Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lamia2 napisał(a):
A co to za Abi? nie widziałam jej wcześniej ... strasznie wygląda za tymi kratami :-(

Lamia - i niej ci wspominalam jak gadalyśmy.... wejdź na watek to sama zobaczysz:-(

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja znowu przytachałam do domu szczeniaka, tym razem to amstaffik-chłopak, ma 4 tygodnie .... jestem załamana :placz:

Zaraz będę robić fotki i założę mu wątek .... i leje co 5 minut :placz:

Posted

lamia2 napisał(a):
A ja znowu przytachałam do domu szczeniaka, tym razem to amstaffik-chłopak, ma 4 tygodnie .... jestem załamana :placz:

Zaraz będę robić fotki i założę mu wątek .... i leje co 5 minut :placz:

Powinnaś sie cieszyc - maluszki są takie rozkoszne!!!:loveu::loveu::loveu: A że leją i kupkają...takie ich prawo - zaloż pampersa!:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
Powinnaś sie cieszyc - maluszki są takie rozkoszne!!!:loveu::loveu::loveu: A że leją i kupkają...takie ich prawo - zaloż pampersa!:eviltong:

Złośliwiec, gdyby nie fakt, że Kielce tak daleko ..... już byś się cieszyła tą rozkoszą :evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Złośliwiec, gdyby nie fakt, że Kielce tak daleko ..... już byś się cieszyła tą rozkoszą :evil_lol:

Boziu ale Abrusia była śliczna :loveu:

a glutek lami - sama słodycz :loveu:

Posted

Dziś był Wielki Dzień! Pierwszy raz moje psy mogły pobiegać!:multi: Wreszcie ogrodzono teren wokół domu gdzie kiedyś będziemy mieszkac. Każdy kto mieszka w bloku docenia jaka to radość i ulga wypuścić psy bez stresu, bez obawy, że będzie jakieś spotkanie trzeciego stopnia z kundelkiem sąsiadki.
Abra i Pako były wniebowzięte. Goniły się jak opętane a Pako upodobał sobie wchodzenie na góry ziemi i obserwowanie terenu. W ogóle jest stworzony do pilnowania terenu. Widać, że to jego żywioł.

A widok szczęśliwych, szalejących psów jest jak najlepszy środek antydepresyjny!!!:multi::loveu::multi::loveu:

A o to fotki z tego Wielkiego Dnia!:evil_lol:

Posted

Basiu a ja juz myslalam ze twoje to tylko na kanapie lubia sie wylegiwac :eviltong: a tu prosze jak ladnie sobie brykaja :evil_lol:

Abrunia to kluseczka nie ma co :evil_lol: :loveu: a Pakus pierwsza klasa :p :loveu:

No to teraz musisz duzo foteczek pstrykac co by wyrownac bilanas fotek domowych i na podworku :lol:

Posted

Tengusia napisał(a):

No to teraz musisz duzo foteczek pstrykac co by wyrownac bilanas fotek domowych i na podworku :lol:

No to...

sorki za jakość zdjęć ale psy sa szybkie...:Dog_run:
Psy w końcu są zmęczone, nie ruszają się z kanapy:multi:.

Posted

basiagk napisał(a):
A efektem tych harców są dziura w policzki Pako i dziurka na szyi Abry...eh. Asty nie mają umiaru!

hahah dokładnie, te ich zabawy to o wrestling zakrawa :evil_lol: a jakie przy tym odgłosy wydają !!!