Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No gdzie ta śnieżka?

Latająca żaba:cool1:

No bo ja sie wstydzę...:oops:

Już nie :evil_lol:

Bo Abra Kocha !!!

Fajnie ja przyjeżdża Ciocia:loveu: Można dostac paluszki. Bo pani to nic nie da!:shake:

Posted

[quote name='basiagk']Fajnie ja przyjeżdża Ciocia:loveu: Można dostac paluszki. Bo pani to nic nie da!:shake:

Ja tam nie tylko paluszki widzę na stole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Ja tam nie tylko paluszki widzę na stole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A i owszem... pyszne słowackie pifko:beerchug:

Tengusiu jeszcze raz ci BARDZO dziękuję za odwiedziny!:calus:
Abra była smutna gdy okazało się, że Ciebie nie ma gdy wróciliśmy do domu.

Lamie i inne cioteczki też zapraszam oczywiście. Tylko pojedynczo bo mieszkanie micro mam:diabloti:

Posted

Fotki genialne, psiaki przekochane szczegolnie Abra ktora jest bardzo wylewna w uczuciach :loveu: :loveu: :loveu: Pakus raczej spokojny ale tez przychodzil sie przytulac i miziac, a jak sie wystraszyl na spacerku to schowal sie za mna :oops: paluszki i pifko pychotka :eviltong: juz o obiadku nawet nie wspomne ... paluszki lizac, niebo w gebie i takie tam :loveu:

A za paluszki dostalam bure od pana ze mu psiaki rozpieszczam :evil_lol: dobrze ze nie widzial co sie dzialo przed jego przyjsciem :evil_lol: :eviltong: :p :lol:

Posted

No bo ja się strasznie denerwuję. Mam wyrzuty sumienia bo w sumie nic tragicznego się nie dzieje a ja każe jej przechodzić przez to wszystko:placz:!
Do tego ten głupi przesąd, że jak się cuś takiego ruszy to będzie gorzej. Ja przesądna nie jestem, tym bardziej, że było to badane ale w stresie przychodzą różne rzeczy do głowy.:nerwy:

Posted

basiagk napisał(a):
No bo ja się strasznie denerwuję. Mam wyrzuty sumienia bo w sumie nic tragicznego się nie dzieje a ja każe jej przechodzić przez to wszystko:placz:!
Do tego ten głupi przesąd, że jak się cuś takiego ruszy to będzie gorzej. Ja przesądna nie jestem, tym bardziej, że było to badane ale w stresie przychodzą różne rzeczy do głowy.:nerwy:

Basia nie martw sie, bedzie dobrze !!!
ja w przesady nie wierze i nie uwazam ze jak cos sie ruszy to bedzie gorzej !!!! bedziesz jedynie miec pewnosc co to takiego. A na pewno to nic powaznego !!!! glowa do gory, nikt nie lubi chodzic po lekarzach, Abrusia sie troche postresuje ale potem bedziecie sie wszyscy z tego smiac i odetchniecie z ulga ze to nic powaznego !!!

Posted

Tak, będzie miec usuwaną tą dziwna narośl i przy okazji rtg kulejącej łapki.
Ale mam wyrzuty sumienia że znowu będzie Abrunia w narkozie!:placz:. Teraz tak sobie spokojnie śpi i przytula się do Pakusia...