - to mogę ci podać sklad leku robionego w aptece, ktory bardzo szybko powoduje ziarninowanie - to czym mojej Torze smarowalam tą rozprutą ranę - jeśli masz znajomego lekarza ludzkiego to jak ci to zapisze to za ok. 100 gr zaplacisz cale 5 zl - no może ciut podrożało:evil_lol: A jak zapisze to wet - to 30 zl . I lepiej kupić to 100 gr niż 50 gr - bo placisz tyle samo. A przechowuje się to w lodowce i można dlugo używać i przechowywać;) Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Lamia - to ja do tej budy mogę się dolożyć za 100 zl:oops: i mam pytanie czy macie jakiś pomysl na dom dla starszej i chyba gluchej suni??? bo ja nie mam pomysla:-(:-(:-( Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Andzia uwielbiam cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='basiagk']Andzia uwielbiam cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: a za co????:cool3: Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a):Lamia - to ja do tej budy mogę się dolożyć za 100 zl:oops: Za to!!!!! Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A rok temu Lamia założyła ten wątek!!!!!:multi::multi::multi: Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a):Lamia - to ja do tej budy mogę się dolożyć za 100 zl:oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Andzia zrobiłaś napad na bank ????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: qrczę WIELKA JESTEŚ :loveu::loveu::loveu::loveu: nie znam suńki .... a skąd jest? Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Abi po roku więzienia w schronisku, dzięki Tengusi i innym cioteczkom znalazła się w hoteliku w Cieszynie, a to jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88011 Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 basiagk napisał(a):A rok temu Lamia założyła ten wątek!!!!!:multi::multi::multi: Rany ... to już rok ... pamiętam ten dzień .... pisałam bez większej nadzieji, że ktoś będzie chciał takiego poharatańca wziąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A Pakolo (taki skrót:p) odżywiony, piękny, spokojny i szczęśliwy smacznie śpi na kanapie. Lamia dziękuję ci za niego:Rose: Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 basiagk napisał(a):A Pakolo (taki skrót:p) odżywiony, piękny, spokojny i szczęśliwy smacznie śpi na kanapie. Lamia dziękuję ci za niego:Rose: No co Ty Basia .... to ja dziękuję :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='lamia2']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Andzia zrobiłaś napad na bank ????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: qrczę WIELKA JESTEŚ :loveu::loveu::loveu::loveu: nie znam suńki .... a skąd jest? wielka to moze nie...ale gruba na pewno:evil_lol: A sunia to Abi z mojego podpisu i tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88011 podajcie gdzie mam wysłać te marne piniążki;) Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a): podajcie gdzie mam wysłać te marne piniążki;) Lamia, może na moje konto i wtedy wszystko razem z bazarkami przeleje na "Sforę". Jak uważasz, jak będzie wygodniej? Quote
Recommended Posts