andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 lamia2 napisał(a):A co to za Abi? nie widziałam jej wcześniej ... strasznie wygląda za tymi kratami :-( Lamia - i niej ci wspominalam jak gadalyśmy.... wejdź na watek to sama zobaczysz:-( Quote
lamia2 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Strasznie skomplikowane te przepisy (jakieś listy, awiza), mnie się wydaje, że u nas na Paluchu pies po dwutygodniowej kwarantannie idzie do adopcji. Quote
basiagk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 CIOTECZKI KOCHANE BARDZO WAS ZAPRASZAM NA ZAJE...... BAZAREK!!! Fotografie i Grafiki z autografami! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100562 Quote
basiagk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 W końcu zeskanowałam fotki mojej słodkiej Abrusi jak szczeniaczka:loveu: Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jejkus ale slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jakaz ona rozkoszna byla i ta mordka z tymi oczetkami mioooooooodzio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lamia2 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 A ja znowu przytachałam do domu szczeniaka, tym razem to amstaffik-chłopak, ma 4 tygodnie .... jestem załamana :placz: Zaraz będę robić fotki i założę mu wątek .... i leje co 5 minut :placz: Quote
andzia69 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 lamia2 napisał(a):A ja znowu przytachałam do domu szczeniaka, tym razem to amstaffik-chłopak, ma 4 tygodnie .... jestem załamana :placz: Zaraz będę robić fotki i założę mu wątek .... i leje co 5 minut :placz: Powinnaś sie cieszyc - maluszki są takie rozkoszne!!!:loveu::loveu::loveu: A że leją i kupkają...takie ich prawo - zaloż pampersa!:eviltong: Quote
lamia2 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 andzia69 napisał(a):Powinnaś sie cieszyc - maluszki są takie rozkoszne!!!:loveu::loveu::loveu: A że leją i kupkają...takie ich prawo - zaloż pampersa!:eviltong: Złośliwiec, gdyby nie fakt, że Kielce tak daleko ..... już byś się cieszyła tą rozkoszą :evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 lamia2 napisał(a):Złośliwiec, gdyby nie fakt, że Kielce tak daleko ..... już byś się cieszyła tą rozkoszą :evil_lol: Boziu ale Abrusia była śliczna :loveu: a glutek lami - sama słodycz :loveu: Quote
lamia2 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='dariaopole']Boziu ale Abrusia była śliczna :loveu: a glutek lami - sama słodycz :loveu: Boski jest nieludzko :loveu: Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='lamia2']Boski jest nieludzko :loveu: jakie bobo rozkoszne!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
basiagk Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Sorki za:offtopic: . Może to bez sensu ale po prostu mam dzis dzień do.....:angryy: Tyle.... Quote
basiagk Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Czasami gniew jest konstruktywny....:cool1: KOMU PIĘKNĄ TUNIKĘ!?!?!?!:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8984710#post8984710 Lamia, to też na budę:p Quote
basiagk Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dziś był Wielki Dzień! Pierwszy raz moje psy mogły pobiegać!:multi: Wreszcie ogrodzono teren wokół domu gdzie kiedyś będziemy mieszkac. Każdy kto mieszka w bloku docenia jaka to radość i ulga wypuścić psy bez stresu, bez obawy, że będzie jakieś spotkanie trzeciego stopnia z kundelkiem sąsiadki. Abra i Pako były wniebowzięte. Goniły się jak opętane a Pako upodobał sobie wchodzenie na góry ziemi i obserwowanie terenu. W ogóle jest stworzony do pilnowania terenu. Widać, że to jego żywioł. A widok szczęśliwych, szalejących psów jest jak najlepszy środek antydepresyjny!!!:multi::loveu::multi::loveu: A o to fotki z tego Wielkiego Dnia!:evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 suuper fotki :loveu: suuper psiaki no i suuper,że mogą sobie tak pobiegać :loveu: Quote
Tengusia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Basiu a ja juz myslalam ze twoje to tylko na kanapie lubia sie wylegiwac :eviltong: a tu prosze jak ladnie sobie brykaja :evil_lol: Abrunia to kluseczka nie ma co :evil_lol: :loveu: a Pakus pierwsza klasa :p :loveu: No to teraz musisz duzo foteczek pstrykac co by wyrownac bilanas fotek domowych i na podworku :lol: Quote
basiagk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tengusia napisał(a): No to teraz musisz duzo foteczek pstrykac co by wyrownac bilanas fotek domowych i na podworku :lol: No to... sorki za jakość zdjęć ale psy sa szybkie...:Dog_run: Psy w końcu są zmęczone, nie ruszają się z kanapy:multi:. Quote
basiagk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A efektem tych harców są dziura w policzki Pako i dziurka na szyi Abry...eh. Asty nie mają umiaru! Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 basiagk napisał(a):A efektem tych harców są dziura w policzki Pako i dziurka na szyi Abry...eh. Asty nie mają umiaru! hahah dokładnie, te ich zabawy to o wrestling zakrawa :evil_lol: a jakie przy tym odgłosy wydają !!! Quote
Tengusia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 basiagk napisał(a):Psy w końcu są zmęczone, nie ruszają się z kanapy:multi:. czyli nic nowego :evil_lol: Quote
basiagk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Tengusia napisał(a):czyli nic nowego :evil_lol: no no:stupid: Quote
basiagk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Lamia to następny bazarek na budę:p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8998487#post8998487 Quote
Recommended Posts