basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A to kilka fotek z wizyty Tengusi u mnie i moich psiaków:loveu: Szaleństwo!:diabloti: Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 A ten śnieg to chyba z armatki bo ja w tym roku jeszcze nie widziałam :evil_lol: Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No gdzie ta śnieżka? Latająca żaba:cool1: No bo ja sie wstydzę...:oops: Już nie :evil_lol: Bo Abra Kocha !!! Fajnie ja przyjeżdża Ciocia:loveu: Można dostac paluszki. Bo pani to nic nie da!:shake: Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 lamia2 napisał(a):A ten śnieg to chyba z armatki bo ja w tym roku jeszcze nie widziałam :evil_lol: No Zapraszam do Tarnowa zobaczyć prawdziwy śnieg z nieba:evil_lol: Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeszcze trochę klasycznych szaleństw....:razz: Nowy kocyk....miodzio....:loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='basiagk']Fajnie ja przyjeżdża Ciocia:loveu: Można dostac paluszki. Bo pani to nic nie da!:shake: Ja tam nie tylko paluszki widzę na stole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 lamia2 napisał(a):Ja tam nie tylko paluszki widzę na stole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A i owszem... pyszne słowackie pifko:beerchug: Tengusiu jeszcze raz ci BARDZO dziękuję za odwiedziny!:calus: Abra była smutna gdy okazało się, że Ciebie nie ma gdy wróciliśmy do domu. Lamie i inne cioteczki też zapraszam oczywiście. Tylko pojedynczo bo mieszkanie micro mam:diabloti: Quote
Tengusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Fotki genialne, psiaki przekochane szczegolnie Abra ktora jest bardzo wylewna w uczuciach :loveu: :loveu: :loveu: Pakus raczej spokojny ale tez przychodzil sie przytulac i miziac, a jak sie wystraszyl na spacerku to schowal sie za mna :oops: paluszki i pifko pychotka :eviltong: juz o obiadku nawet nie wspomne ... paluszki lizac, niebo w gebie i takie tam :loveu: A za paluszki dostalam bure od pana ze mu psiaki rozpieszczam :evil_lol: dobrze ze nie widzial co sie dzialo przed jego przyjsciem :evil_lol: :eviltong: :p :lol: Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Hehe dopiero przed chwilą mu sie przyznałam, że psiaki miały paluszkową ucztę.:diabloti: A resztę chińskim pyszności zaraz spałaszuję. Mniam:eating: Quote
dariaopole Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Boski ten twoj Pako :loveu: Abrusia zreszta tyz :evil_lol: typowe przytulasne kanapowce , szkoda ze moje to takie adhd x 3 Quote
basiagk Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Abra będzie miała zabieg i rtg w środę o 17.30.:shocked!: Quote
dariaopole Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 no to trzymam kciuki by wszystko bylo ok ;) Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No bo ja się strasznie denerwuję. Mam wyrzuty sumienia bo w sumie nic tragicznego się nie dzieje a ja każe jej przechodzić przez to wszystko:placz:! Do tego ten głupi przesąd, że jak się cuś takiego ruszy to będzie gorzej. Ja przesądna nie jestem, tym bardziej, że było to badane ale w stresie przychodzą różne rzeczy do głowy.:nerwy: Quote
dariaopole Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 basiagk napisał(a):No bo ja się strasznie denerwuję. Mam wyrzuty sumienia bo w sumie nic tragicznego się nie dzieje a ja każe jej przechodzić przez to wszystko:placz:! Do tego ten głupi przesąd, że jak się cuś takiego ruszy to będzie gorzej. Ja przesądna nie jestem, tym bardziej, że było to badane ale w stresie przychodzą różne rzeczy do głowy.:nerwy: Basia nie martw sie, bedzie dobrze !!! ja w przesady nie wierze i nie uwazam ze jak cos sie ruszy to bedzie gorzej !!!! bedziesz jedynie miec pewnosc co to takiego. A na pewno to nic powaznego !!!! glowa do gory, nikt nie lubi chodzic po lekarzach, Abrusia sie troche postresuje ale potem bedziecie sie wszyscy z tego smiac i odetchniecie z ulga ze to nic powaznego !!! Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kliknijcie tu koniecznie!:roflt::x-mas::tree1: http://www.elfyourself.com/?id=1522418134 Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='basiagk']Kliknijcie tu koniecznie!:roflt::x-mas::tree1: http://www.elfyourself.com/?id=1522418134 To jest naprawdę śmieszne!!!:loveu: Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='basiagk']To jest naprawdę śmieszne!!!:loveu: powiem szczerze ze bardzo sie usmialam z was jako elfikow :roflt::turn-l: Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja też dawno się tak z siebie nie uśmiałam!!! Jak znacie angielski to tez mozecie takie sobie zrobic. Quote
lamia2 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='basiagk']Kliknijcie tu koniecznie!:roflt::x-mas::tree1: http://www.elfyourself.com/?id=1522418134 Mnie tam się nie otwiera :niewiem: ja też trzymam kciuki za Abrę ... żeby nie było jak z tym złamanym pazurkiem Pako :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Lamia Ty się ze mnie nie nabijaj!!!:mad: Ja się nerwuje. Nie lubię jak pies jest w narkozie:shake: Quote
lamia2 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dobra, już dobra .... czekamy na wieści :eviltong: Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No ja się nie gniewam przecież!:loveu: Lamia powiedz lepiej czy byla zbiórka na budę? Bo mi się zaczyna składac z bazarków:p Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='basiagk']Kliknijcie tu koniecznie!:roflt::x-mas::tree1: http://www.elfyourself.com/?id=1522418134 nooo - ladnie się tak zabawiać???? wy się śmiejecie, a biedna Abrusia nie wie co ją czeka:mad: a tak ogolnie - to co jej będziesz robic? to coś na lapie usuwać Quote
basiagk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tak, będzie miec usuwaną tą dziwna narośl i przy okazji rtg kulejącej łapki. Ale mam wyrzuty sumienia że znowu będzie Abrunia w narkozie!:placz:. Teraz tak sobie spokojnie śpi i przytula się do Pakusia... Quote
lamia2 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 basiagk napisał(a):Lamia powiedz lepiej czy byla zbiórka na budę? Bo mi się zaczyna składac z bazarków:p Qrczę nie wiem, ale się dowiem ;) Quote
Recommended Posts